Koszi, megvan a ko, csak a kodot nem akarja elfogadni meg. Helyes sorrendben kell beirni, ugye?mint 3926302631
Szerintem egyebkent azert nem a zold a megoldas, mert csak 2 szamjegyu betuket fogad el a gep, es a D betunek a szama a 6os.ugyhogy csak olyan megoldasok lesznek legkozelebb is, amiknek a szama 10-44 kozott van.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? A kódtáblám otthon van, én pedig a munkahelyemen és nem tudok várni, most akarok játszani. Szóval, ha esetleg valaki berakná a kódtáblát, akkor nagyon hálás lennék. Köszönöm
Volt régen 1 játékom, a Myst - vagy v.mi ilyesmi. Az volt tök ilyen, nagyon bejött. Kár, h újabb rencereken nemigen akar menni, max W98-on :( Pedig újrajátszanám szívesen. Sőt, állítólag van 2., 3. része is. Nincs meg véletlen valakinek?
Jo-jo, hogy ti mar ott vagytok, csak azt nem arulta el senki, hogy a konyvbe hogyan tudok irni. Mert ha barhol rakattintok, kilep belole. Es kek mezot se latok sehol, mint tegnap, hogy oda irhatnek.
Csak menj tovább előre mindig lesz ott egymás mellett, két kapu. Na ott be meg alófejesnél tovább, csontvázak, ott is tovább, ott a kő oda köd. Valami ilyesmi már nem emlékszem meg fáradt vagyok én is szenvedtem vele egy darabig. picit nézd vissza a forumot ott van részletesebben.
Kösz, a te segítségeddel a könyvet megtaláltam. /Már korábban is jártam arra, de nem sikerült teljesen megközeleíteni. :( /
Már csak a kódot kellene valahová beírnom...
Az elején elindulsz előre, ott egy ajtó át, ott mész még még 1 ajtó át. Akkor a falon egy fejet oldalra meg kilóg valami rúd szerü (az a konyv csak szar szögből)látsz menj közelebb a fejhez forogjál jobbra és meglátod.
Hol a könyv? Nekem még azt sem sikerült megtalálnom. Pedig elég sokat bolyongatm már. :( A tegnapi nap könnyen megtaláltam az ABC-t és a sziklát. A kód beírása után meg azt a helyet is, ahol be kellett várnom a fiúkat.
SIKEEEER! :))) kiirta nekem is :) bar kileptem es visszatoltottem es ugy :) nagyon koszonom a segitseget. remelem holnap mar nem leszek ekkora lama mint most. jo8 a meg forumozoknak es thx mindent
AAAAAA lepegethetek ne ossze-vissza a kodnal:) be van irva de kaki. nem csinal semmit:) amugy nem szoktam en ennyire ertelen lenni csak ez kicsit felforgatotta az allapotom:)
Na megvan beirtam a kodot es villogott valami kis ajto a bal oldalon. Ezek utan kell meg valamit csinalni? vagy hagyjam ott a karit es lepjek ki mert holnap onnan folyt.kov.?
van egy jo meg egy kevesbe jo hirem:) . Megvannak a csontvazak viszont a ko meg nincs meg. :) lehet tesom mar levadaszta bar nem vagyok benne biztos na ezek utan gondolom vissza a konyvhoz es voros a megoldas. de azt hova kell beirni?
van egy hely ahol 2 ajto van egymassal 90 fokot zarnak be, trukkos hel az indulohelytol elore es jobbra... ott nem egyenesen hanem a jobboldali ajton kell bemenned a lofejes reszre onnan mar konnyu...
hmm vakuljak meg de nem talalom:) szal vegyuk azt hogy 3 resz van. 1. resz ahol a konyv van. onnan atmegyek a masodikba ahol jobbra van egy ajto. ha a 2.dikon tulmegyek akkor ott meg balra van 2 db ajto. valahogy innen probald meg lecci elmagyarazni nekem:) kicsit nem vagom azert irtam igy:)