Keresés

Részletes keresés

hot elek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 28
Hogy eltaláltad a tőgyét! Nagyon fifikások a ballib újságírók.
Előzmény: noir2 (27)
noir2 Creative Commons License 2004.10.22 0 0 27

akik 50 embernél többet nem tudtak összetoborozni.

tehát te arra vagy büszke, hogy  tömegtüntetések részvevőjekét láthattad a sztárt, és kiabálhattad a nevét???

remélem a szobád fala sem üres

:O)

Előzmény: hot elek (21)
hot elek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 26
Tudod ő mindig is ügyesen tematizált. Apropó hol a lé? (Kövér).
Előzmény: zsele5 (25)
zsele5 Creative Commons License 2004.10.22 0 0 25

Megint a gőg.

Kerényi, aha;ĐĐ

Az a helyzet, hogy ez az Orbán beszédes tematizálási akció nem volt más mint, hogy használták a médiát-- eszközként-- tudva, hogy pozitív publicitás nem várható el tőle. Ez szellemes eljárás és hatékony is. 

Amit elértek az az, hogy Orbánról beszélünk immár két napja.A beszédét főműsor időben láthatta az is, akinek nincs HÍR tv. az otthonában, csak a 2-3 országos sugárzásút nézheti. 

Előzmény: Törölt nick (13)
hot elek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 24
Lovas még nincs ott. Telefonon beszélhetne. Jó ötletet adtál.
Előzmény: Törölt nick (23)
hot elek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 22
Mond pontosan hány bánya is volt?
Előzmény: wizes (20)
hot elek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 21
Tudod a milliókon olyanok szórakotak eddig, akik 50 embernél többet nem tudtak összetoborozni. Én is nézem a HírTv demagóg videóit az MSZP passzíva értekezleteiről. 
Előzmény: perelek (19)
wizes Creative Commons License 2004.10.22 0 0 20

Gondolod a követ nem adnák el és a kanyit nem raknák zsebre??

Mire valók a zorbánbányákok??

Tapasztalat meg van.

wizes.

Előzmény: Törölt nick (9)
perelek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 19
Álmondj Sötétség Hercege, álmodj csak, ha bilibe lóg a kezed felriadsz. Szóltam. A jellel már egy tévéműsort sem lehet eladni, nem egy pártot. Anyám, két embert kell kirúgni ahhoz, hogy ezren megnézzék a JEL látomásait. Hihetetlenül csúszik le a pali.
Előzmény: hot elek (15)
hot elek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 18
Még nem. De ha beajánlanál, egy szót se szólj. Fuccsba mehet az egész. 
Előzmény: perelek (10)
perelek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 17
A nagy mesemenondó elhúzott az Operenciás tengeren túlra, itt hagyott egy jó kis balhét. Szokása hogy ilyenkor messze jár és hírdeti az igét. Az a 300 ember, valamint Budaházy és bandája megfelelő közönség a számára. Ennyit ér a jelecske.
Előzmény: Uránusz (14)
hot elek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 16
Igaz. Nagyon pofára esett a ballib tábor és ráadásul Kerényi is marad. Csapás csapás hátán.
Előzmény: Törölt nick (13)
hot elek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 15
"Kiment a  divatból már OVI." Pedig mintha az EP választáson kezdett volna visszajönni a divatba. 2006-ra már teljesen itt lesz. Én már most szóltam.
Előzmény: perelek (12)
Uránusz Creative Commons License 2004.10.22 0 0 14

Ne csináld má'

Éppen most figyelik majd milliók odaát....

:))))

Előzmény: perelek (12)
perelek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 12

Nem hiszem, hogy olyan sokan nézték volna. Kiment a  divatból már OVI. Hiába rúgnak ki a nézettség emelése miatt 2 embert, nem fogják többen nézni a JEL-ecskét. Nehéz idők járnak a JEL-re, már türkkökkel kell dolgozni, hogy valaki megnézze. Így múlik el a világ dicsősége. :)))

Milliók helyett már csak 300 ember előtt hablantyolhat.

Előzmény: zsele5 (11)
zsele5 Creative Commons License 2004.10.22 0 0 11

>>Jaja! Mégtöbb ember megtudhatta, hogy Orbán egy ostoba, hablatyoló, politikai szélhámos...

;ĐĐĐ

Buta vagy. Attól, hogy az ellenfél képességeit lenézed, az még nem lesz úgy.

Ez a HÍR tv-s dolog elég ütős, jelentős gondolati és tervezési potenciál van mögötte.Ismernek benneteket, mint a rossz pénzt.

Akarták, hogy sok emberhez eljusson, felkeltse kiváncsiságukat. Elérték amit akartak.

Előzmény: Törölt nick (9)
perelek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 10
Javasolni tudnálak a bankártévébe. Pont megfelelő lennél. Szvsz felvennének, vagy már onnan osztod az észt?
Előzmény: hot elek (5)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.22 0 0 8

Amilyen a szerencsétlen álHÍRTV, teljesen mindegy, hogy ki marad benne, és ki távozik. Az elküldöttek helyett bárkit odaültethetnének a Fidesz székházból központból, hiszen a hozzáértés eddig se volt kritérium, csak az orbanizmus lihegős terjesztése és feltétlen támogatása.

zsele5 Creative Commons License 2004.10.22 0 0 7

Ezúton is hadd gratuláljak meglehetőst vehemens ballib olvtársainknak itt az Indexen a jobboldal számára végül is pozitív hozadékkal járó akciójukhoz. Mondhatnám azt is, köszönöm, teccik.;ĐĐ

Orbán beszéde közismertté vált, megkapta az országos publicitást, az eset kezelésének eljárásmódja pedig bemutatta, hogy képes beismerni egy rossz döntés hibáját. Ez pozitív üzenet.

Amíg a jobboldal múlt héten sikeresen generált egy kis balhét Zuschlag kijelentése körül, addig a revans tematizálási kísérlet elég felemásra sikeredett, de szó se róla, elérte a média ingerküszöböt amiért ismételten csak gratulálni lehet.

Uránusz Creative Commons License 2004.10.22 0 0 6

???

Probán-Bután tag???? az meg millen???

:))))

Előzmény: hot elek (5)
hot elek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 5
Két királynak kinéző PB tag? Pártelenök + miniszterelnök ?
Előzmény: Ki(vagyok)_én (3)
Uránusz Creative Commons License 2004.10.22 0 0 4

Ez fizikailag lehetetlen...

:)))

Előzmény: Ki(vagyok)_én (3)
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2004.10.22 0 0 3

Ez teccik.))

De mi lesz, ha a 2 paraszt helyett 2 még nagyobb paraszt érkezik? Kérem a tippeket.

Előzmény: Uránusz (1)
hot elek Creative Commons License 2004.10.22 0 0 2
De azért hálás vagyok a szociknak, hogy kiharcolták az interjú megismétlését. Köszi.
Előzmény: Demim úr (0)
Uránusz Creative Commons License 2004.10.22 0 0 1

Nagyobb sakkozók ezek, mint Lékó!!!

Most két parasztot feláldoznak a nagy vezér "érdekében"....

Elérték, hogy "mindenki" rájuk figyeljen....vagyis egy szokások mezei-Orbán interjút most többször is el/le lehet adni méhozzá nagy szenzációval feltupírozva... A többi TV-nek is "hír" lett, sőt ma reggel az interjú készítője a TV2 stúdióban hosszan beszélhetett erről....

Nagy reklám!!!

Meg kell hagyni ügyeskednek a fijjjjúke rendesen...

:)))))

Előzmény: morgós (-)
Demim úr Creative Commons License 2004.10.22 0 0 0
aki feltétlen Orbán hívő. régóta tudjuk.... :-0
Előzmény: morgós (-)
morgós Creative Commons License 2004.10.22 0 0 topiknyitó
Kergényin kivül.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!