Tudtok olyan szerelőt aki ismeri a Lacetti típust jól?
Pár hete hengerfejezték az 1.6-os benzines Lacettinket és azóta üresben, ha gurul az autó, akkor a fordulatszámot túráztatja az autó. Ha az autó áll, akkor stabil és jó az alapjárat. Menet közben is jónak tűnik minden. Azelőtt ilyet nem csinál. Valakinek ötelete, hogy mitől van? Illetve szerviz, ahol ezt meg tudják oldani?
Márciusban adtam el szeretett Lacettimet és maradt 3 db gyári lökhárítóm:
Chevrolet Lacetti 2004.01-2010.01 /J200/ Első lökhárító 5 ajtós Chevrolet Lacetti 2004.01-2010.01 /J200/ Hátsó lökhárító 5 ajtós Chevrolet Lacetti 2004.01-2010.01 /J200/ Első lökhárító 2005.01.-től 4 ajtós, és Kombi
nem jók a biztik és nem elment hanem feleslegesen ki lett véve a kesztyűtartó a pollenszűrő cserekor és ki lett veretve a biztosíték,műszerfali tábla 15A biztosíték alúról 3-ik v agy negyedik szélső sor ha jól emlékszem fejből a helyére de nem tudod eltéveszteni nincs másik 15A es
Szeretném kérni a Segítségeteket.Olyan gondom van,hogy egyszerre ment el a műszerfal,kesztyűtartó,első hátsó ködlámpa és első hátsó helyzetlámpa világításom.A többi jó .Biztik jók,hátha van valakinek ötlete,A kocsi 1,4-es Lacetti benzines 2006-os.Köszönöm szépen elöre is:
Segítség! Nem tudom bezárni a kocsit! Először csak nem reagált a távkapcsolóra, aztán most reagál, de ahogy bezárom, már ki is nyitja magát!!!! Megbolondult????
9 éve minor nem volt más rengeteget adtam el és cseréltem is ki de volt olyan ami 1 éven belül megrohadt ,az új dugattyút visszarohasztotta a nyereg öntvénye mert hiába volt fémtisztára pucolva
Sziasztok! Valaki tudna segíteni, hogyan lehet hátsó féknyereg felújításkor a porvédő gumit feltenni a hengerre, hogy a gumi mindkét vége a helyén legyen. (a kisebb átmérőjű fele a hengeren, a nagyobb a nyereg nútjában)? Köszi.
Az osszes ules tokeletes allapotban van, kiveve a vezetoules tamlajanak bal oldalat; rokkantkent eleg nehezkes nekem a ki-beszallas... Nem tudnek a tobbi ulessel mit kezdeni.
Véletlenül nem látott valaki bontóban vezetőülést (vagy akár csak a támláját)? A baloldalon gyakorlatilag már csak a vas van...
Alternatív kérdés: van Budapest/Újpalotán egy szaki, aki felújít autóülés-szivacsbetétet (valami folyékony szivaccsal, vagymi). Van valakinek tapasztalata róla és/vagy erről a technológiáról?
Az is egy jó kör lehetett. Remélem a következő pár évben, amíg még nálam van az autó több ilyen nehezen behatárolható hiba már nem jön elő. Elég idegesítő hónapok voltak ezek így vele.