Nem birom ki,hogy ne hozzam létre ezt a topicot.Szóval ide mindenki, aki szereti (esetleg nem szereti),tartja ezt a fajtát.Remélem,hogy rajtam kivül vannak ilyen emberek,akik járnak az indexre fórumozni!!!
Szóval ide MINDENKI!!!
nem lett pointerem,csak a kedves fater:) azt szeretné,ha a keverék be lenne vadászva....szóval felderítené a mezőt,állná a vadat és apportirozna.....
az apporttal még nem is lenne gond...
de a mezőn nem szabad eszetlenül futnia,és szerintem lehet elrohanna nyul után,vagy megkergetné a fácánokat,amit még egy feküdj paranccsal megtudnék állitani....nade hogy fusson jobbra,balra előre ezt nem tudom,hogyan tudnám fejébe verni....
amugy nj keverék,de kicsit vizslás formája van...hatalmas energiabomba,és van már vadászvizsgája,csak nagyvadra....mondjuk nem a vizsgára gyurunk,hanem arra,hogy tudja a dolgokat,mert élesbe kéne csinálnia
Az állatorvosi egyetemen a TDK munkám és majdnai szakdolgozatom az állat-ember kapcsolatról szól majd. Ennek keretében pedig szükségem lenne pár kutyafajta gazdáinak a véleményére, köztük elsőnek a pointeresekéra pár dologban.
Van egy kis tesztem, kérdőívem, aminek a kitöltésére kérnélek Titeket! Aki vállalkozna rá, írjon egy e-mailt a bagifruzsi@freemail.hu címre!
Nagyon megköszönném, ha ezzel elősegítenétek a munkámat, sok hasznos információt gyűjjthetnék így magamnak!
Gazdit keres TINA, egy 5 éves, fekete-fehér pointer szuka!!! Kedvencnek ajánljuk olyan helyre, ahol biztonságos, jól bekerített kert van, mert szeret önállóan világot látni. Bújós, kedves pointer lányka, gyerekekhez szokott.
Nem csak az tetszett ahogy dolgozott, de szerintem e-mellett nagyon szép kutya is.
Igazából a vadmegállásának nem lefotózása bánt, mert kb 50 méterre előttem történt a dolog, a párja gyönyörűen szekundált mögötte én meg az államat (leesett rendesen) kerestem ahelyett, hogy megörökítettem volna a pillanatot (amely ráadásul elég hosszan tartott).
Gratulálok utódodhoz Bungee-hoz. Találkoztunk vele osztrák barátainknál tartott field trialon (Mariann is bíráskodott a versenyen) és nagyon szuperul dolgozott a mezőn. Produkált egy olyan fantasztikus vadmegállást is, hogy minden angol vizslásnak leesett az álla. Sajnos annyira, hogy a fényképezőgépet is elfelejtettem elővenni a pillanat megörökítésére. Szóval minden elismerésem hiszen Bungee nem csak szép (szerintem gyönyörű, bár pointerben nem vagyok erős), de már több munka eredménnyel is büszkélkedhet ami fiatal korára tekintettel több mint bíztató.