Sok a fácán a környékünkön, ezt is ma reggel láttuk. Mitől fehérek a tollai? Valami új csodabogár, vagy így néz ki a gyerekből felnőtté cseperedés közben?
ja igen melyik allat ami negylabu vvan ilyen kozel a labai megallas kozben miert allt volna pont igy meg nyilt terepen ha megalt eloszlik a suly mennyire volt a fold puha mert latom eleg homokos az nem sullyed ennyire
de csak ketto, ilyen mely nyomot hagyna valami annak nagyon sulyosnak kell lennie es tovabb nincs nyom egy allat amelyiknek ilyen nagy mancsa van nagyon sulyosnak kene lennie meg a mede nyom sem sullyed ennyire a foldbe
A képen (az eredeti, nagyobb felbontású verzión jobban) látható középen a mancsnyom előtt ~ két centivel egy 'mélyedéscsokor' ami a szakértő szerint hosszú, előre/középre nyúló karmok nyoma.
Én magamtól ki nem szúrtam volna, az biztos: még most is bizonytalan vagyok valamennyire, de ő a szakértő, hát szakértett, ha már megkértem...
Meg szeretném kérdezni, hogy ennek mi a neve és kártévő e? A leanderen volt az új hajtásokben tanyáztak, de nem maradnak ott, mozognak, nem nagyok, kb 1 cm és kis csápjuk is van.
Előre is köszönöüm, aki felismeri. A kép nem túl éles.