K*rva jó, hogy ilyen nagyon egyszerű váltogatni a betűtípusokat, meg minden ilyesféle frankó funkció van, de mi lenne, ha a kedvenceket 6 órán belül sorrendbe tudnám állítani, ha már időrendben nem lehet megtekinteni (Miért?).
Ez az egyenként nyilakra kattintgatás, hogy eggyel feljebb menjen, nagyon rossz megoldás!
Ja, és örülök, hogy ugyanolyan lassú maradt, mint volt!
Így sok értelme volt a cserének!
Meg az is marha jó, hogy egy feltöltött képpel már az index rendelkezik.
Csatlakozom az elegedetlenkedok taborahoz. Az utobbi idokben ritkan hasznaltam ezt a jobb napokat megelt forumot, de most mar biztos, meg ritkabban fogom.
Kereses: ez lesz a vegleges formaja? Hianyolom belole a melykeresest. Kevesnek tunik, hogy csak a topic cimekben lehet keresni.
Kedvencek: idorendi sorrend miatt kedveltem meg az indexes forum kedvenceit. Javaslat: vagy csinaljatok meg normalisan idorendi sorrendben, vagy eszrevehetoen jeloljetek meg (mondjuk piros szinnel) azt a topicot, amiben uj hozzaszolas van az utolso latogatas ota.
LASSUUUUUUU! Lassabb, mint az elozo.
A forum fooldalan a legfrissebb topicok koze minek tesz be olyan topiot, amit en ugyse tudok megnezni (moderatori topic, szolgalati kozlemenyek, stb)?
Ez igy ebben a formaban, joindulattal 3-as osztalyzatot kaphat tolem.
Elnézést, tudom, nem ez a Teszt topik, de ez a színes felirat már működött egy másikban, és nem hittem el, hogy valami bizonytalanság van. Pedig ez IE volt. Operával amúgyis elég nehézkes.
namost
szeretném tudni hogy miért kell előről kezdeni azt a rohadt várakozási időt mikor már mittom hány száz hozzászólásnal tartottam
miért nem rakja hozzászólás szerint időrendi sorrendbe a kedvenceket
valahogy igy jártam ezzel mint a mobilommal ellopták a régit, ami jó volt eccerű volt logikus volt
az új csilivili, dalolászik és kb kétszer annyit kell rajta xarakodni hogy egyáltalán megtaláljak valamit, arról nem is beszélve hogy rendszeresen felkapcsolódok vele véletlenül a netre :(((((( pedig az IQm nem 10
ÉS MIÉRT NEM OTT TÖRDELI AZ ISTENVERTE HOZZÁSZÓLÁSOMAT AHOL ÉN!!!!!!!!!!
egyelőre nekem ez nem nagyon jönbe
lehet hogy túl öreg vagyok már az ilyen változtatásokhoz
nekem logikusan jobbkézfelől kellenének a kedvencek meg a satöbbik, szerintem egy balkezes ember tervezte ezt mert igy pont át kell menni mindenen hogy a kedvencekre kattincsak, mivel én talán már kitalálták, hogy nem vagyok balkezes
és most ezzel nem azt akarom mondani hogy.....de a balkezesek mégiscsak kevesebben vannak
egyáltalán hogy lehet sima hozzászólást és nem választ csinálni
végre találtam egy normális forumot erre jól elcseszik nekem itt
Mi értelme a napi rutin funkciónak ha nem jön fel az adott topic a 81.helyről az első 5-be?
Mi értelme a kedvencek rendezésének, ha sem időbelileg, sem fórum csoport szerint nem rendezi be?
Kurvára fárasztó valamelyiket felhozni pl a 79-helyről a 14.-re!
Mi alapján sorsoltátok ki a kedvencek sorrendjét, mert még időbeli felvételi sorrendel sem egyezik, csak mától az újak?
Nem beszélve arról,hogy sok témát csak azért vettem fel, hogy ha van hozzászólás az elmúlt 3 napon belül akkor szem előtt legyen a hozzászólás lehetősége!