Keresés

Részletes keresés

MrJones Creative Commons License 2004.06.16 0 0 121
Te is fel szoktad venni a fizetési listádra, aki pusztán állítja magáról, hogy neked dolgozik?
Nnaugye.

A puszta öndefiníció külső bizonyítékok híján igenigen kevés. Lásd kereszteltek, kontra aktív templombajárók.

A véleményemet "osztogatom". Azt pedig úgy is oszthatnám, ahogy nekem tecc. Akár pofára is tehetném. Mégsem tetszés, hanem elv szerint teszem. SzVSz következetesen, egyenlő mérce szerint.

Előzmény: Skalp (120)
Skalp Creative Commons License 2004.06.16 0 0 120
"Node csak úgy perhecc ukmukkfukk nem osztogatom a magyarságot beköpés alapján."

Nos, Csurka magyarságigazolvány-ügyi böffenete alapján született meg a Mélymagyar Köztársa- és Királyság. Millen alapon osztogacc Te bármit is, főleg magyarságot...

Előzmény: MrJones (117)
porte Creative Commons License 2004.06.16 0 0 119
Szervilis vagy, látod? Alkalmatlan vagy bármiféle, egy- vagy kettős mérce kutatásra, demonstrálásra. Marad az ingerszegénység.
Előzmény: MrJones (118)
MrJones Creative Commons License 2004.06.16 0 0 118
Mondtál valamit, fikkancs?
Előzmény: porte (114)
MrJones Creative Commons License 2004.06.16 0 0 117
Ezt kicsit bővebben, ha lehetne...
Előzmény: Skalp (115)
narancsbukta Creative Commons License 2004.06.16 0 0 116
Nagyon egyszeruen.
mert nem a szemet szemert elv munkalbennem.
mert ugy gondolom, nem attol oldodik meg ht magyarok sorsa, ha kemenykedve odab@szunk az asztalra, mert az pont olyan lenne mintha a nyuszika azt tanacsolna a menyetnek, hogy ha legkozelebb pimaszkodik vele az orszlan, akkor rugja lyol tokon. Ugyanis a kemenykedok a pofazason kivul SEMMILYEN vedelmet nem tudnak nyujtani a kinteloknek, ha ott elszabadulna a pokol.
No meg azert, mert nem a nemzeti ontudat fenyezeseben latom a megoldast, sooot, pont abban latom a bajt, hogy a szerb tulzottan szerb, a horvat tulzottan horvat, a magyar tulzottan magyar, a roman meg tulzottan roman akar lenni mindenek felett, elfeledve, hogy az a masik is ember, akarcsak o.
Azt tapasztaltam mindegyik oldalon, hogy ha valakinek elkezd dagadni a melle a kurvanagy nemzeti ontudattol, akkor nagyon gyorsan eljut oda, hogy aki nem olyan mint o, akivel nem egy a tabor, szeker, fogkefe, az mar nem is melto arra, hogy letezzen a kozeleben. A nickem pont annak apropoja, hogy narancseknal sokszor ereztem ugy, hogy az a franyanagy gondoskodas a ht magyarokrol piti hazai politikai erdekekbol elkovetett eloremegfontolt pecsenyesutogetes a kintiek zsirjan.
Előzmény: Törölt nick (104)
Skalp Creative Commons License 2004.06.16 0 0 115
Jonsey, Jonsey... Nem vetted észre, hogy ugyanezen attribútumok alapján szokják aszondani: a zsidó az nem magyar... nem is lehet az. Te itten beleestél egy retorikai csapdába, oszt fokozod még... Kár.
porte Creative Commons License 2004.06.16 0 0 114
Ropi vagy.:-( Eddig egyetlen, a kettős mércét bemutató kisérleted sem jött be. Szervilis vagy, és műveletlen.
Előzmény: MrJones (113)
MrJones Creative Commons License 2004.06.16 0 0 113
Akkor lenne ugyanolyan gusztustalan, ha a románságát vitatnám el. Ez viszont nekem eszembe sem jut.
Sőt.

Emmeg nemtecc a nacionalistáinknak.
Pech.

Azon tűnődöm, mi lenne ha romániából nyomnám ugyanezt, mint román... A Funar-félék biztos habot hánynának. :)

Előzmény: Törölt nick (110)
MrJones Creative Commons License 2004.06.16 0 0 112
Nekem?
A románokkal?

Semmi. Szóltam én egy rossz szót a románokról?

Előzmény: jebigati (107)
MrJones Creative Commons License 2004.06.15 0 0 111
"Szerintem Kányádit az sem zavarja, ha te zsiráfnak tartod. Végülis aminek én tartalak téged sem az a kifejezett májgombócleves betéttel."

Deal.

"Jé, mi nőtt a mutatóujjam és a gyűrűsujjam között, most képzeld. :)))"

Te se másét, kedves Jo Tunder. :)))

Előzmény: Jo Tunder (106)
porte Creative Commons License 2004.06.15 0 0 109
Ma mutattak a TV-ben egy 12 éves magyar, újvidéki kislányt, akinek elrepedt az egyik csigolyája. Madzsar verésből kifolyólag.
Előzmény: narancsbukta (100)
MrJones Creative Commons License 2004.06.15 0 0 108
Elhiszem narancs.

Most mondjam azt, hogy itt délen hányszor hallottam már valakiről, hogy "ez is egy olyan áttelepült román" (persze a hangsúlyt nem tudom érzékeltetni, de azért tudod hogy mondják a rasszisták...)?

Ilyenkor ezek is megkapják a magukét... :)

Előzmény: narancsbukta (100)
jebigati Creative Commons License 2004.06.15 0 0 107
Nemtudom mi bajod a Romanokkal. Nehany eve jartam Tirgu Muresbe, semmi bajom nem volt a Romanokkal. Sok a szep no arrafele! Es nagyon baratkozoak es kedvesek. Es Tirgu Muresben a legtobben beszelnak Magyarul.
Előzmény: MrJones (98)
Jo Tunder Creative Commons License 2004.06.15 0 0 106
MrJones,

Szerintem Kányádit az sem zavarja, ha te zsiráfnak tartod. Végülis aminek én tartalak téged sem az a kifejezett májgombócleves betéttel. Ha így akarsz élni, élj így. Jé, mi nőtt a mutatóujjam és a gyűrűsujjam között, most képzeld. :)))

MrJones Creative Commons License 2004.06.15 0 0 105
Ezt pont most igyekszem kiegyensúlyozni.

Az a fajta kettősmérce nem megy, hogy odakint hűdenagyonjóhogymagyarok (frászt magyarok, még a nyelvet is törik már, az országot meg legfeljebb idénymunkában, vagy csencseléskor látják, de főleg soha), itthon meg asszimilálódjanak ám ezerrel és azonnal a betelepülő kínaiak, zsidók, meg arabok, meg mittomén, de közben azért folyamatosan fujjoljuk őket, mert azért ők ugye mégse magyarok, meg idegengyűlölet, meg satöbbi...

Hát egy frászt.

(És akkor még a tőzsgyökeres magyarok kirekesztgetéséről nem is beszéltem.)

Előzmény: Maggie Archer (95)
porte Creative Commons License 2004.06.15 0 0 103
Ha a "nyóckert", említetted. "Neked most mi a f@sz bajod van?" Ingerszegénységből fakadó provokátor szerep ez, vagy tényleg ennyire műveletlen vagy?
courage the dog Creative Commons License 2004.06.15 0 0 102
nemreg a Hosok teren jartam, es egy idegenvezeto lany eppen nehany nemet turistanak magyarazta a kiralyaink tortenelmi nagysagat, de azok teljes odaadassal csak az idegenvezeto lanyt bamultak, akinel en meg szebb lanyt nem lattam(max.ugyanolyan szepet-azt is nagyon keveset).
Ezt azert irom le, mert amig Olaszorszagban a lanyok altalaban csunyak, a szepsegversenyeken gyonyoru lanyok indulnak, mig itt forditva.
Szerintem ez a lany nem egy nagy szepseg, de teny, hogy normalis, es kulturalt, ami ritkasag.
Szoval, ha mar ilyen az izlesuk a zsuriknek, akkor remelem, befut.En meg mindig szivesebben neznem, mint a trampli taho naomi Campbellt, vagy az etiop kate mosst.(Schiffer azert meg maradhat egy-ket evig:))) )
narancsbukta Creative Commons License 2004.06.15 0 0 101
Az meg csak hab a tortan, hogy milyen erzes, amikor az embereket osszeszedik a munkahelyukon teherautoval, hogy golyofogonak a frontra vigyek oket. Csak mert magyar.
narancsbukta Creative Commons License 2004.06.15 0 0 100
Tudod Jones, ha valaki gyuloli a nacionalistakat es a radikalisokat, akkor az en vagyok. Punkt azert, mert megtapasztaltam magyarkent, hogy milyen az, amikor ezeket az eszmeket veled szembe alkalmazzak.
Tudom, milyen erzes, amikor az altalanosban bandak elol kell szoknod, mert olyan jo buli madzsart verni. Tudom milyen az, amikor csak szar munkat kaphatsz. Tudom milyen az, ha nincs egyetem, ahol az anyanyelveden tanulhatsz, es ha valamit nem jol ejtesz az allam nyelven, akkor elmeszelnek. Szoval hidd el, ha a felet megtapasztaltad volna annak amit en, nem biztos hogy ezen a velemenyen lennel :)))))))
Daemon Creative Commons License 2004.06.15 0 0 99
"No, az index képriportjában látott Köztársaság téri lányok sem voltak szebbek, mégis elvállalnám őket.

Dolgoznál a nagykoalán mi? :-))))

Előzmény: Kovács Béla Sándor (27)
MrJones Creative Commons License 2004.06.15 0 0 98
Amíg ide nem települ, addig nekem az is marad.
Előzmény: porte (94)
Daemon Creative Commons License 2004.06.15 0 0 97
Nem korpulens. Maximum piknikus alkat és nem én vagyok. De az illető nagyon kedves barátom :-)
Előzmény: Kovács Béla Sándor (27)
narancsbukta Creative Commons License 2004.06.15 0 0 96
Hmmm Jones, ebben a kerdesben statuszomnal fogva nem tudok veled egyet erteni.
Ott ereztem legjobban hogy magyar vagyok, ahol nem lehettem magyar, ott harcoltam leginkabb a magyar identitasom elismereseert, ahol ez feketelistara kerulest jelentett, es ott igyekeztem a hozzam hasonlo magyar identitasu emberek jogaiert kiallni, ahol ezert frontszolgalat jart vukovarban. Nekem megadatott a magyar allampolgarsag, es talan a hanyattatasaim miatt undorodtam meg azoktol, akik pesti fotelekbol tudnak csak nagy magyarok lenni, es azoktol, akik atruccannak vajdasagba - erdelybe egy kis jopofi hozongesre, aztan miutan megcsinaljak a balhet, szepen hazasunnyogva szarbanhagyjak az ott eloket.
Kerdeznelek en szepen teged, azok az emberek, akiknek apja-anyja magyar teruleten, magyarkent elte le elete javareszet, s a tortenelem ugy hozta, hogy egyik naprol a masikra, szuleiket meg nem kerdezve egy masik orszag lakosainak gyermekeve lettek, mitol lesznek romanna, vizogotta, avagy hottentottava?
Tudod hany helyseg van szabadka kornyeken, ahol a lakosag majd fele nem is tud mas nyelven beszelni mint magyarul? Szerinted ok szerbek? Arrol nem is beszelve, hogy ha elkapna oket valami megmagyarazhatatlan asszimilacios roham, es ugy dontenenek hogy holnaptol szerbek lesznek, akkor a legnagyobb seggberugast pont a szerbektol kapnak, akik szamara orokre csak MADZSARok maradnak...

Haaat, ebben ugy erzem, most a legkevesbe sincs igazad, de nem baj :)))))

Maggie Archer Creative Commons License 2004.06.15 0 0 95
Igenám, csakhogy az ember esendő, hajlamos a maga baját nagyobbnak érezni, vagy irhatnám azt is, hogy minden szentnek....meg ilyesmi.
Előzmény: MrJones (91)
porte Creative Commons License 2004.06.15 0 0 94
Eddig azt mondtad, hogy Kányádi román.
Előzmény: MrJones (90)
MrJones Creative Commons License 2004.06.15 0 0 93
Hirtelen írtam.

Még csak ugyanannyira sem lesz magyar...

Előzmény: MrJones (90)
Maggie Archer Creative Commons License 2004.06.15 0 0 92
Nem több, nem kevesebb:))))
Hülye várakozási idő:)
Előzmény: Maggie Archer (89)
MrJones Creative Commons License 2004.06.15 0 0 91
"Sem többet, sem kevesebbet."
Előzmény: Maggie Archer (89)
MrJones Creative Commons License 2004.06.15 0 0 90
Neked lehet.
Nekem nem. És ha megfeszülök sem lesz magyarabb a szememben, mint a legutolsó "nyóckeres" zsivány takony.

Ez a véleményem.

Előzmény: Törölt nick (82)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!