Keresés

Részletes keresés

fulopvik1 Creative Commons License 2004.11.12 0 0 9

Sziasztok!

A Művészetek völgyében, Öcsön a Kőfejtőben láttam nyáron. Nem tudom elképzelni, mi lehet ennél mélyebb hatással rám, már zene tekintetében. Ahányszor hallgatom, mint egy jó akkutöltőnél maximumra húz és izzok tőle. Trafóban lesz koncert a honlapjuk szerint. Hang - hangszer - vizualitás. Minden egyben egy csoda!

armagnac Creative Commons License 2004.10.26 0 0 8
Én a millenárison láttam jó fél éve. Élőben a honlapon 9-esként szereplő szám volt a legjobb. Tényleg zseniális.
Előzmény: neutrova (6)
Szomjaskutya Creative Commons License 2004.10.14 0 0 7
Jó volna bárhol... Utaznék értük néhány száz kilométert, ha kell.
Előzmény: neutrova (6)
neutrova Creative Commons License 2004.10.12 0 0 6
Én ma vettem meg! Hangsúlyozom MEGVETTEM! Mert az igényes zenére igenis kell költeni! Nagyon jó, szenzációs! Jó volna már egy pesti koncert!
Előzmény: Szomjaskutya (5)
Szomjaskutya Creative Commons License 2004.09.12 0 0 5
Nagyon jóóóó :-) Persze a koncert akkora élmény volt (különösen, hogy a "semmiből" jött ez a zenekar, azt sem tudtam, kik lesznek ők), hogy ezek után a CD már szinte csak a koncertélmény felidézésre jó. Oké, ez egy kicsit túlzás, de hát aki látta őket élőben az szerintem sejti miről beszélek.

Hangzásra egyébként tökéletes (ez nem is lepett meg :-) ), külsőre pedig elég igényes. Papírtokban van, nem műanyagban, de egye fene. Hála az égnek nem másolásvédett, így aztán nincs igénybevéve :-) Szerdán kaptam meg, azóta nem is nagyon hallgatok mást. És persze ajánlom minden barátomnak és ismerősömnek, akit érdekelhet :-) Elleszek vele addig, amíg ki nem adnak Móniék egy koncert DVD-t...
Előzmény: neutrova (4)
neutrova Creative Commons License 2004.09.12 0 0 4
na milyen a CD???
Előzmény: Szomjaskutya (3)
Szomjaskutya Creative Commons License 2004.09.05 0 0 3
Tegnap este megrendeltem neten a CD-t. Ma reggel már jött a válasz, hogy félrerakták, küldjék-e vagy megyek érte. Nem rossz :-) Végre valaki tudja, miről szól az e-üzlet...

Ha még nem süllyedt el végleg ez a topic, akkor beszámolok itt szívesen a CD-ről. Már ha van olyan, akinek még nincs meg, ugye. Meg ha lehet még valamit mondani arról a koncert után.
Szomjaskutya Creative Commons License 2004.08.22 0 0 2
Nekem is apróban jön be az oldal :-( Pedig nagyon érdekelne... Tegnap láttam őket Mezőtúron -- nagy meglepetés volt :-) Semmit nem tudtam róluk, ismeretlen volt a név. De ha már ott voltam, gondoltam megnézem őket is. Nekem ez a koncert tetszett a legjobban a fesztiválon, pedig igazából a Ghymes miatt mentem el. Nemcsak a zene; a professzionalitás, ami áradt belőlük, az is lenyűgöző volt.

Ha már a hivatalos honlapjuk nézhetetlen, tudtok valami oldalt, ahol van róluk bővebb infó?
neutrova Creative Commons License 2004.06.07 0 0 1
Szerintem nagyon jó az oldal. Én azt sajnálom, hogy eddig még nem láttam a Sziget programjai között a Mitsourát.
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.06 0 0 0
Nekem olyan mini méretben jön elő a menü, hogy kisnyugdíjas szemeimmel nem nagyon látom, hogy mi van az oldalon.
Előzmény: neutrova (-)
neutrova Creative Commons License 2004.06.06 0 0 topiknyitó
Már kezdtem aggódni, hogy a kultúra témakörben még nem szerepel az én új nagy-nagy kedvencem a Mitsoura! Nehéz őket elemezni, de ha megpróbáljuk: Mitsoura=Kultúra!
Ide süss:
www.mitsoura.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!