Nagy szellemek ha taliznak:-DDDDDDDDD
Szia paci:-)))
Na végleg L:-((
Sziasztok!!!!
Már a sumák veszélyben:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
784 vs.Természetes:-))740 kb!!
Mi a hátam ez a regisztrációs idő? Mit csinálok rosszul?
Áruld el nekem légyszíves, hogy milyen szavazásról van szó?
A BVV-t én is láttam, Frenky Leo-gyűlölete gyermeteg és beteges. Nem lenne szabad teret engedni egy ilyen "negatív kampánynak". Azok után, ahogy a szellemjárás során viselkedtek, nem is engedném őket képernyőre kerülni. Ha összehasonlítom Vitkó Laci büntijével, háááát, mondjuk úgy, hogy nem értem:((((
Azt hittem elvesztél, még nem jön telcsi maradok, de bármlyik percben ugornom kell..
Igen fő az elegancia:-)))))
Kb. 4 körül benézek majd:-)))
Stafétabot átadva, ki ne ejtsétek a kezetekől a váltásnál:-DD
nagy nehezen rájöttem, hogy én már egyszer régen regisztráltam magam itt csak nem tudtam a jelszót, aztán megnéztem a freemailos levelezésben megtaláltam a jelszavam:-)
Most már vissza is olvastam:-)
Na azt hiszem meg lehetünk elégedve kedvencünkkel és magunkkal:-)))))
Frenky ezzel nálam végleg leírta magát.(eddig se nagyon volt elől). Veszteni tudni kell!!
Igen, néha tényleg furcsán viselkedik a Leo, de akkor sem érdemel ilyen megnyilvánulást, egyik volt villalakó társától sem. Azért a Majka a végén helyre tette a Frenkyt, az egyik rtk-val:-)))
Igen, sajnos! De én már a Balázssót is láttam DÉLURÁN:-(( SZÓVAL ÉN NEM ÉRTEM A CSATORNÁT...HOGY ENGEDHETI EZT MEG, ÉS MÉRT JÓ EZ???
Az elején még jóbéven vettem, hogy KATUSNAK SZURKOLNAK, DE ÍGY, HOGY A MÁSIKAT MEG TIPORJÁK...HÁT IGAZÁN NEM ÉRTEM ŐKET!
Bocs capsért:-))
Olvasd el a honlapon, milyen tanácsokat kap Leo! A fene se hitte volna, hogy alapvetően valami kompleszusa van. Én csak az ági miatt nem kedveltem korábban, de mivel úgyis elfelejtik majd egymást, megelőlegeztem neki a szeretetemet:-)
És az anyukája meg nagyon szimpatikusan adott tanácsot.Ill. nem adott:-) persze könnyű helyzetben van, hisz nyilván-ahogy én is- egy rezdülésből tudjuk, mit gondol gyermekünk:-))) Na szegényt nem irigyilem, amit kiáll néha, no meg katuspapa is:-(((
Tudom, aki bemegy sokmindent vállalni kell, csak hogy mi is ez, csak akkor tudják meg, ha szembesülnek vele! Én nem engedném be a gyerekeimet!
erről a szavazásról a véleményem:-(((
adjuk meg nekik ezt a kis örömöt:-)), nekünk megfelel és mindent elmond, hogy Katka a fináléba került. Láttad tegnap a BVV-t?.
Ha tudnám mi alól??:-DDD
Azt tudom explórer van megnyitva -akkor az alól futkározok?? na, elárultam mennyire értek a számtechez. Én csak használom:-))
Kis korrekciót csinálok..:-P
Lehet dolgozni ha jól látom 16 órára módosult:-))))
A várakozási idő lehetne kevesebb nem?? 4-5 perc hosszú:-(((((
Mért vagyok én mindég gyorsabb, mint a gépek??:-DDD
Mit vártál drága q5wert?:)))
1. Csak a kezdési időponthoz írtak dátumot, a befejezéshez csak a delet, még évet sem, nemogy június 02-t :)))
2. Előre szóltak, hogy ez az utolsó lépés, nincs tovább, "kész vannak tőlünk":)))
3. Az ígéretüket betartották, mert déltől ugyanolyan tetű, hogy a reumás csiga hozzá képest gyorsvonat, és ugyanolyan megbízható, mint az elmúlt 1-2 hétben:)))
Ezen már csak vigyorogni lehet....
Vagy vicsorogni???
Azt persze elfelejtik, hogy a végeredmény ha a százalékokat összeadjuk, több, mint a sumáké egymagában, és azok több ember véleményét tükrözik:-))(
nem szeretném, ha ilyen szurkolóim lennének bármikor is...mint ők
2004. június 2-án délelőtt 10-től előreláthatólag délig, a fórum karbantartását végezzük. Ez a karbantartás elengedhetlen része annak a mintegy egy hete zajló folyamatnak, melynek keretében a fórum működését normalizáljuk. Reményeink és terveink szerint ez az utolsó lépés, azaz déltől a fórum ismét a korábban megszokott sebességgel és megbízhatósággal áll majd az Önök rendelkezésére. Addig is kérjük szíves türlemüket.
Van egy új internetes szavazás...direk nem nyomok semmit. Haggyátok Ti is a fenébe. Nincs jelentősége!!!Én biztos voltam, hogy a sumák lesz a vezető!! na kik is nyomkodják vajjjjon?? persze hogy az Ági fanok!!:-DD na ennyit az Ő tisztességükről, emberségükről. de tehetnek amit akarnak, katka döntős..ez nagyon fájhat nekik:-)) bocs most kicsit pocsék voltam,... néha nekem is lehet!!
kis időre távozom, ne sírjatok!!:-DDD
Amúgy eccer azt írtam a Katkásba, remélem a fináléra majd hasít azzzzzzorigo:-)) És íme meghallgattattam volna??
:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Egy magánközlemény: a férjem aki mellesleg elég konzervatív és fenntartásokkal kezeli a sókat, minden nap az öf-re a tv elé telepszik:-)))