1.48.72 az olimpiai "A" szint, de Laci 200m gyorson nem fog indulni az olimpián. A váltóknál a kvalifikáció pedig úgy van, hogy a tavalyi VB első 12 helyezet váltója már kijutott, és a további 4 legjobb időt úszó váltó jut még ki az olimpiára.
addig még sok minden történhet persze a doppingvizsgálaton nem fog lebukni mjad max csak akkor ha abbahagyja szóval szerintem ha utólag is de Laciból lesz olimpiai bajnok
A sorrendet befolyásolhatják még azok a nevenincs kínaiak, akik eddig egyetlen világversenyen sem indultak, Pekingben viszont másodpercekkel fogják megjavítani a világcsúcsokat. Az olimpia után természetesen eltűnnek a süllyesztőben, soha többé nem látjuk őket ...
Lochte megverte Phelpset, szóval szerintem első két hely kivan bérelve, de két bronz összejöhet 2 és 4 vegyesen. Európacsúcsot biztos megdönti, még Phelps a világcsúcsait.
A legjobb idővel 1.57.90 jutott a 200m vegyes döntőjébe Cseh László. Laci ennél az időnél csak kétszer úszott jobbat a 2007-es is a 2005-ös VB döntőben.
Gratula Lacinak, ahhoz képest, hogy a 200 mell nem az ő száma (sőt a mellúszás talán a leggyengébb száma, bár sokat javult az utóbbi 2 évben), ez igazán szép eredmény.
Őszintén szólva Gyurtában nem bíztam, a délelőtti előfutam után elég lehangolóan nyilatkozott, de délutánra összekapta magát. Remélem, Pekingben győz (hacsak nem bukkan elő egy nevenincs agyonkokszolt kínai, aki az olimpia után eltűnik a süllyesztőben ...