jóvan az emberek rájöttek
és akkor?
ott ülnek, miután rájöttek, ti boldogok vagytok, az emberek boldogok..
ha nektek csak ennyi kell, akkor én már rájöttem, hogy
" a parlamenti pártok rendre átvernek " titeket
de mivel a Jobbiknak
" nem célja jólfizető, de haszontalan pozíciókat elnyerni"
teljesen összezavarodtam
akkor meg minek politizáltok?
illene tisztázni ott a vezetésben, hogy minek égetítek magatok ilyen elszántan?
Ha jol ertem azt mondo, hogy a ket nagy, szanalmas, olykor rohejes, kapzsi part helyett szavazzak egy kis, szanalmas, olykor rohejes, kapzsi partra? Azt meg ertem, hogy ebben mi az uzlet neked, de hogy nekem miert lenne jo...
Nos, attól függ, mi a verseny célja. A Jobbiknak nem célja jólfizető, de haszontalan pozíciókat elnyerni. Az EU-parlament látszatintézmény, komoly jogkörök nélkül. Viszont célunk az, hogy az emberek rájöjjenek: a parlamenti pártok rendre átvernek minket!
Így van. Le a pótcselekvésekkel. Állítsunk kereszteket (ha lehet karácsonykor), tiltassuk be, jelentsük fel, gyűlöljük (egy tegnapi szintén jobbikos topicból), mondjunk ellent az EU-nak.
Hajrá J0bbik!:)
Győzzön a Jobbik! A nagy J betű utal arra, hogy nem a két nagy párt ádáznak tűnő harcát támogatom... Ez ugyanis csak egy kétarcú egypártrendszer, látszatdemokrácia.
Én inkább azt szeretném, ha az emberek ellene mondanának egyes, "vitathatatlan" alaptételeknek (EU-csatlakoztatásunk, iraki háborúzásunk stb.), és örülnék, ha a jónépet nem lehetne megetetni pótcselekvésekkel (Medgyessy javaslatai, Nemzeti Petíció stb.).