Keresés

Részletes keresés

Alpári Gnác Creative Commons License 2004.03.17 0 0 16
Ha neked úgy jobb, akkor legyen, Para-Kovács HAZUDOTT!!!

De most idéznék neked Esterházytól, gondolom úgysem olvasol ÉS-t:
"Felnőtt, szabad emberek vagyunk, mit hülyítjük itt egymást?"

A tüntetésen igenis volt zsidózás, ne mondd, hogy nem, mert én ott voltam. És nem is csak a zászlóégetésnél.
Döbrentei beszéde szervesen illeszkedett a folyamatba, ami kezdődött a Barangó-féle részeg böfögést az egész rádió szellemiségével való azonosítással. Folytatódott Lovi beszédével, a felheccelt, kultúrantropológiailag sem érdektelen szerencsétlen tömeggel, és befelyeződött Dzsordzsóval.
Egyetlen viszonylag normális megnyilvánulás volt, Gyulay Endréé, aki sajnos tud olyan társaságba keveredni, hogy ott még ő legyen a legnormálisabb, őt a hálás tömeg ki is fütyülte, toleránsan. Mármint a levelét.

Döbrentei egyet nem magyarázott el, hogy konkrétan kikre gondolt, akiknek csak a szakálla igazi?
Mert pénteken, egy-két maligán fokkal beljebb azt mondta, hogy ha zsidózni akart volna, akkor pajeszt mondott volna.
Már ez a mondat önmagában is gyönyörű!
De akkor kire gondolt, könyörgöm?

Mellesleg nem csodálkozom, hogy Para-Kovácsnak nem nagyon volt kedve magyarázkodni, mert Gulyás Úrra én, személy szerint ráborítottam volna az asztalt, amilyen bicskanyitogatóan köcsög volt.
Akkor legalább tényleg volna miről tépni a szánkat.

Előzmény: mateffy (13)
hanyadik Creative Commons License 2004.03.17 0 0 15
Te elvtelen társ, a Döbbentei, ha nem is mocskos, de rendesen zsidózott!

Most meg sír, hogy leantiszemitázzák, miután pont úgy viselkedik, mint egy antiszemita...

Előzmény: mateffy (10)
Alhazred Creative Commons License 2004.03.16 0 0 14
engem legjobban az "iszlám dzsihád, iszlám dzsihád" skandálása hatott meg...

kedves, egyszerű elmebetegek...

Előzmény: mateffy (13)
mateffy Creative Commons License 2004.03.16 0 0 13
Próbáljátok menteni kedves közírótokat, de most nagyon melléfogott:
amit írt, az súlyos csúsztatás, manipuláció.

Azt írta: "... a demonstráló tömeg (...) önfeledt Mocskos zsidók!, Mocskos zsidók! skandálásba fogott legott."

Ilyen skandálás nem volt.

Ergo: Para-Kovács Imre hazudott.
Ráadásul be is ismerte. Csak nem akartok vele is vitába szállni? :-)))

Előzmény: tuzlakalacs (12)
tuzlakalacs Creative Commons License 2004.03.16 0 0 12
Para Kovács még életében nem hazudott :))
A lényeg, hogy zsidózás tényleg volt, ha nem is a Döbrentei beszéd alatt, de a zászlóégetésnél, ami már maga is zsidózás. Dehát ez a zsidózás biztosan nem döbrentei miatt volt. Merthát ki is ő? Persze én vagyok tájékozatlan, meg a libsi kultúra elnyomja a nemzetit.
Szóval az ott felvonuló népség rosszabbik negyede, ki gyengeelméjűségből, ki fradizmusból, ki performanceságból így is úgy is zsidózik, és nem csak a tüntetésen, hanem a fürdőkádban, ábécében, fodrásznál is. Döbrentei csak 1 ezdredszázalék plusz volt, és ha engedik feszállni a gépre, az biztosan lezuhan, ahogy elrepülnek valami földcsakra felett, merthát az Ősanyag maga akarná Őt kebelére ölelni, és szájon csókolni.
Seki Waker Creative Commons License 2004.03.16 0 0 11
Úgy van, hazudott a piszok. Megbízható forrásból tudom, hogy a Tilos Rádió előtt az antialkoholista liga magyar és zsidó tagozata közösen tiltakozott az ellen, hogy egyesek totál részegen hülyeségeket beszélnek a rádiókban és a tévékben. Döbrentei Kornél neves antialkoholistaként szólalt fel a rendezvényen. A költő antialkoholizmusát mi sem bizonyítja fényesebben, mint az, hogy az alternatív Kossuth díj elnyerése alkalmából is kölyökpezsővel koccintott a tisztelőivel. A zsidó antialkoholisták még izraeli zászlót is vittek magukkal. Ez sajnos véletlenül meggyúladt, de a magyar antialkoholisták azzonnak oltani kezdték a tüzet, és közben még a cipőjük talpát sem kímélték. Erről még fényképfelvétel is készült, ugyhogy kár is lenne tagadniuk az örök kétkedőknek.
Előzmény: mateffy (10)
mateffy Creative Commons License 2004.03.16 0 0 10
A topik címe nem hazudik.
Para-Kovács viszont igen. Ezt maga ismeri el a riportban.

Egy érvet, egyetlen egyet azért írhattál volna, elvtárs!
Az érvek hiánya érvényteleníti a beírásodat. Így ez csak elvtelen duma. Ilyen erős a pártfegyelem nálatok? Mondom én, már a liberalizmus sem a régi...

Előzmény: hanyadik (7)
djsus Creative Commons License 2004.03.15 0 0 9
a triász helyett mondhatnánk triádot is.
hasonló az erkölcsi szintjük és az üzleti koncepciójuk
Előzmény: soldier22 (5)
djsus Creative Commons License 2004.03.15 0 0 8
a triász helyett mondhatnánk triádot is.
hasonló az üzleti koncepciójuk
hanyadik Creative Commons License 2004.03.15 0 0 7
Már azt hittem lényegi eltérés van Para állításai, és a nem antiszemita, de mégis Döbbentei valóban meglépett cselekedetei között...

Hát mégsincs.

A topiccím hazudik...

Előzmény: Don Palesz (2)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.15 0 0 6
"Ezek után nem lehet meglepő, hogy pont a Magyar Hírlap-Tilos rádió-Magyar Narancs triász alkalmazottja."

Pedig ezek alapján dolgozhatna a Magyar Nemzetnél, vagy a Demokratánál is.:))

soldier22 Creative Commons License 2004.03.15 0 0 5
A hazugság a Magyar Hírlapnál már régi hagyomány.
Gondoljunk a szegény, származása miatt megvert újságíróra. Akit persze nem vertek meg. Amikor bebizonyították, hogy hazudott, akkor az volt az "érve", hogy jó-jó, nem történt meg, DE MEGTÖRTÉNHETETT VOLNA. Para-Kovács Imre ugyanilyen paranoiás, patologikus hazudozó. (Ezek után nem lehet meglepő, hogy pont a Magyar Hírlap-Tilos rádió-Magyar Narancs triász alkalmazottja.)
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.15 0 0 4
a Para gondolom a paranoiából jön:-((
mateffy Creative Commons License 2004.03.15 0 0 3
Ugyan, Kovács Laci sohasem hazudna!
Para úr viszont de. Van ilyen.
Előzmény: Don Palesz (2)
Don Palesz Creative Commons License 2004.03.15 0 0 2
Már azt hittem Kovács Laciról van szó:)
Előzmény: mateffy (-)
mateffy Creative Commons License 2004.03.15 0 0 1
Egyéb lehet, hogy volt, de Para-Kovács nem egyébről írt, hanem mocskoszsidózásról.
Ami viszont nem volt.

Para-Kovács hazudott.

Előzmény: Alhazred (0)
Alhazred Creative Commons License 2004.03.15 0 0 0
ÉS?

Akkor épp nem mocskoszsidóztak. Volt ott egyéb.

Előzmény: mateffy (-)
mateffy Creative Commons License 2004.03.15 0 0 topiknyitó
A Tilos előtti Döbrentei-beszédről a Magyar Hírlap vezércikkébben hazudozó Para-Kovács igen kellemetlen helyzetbe került a HírTV stúdiójában. Gulyás István műsorvezető 2004. március 12-én látta vendégül és szembesítette a valósággal. Para-Kovács a riport előtti napon a következő mondatot írta le:

„ ... a demonstráló tömeg pedig boldogan ismerte fel a nem túl szellemesen körülírt gonoszt, és önfeledt Mocskos zsidók!, Mocskos zsidók! skandálásba fogott legott.”

Para-Kovács Imre – aki egy éve még a Tilos Rádió egykori munkatársa volt – nem volt ott a tüntetésen. A beszéddel kapcsolatban az írószövetségből (két hónappal a Döbrentei-beszéd elhangzása után) kilépők levelére sűrűn hivatkozik. A televíziós közvetítésből egyértelműen kiderül: Döbrentei beszéde során nem volt egyetlen egy zsidózó bekiabálás sem. Esetleg a kilépők hazudnak? Para-Kovács válasza: „ezzel nem nagyon foglalkoztam különösebben”.

Amikor a hazugság súlyához mérten igen finom hangvételű interjú eljut addig a pontig, amikor a műsorvezető egyértelműen bebizonyítja, hogy ilyen kiáltás nem hangzott el, Para-Kovács ennyivel intézi el: „Könnyen lehetséges, ez esetben tévedtem.”

Döbrentei beszéde itt tölthető le.

Ez itt a Para-Kovács úr cikke.

Gulyás István interjúja a hazudós publicistával.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!