Keresés

Részletes keresés

cheshirecat Creative Commons License 2004.02.27 0 0 76
Jó-jó, persze! Akkor majd várom a körlevelet!
Előzmény: rpanni (69)
rpanni Creative Commons License 2004.02.27 0 0 75
Látom sikerült :-)
Pihe is megvan már, akkor sera hiányzik és dömdödöm.
Előzmény: rpanni (73)
rpanni Creative Commons License 2004.02.27 0 0 74
cicavirag, ez nagyon jó, ügyvéd mindig jó, ha van a háznál, egyesület-alapításkor meg különösen :-))
Pénteken is késoig vagy? Többen is jelezték, hogy nekik a hétvége nem nagyon jó (igaz, cheshirecat-nek meg az lenne a jó inkább :-( )
Szerintem tegyük akkor 6-ra a találkozót, és ott leszünk még, amire odaérsz. Hányra tudnál jönni?
Mindenesetre küldöm a meghívót a levlistára.
Előzmény: cicavirag (70)
rpanni Creative Commons License 2004.02.27 0 0 73
Michelke, egyszeruen nyomj egy reply (vagy válasz) gombot, létrejön egy levél a yahoogroups címére és változtatás nélkül küldd el. Ennyi.
Előzmény: Michelke (72)
Michelke Creative Commons License 2004.02.27 0 0 72
Megkaptam a meghívót.
Biztos, hogy én vagyok a hülye, de most mit csináljak vele? Nyomkodtam én minden linket, gombot, de okosabb nem lettem tőle. Most mit kell tennem? Kérlek segííííts!:-(((
Előzmény: rpanni (67)
JÉGmadár Creative Commons License 2004.02.27 0 0 71
Csak jelzem, hogy hetfoig nincs netem, igy nem tudok visszajelezni addig ha barmi fejlemeny van. Marc 5-6 meg mindig jo nekem.
cicavirag Creative Commons License 2004.02.27 0 0 70
Sziasztok!
Engem is érdekelne ez az egyesület, bár én még full kezdő vagyok és csak a dekupázst meg az üvegfestést próbáltam eddig. Ha igazi egyesületet akartok, ebben (a formaságokban) tudok segíteni, merthogy ügyvéd lennék egyébként. Találka szempontjából nekem csak a késő este vagy a 7vége a jó mert sokáig dolgozom.
Üdv
rpanni Creative Commons License 2004.02.27 0 0 69
valahol a VI. kerületben (közelebbit én sem tudok, kcsil ismeri a helyet)
a pontos címet inkább majd a levlistára kellene küldeni
(tudom, paranoiás vagyok :-))) de tényleg nem kellene ide beírni szerintem)
Előzmény: cheshirecat (68)
cheshirecat Creative Commons License 2004.02.27 0 0 68
Melyik pubról is van szó? valahol lemaradtam...
rpanni Creative Commons License 2004.02.27 0 0 67
Bocs, de nem tudtam, nem az adataidat néztem, csak odavittem a kurzort az email feliratra, ott megjelent egy cím, nem gondoltam rá, hogy az adatokat nézzem.
Elküldtem a meghívót a freemail-esre és igazán szívesen :-)
Előzmény: Michelke (65)
rpanni Creative Commons License 2004.02.27 0 0 66
Maczynak is sikerült a bejelentkezés.
Helyzet- és létszámjelentés:
a levlistán tizenhatan vagyunk rajta, Pihe és Sera kell visszaküldje a meghívót, Michelke címét nem tudom és Dömdödöm meghívója nem ment ki a megtelt postaládája miatt. Ha ok is fel tudnak iratkozni, huszan leszünk.
Előzmény: rpanni (63)
Michelke Creative Commons License 2004.02.27 0 0 65
Köszönöm szépen, de még nem kaptam meg a level.tar-on sem:-( A Tárral sok gondom van, mint az látható is, ezért kértelek meg.

Ez a normálisabbik címem:

micheluveg@freemail.hu

Szerepel az adataim közt, azért gondoltam, hogy tudod. Sajnos a másikat nem engedi az index kicserélni erre, ezért írtam a bemutatkozásokhoz.

Megegyszer köszi a fáradozásodat.

Törölt nick Creative Commons License 2004.02.27 0 0 64
Köszönöm, vissza is küldtem :)
rpanni Creative Commons License 2004.02.27 0 0 63
Michelke, én csak az itt szereplo level.tar.hu -s címedet ismerem, arra küldtem meghívót. Esetleg ha megírnád a preferált címedet...

kcsil, sikerült a visszaküldés, szerepelsz a tagok közt.

Maczy, megy a meghívó mindjárt.

Előzmény: Michelke (60)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.27 0 0 62
Hahó!
Én is írtam mailt, ha nem baj :)
kcsil Creative Commons License 2004.02.27 0 0 61
Persze, délután megkérdezem az árakat és írom Neked mailben. Megkérdezem Tőlük, hogy mikor kell legkésőbb nyilatkozni?

Én a yahoo-ra küldtem vissza, úgyhogy akkor nem sikerült:(

Előzmény: rpanni (58)
Michelke Creative Commons License 2004.02.27 0 0 60
Megnyugodtam:-))) Akkor esetleg én is kaphatnék tájékoztatót a freemailes címemre????
4Hópihe Creative Commons License 2004.02.27 0 0 59
nem megy a mailboxom amint igen rögtön visszajelzek ha beérkeznek a mélek.
rpanni Creative Commons License 2004.02.27 0 0 58
kcsil, (és Pihe és sera) a yahoogroups-nak kellene visszaküldeni a meghívólevelet.

huhh, a kedd az OK, addig csak kialakul, ki jön el, esetleg mondanál egy közelíto árat? (szendvics - üdíto, sör)
Utána jobban tudna a társaság nyilatkozni, hogy jó-e a pub.

Michelke, bocs, ha félreértheto volt a visszahivatkozásom, csak nem akartam még egyszer leírni, hogy a távolabb éloket is szeretettel várjuk. Téged is :-)

Michelke Creative Commons License 2004.02.27 0 0 57
Ige, végig olvastam az elejéről. Ez se kerülte el a figyelmem:-(((((
Előzmény: rpanni (55)
kcsil Creative Commons License 2004.02.27 0 0 56
rpanni: hello:)
én visszaküldtem a levlistára hívó levelet, de amilyen az internet tegnap volt....
szeretnék a levlistán lenni, úgyhogy lécci:)

ha 5.-én a pubba jöttök alakulni, azt nekem legkésőbb kedd délig kellene tudnom egy kb. létszámmal és azzal, hogy Nektek is jó-e ha szendvicsek lesznek mint a dekupácsolóknak?

Előzmény: rpanni (47)
rpanni Creative Commons License 2004.02.27 0 0 55
47. sz. hsz. :-)))
Előzmény: Michelke (54)
Michelke Creative Commons License 2004.02.27 0 0 54
Ez már igen!!!!!!!
Előre is sok sikert kívánok hozzá. Ha tudok segíteni valamiben szívesen segítek én is. Bár én is a vidékiek táborát szaporítom.:-(
Előzmény: rpanni (53)
rpanni Creative Commons License 2004.02.27 0 0 53
hivatalosra
Előzmény: Michelke (52)
Michelke Creative Commons License 2004.02.27 0 0 52
Rpanni
Mennyire egyesület? Hivatalosra gondoltál? Vagy csak névszerint az?
rpanni Creative Commons License 2004.02.27 0 0 51
off olyan 4 m körül, és a létrán a lányom és a barátai kreatívkodnak :-))) on

Cicvareknek és Michelkenek is küldök meghívót.

Eldolt a dekupázsosok találkozójának idopontja, ezek szerint az eredetileg kituzött márc. 5-én elvileg ráérnek, felesleges volt a kavarás.

Akkor most véglegesen javaslom a márc. 5-t, a kcsil által ajánlott pub-ban. Mondjuk 5 órától? Vagy legyen inkább 6?

Előzmény: sera (50)
sera Creative Commons License 2004.02.27 0 0 50
Jo Panni,irjal fel es küldjel mindent,meg ha tenyleg nem gond az 1000km,akkor ha kell partolok is.
off
hany meter a lakasotok beltere??
Te kreativkodsz szemelyesen azon a lajtorjan?? Hadd ne nezzem meg,hogy mi van a kezedben,mert a tar rosszabbul müködik nalam,mint valaha.
on

Cic!
hat a 200km tenyleg sok,aztan meg szabit is kene kivenned,ha nagyon fel akarnal menni.

Michelke Creative Commons License 2004.02.27 0 0 49
Rpanni
Én is szeretnék infokat kapni. Hátha....
Ötlet: Saját honlap. Mesterségenként. Bár már valami hasonló van.?
uvegfestes.lap.hu/galéria (Az index fórumosainak munkái.) Apropó! Valaki meg tudná mondani, hogy ide hogyan lehet bejutni??????
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.27 0 0 48
írj :)
rpanni Creative Commons License 2004.02.27 0 0 47
sera, Cicvarek, szívesen látunk pártoló tagokat is. Cicvarek, felírjalak Téged is? sera, Neked küldök mindjárt meghívót a levlistára.

Szóval a konkrétabb ötleteket majd személyesen szeretném elovezetni, de a távolabb lakóknál a pártoló tagság azt jelentené (ez csak javaslat egyelore), hogy az interneten, a belso listán figyelemmel kísérheti az egyesület életét, ötleteket adhat, kritizálhat :-)) és amikor éppen Budapesten jár, és van valami program, akkor részt vehet benne. A rendszeres programok idopontját úgyis tudni fogja, az eseti programokét meg ha lehetséges, meg is próbálhatjuk a távolabbiak itt-tartózkodásának idejére szervezni.

Én személy szerint örülnék, ha minél többen lennénk, és a nagyon kevés szabadidovel rendelkezo budapestiek elott is nyitva áll a pártoló tagság lehetosege.

kcsil, Hópihe, nem küldtétek vissza a levelet, ha sikerül, felírlak Benneteket közvetlenül.

Előzmény: sera (45)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!