cicavirag, ez nagyon jó, ügyvéd mindig jó, ha van a háznál, egyesület-alapításkor meg különösen :-))
Pénteken is késoig vagy? Többen is jelezték, hogy nekik a hétvége nem nagyon jó (igaz, cheshirecat-nek meg az lenne a jó inkább :-( )
Szerintem tegyük akkor 6-ra a találkozót, és ott leszünk még, amire odaérsz. Hányra tudnál jönni?
Mindenesetre küldöm a meghívót a levlistára.
Megkaptam a meghívót.
Biztos, hogy én vagyok a hülye, de most mit csináljak vele? Nyomkodtam én minden linket, gombot, de okosabb nem lettem tőle. Most mit kell tennem? Kérlek segííííts!:-(((
Sziasztok!
Engem is érdekelne ez az egyesület, bár én még full kezdő vagyok és csak a dekupázst meg az üvegfestést próbáltam eddig. Ha igazi egyesületet akartok, ebben (a formaságokban) tudok segíteni, merthogy ügyvéd lennék egyébként. Találka szempontjából nekem csak a késő este vagy a 7vége a jó mert sokáig dolgozom.
Üdv
valahol a VI. kerületben (közelebbit én sem tudok, kcsil ismeri a helyet)
a pontos címet inkább majd a levlistára kellene küldeni
(tudom, paranoiás vagyok :-))) de tényleg nem kellene ide beírni szerintem)
Bocs, de nem tudtam, nem az adataidat néztem, csak odavittem a kurzort az email feliratra, ott megjelent egy cím, nem gondoltam rá, hogy az adatokat nézzem.
Elküldtem a meghívót a freemail-esre és igazán szívesen :-)
Maczynak is sikerült a bejelentkezés.
Helyzet- és létszámjelentés:
a levlistán tizenhatan vagyunk rajta, Pihe és Sera kell visszaküldje a meghívót, Michelke címét nem tudom és Dömdödöm meghívója nem ment ki a megtelt postaládája miatt. Ha ok is fel tudnak iratkozni, huszan leszünk.
kcsil, (és Pihe és sera) a yahoogroups-nak kellene visszaküldeni a meghívólevelet.
huhh, a kedd az OK, addig csak kialakul, ki jön el, esetleg mondanál egy közelíto árat? (szendvics - üdíto, sör)
Utána jobban tudna a társaság nyilatkozni, hogy jó-e a pub.
Michelke, bocs, ha félreértheto volt a visszahivatkozásom, csak nem akartam még egyszer leírni, hogy a távolabb éloket is szeretettel várjuk. Téged is :-)
rpanni: hello:)
én visszaküldtem a levlistára hívó levelet, de amilyen az internet tegnap volt....
szeretnék a levlistán lenni, úgyhogy lécci:)
ha 5.-én a pubba jöttök alakulni, azt nekem legkésőbb kedd délig kellene tudnom egy kb. létszámmal és azzal, hogy Nektek is jó-e ha szendvicsek lesznek mint a dekupácsolóknak?
Jo Panni,irjal fel es küldjel mindent,meg ha tenyleg nem gond az 1000km,akkor ha kell partolok is.
off
hany meter a lakasotok beltere??
Te kreativkodsz szemelyesen azon a lajtorjan?? Hadd ne nezzem meg,hogy mi van a kezedben,mert a tar rosszabbul müködik nalam,mint valaha.
on
Cic!
hat a 200km tenyleg sok,aztan meg szabit is kene kivenned,ha nagyon fel akarnal menni.
Rpanni
Én is szeretnék infokat kapni. Hátha....
Ötlet: Saját honlap. Mesterségenként. Bár már valami hasonló van.?
uvegfestes.lap.hu/galéria (Az index fórumosainak munkái.) Apropó! Valaki meg tudná mondani, hogy ide hogyan lehet bejutni??????
sera, Cicvarek, szívesen látunk pártoló tagokat is. Cicvarek, felírjalak Téged is? sera, Neked küldök mindjárt meghívót a levlistára.
Szóval a konkrétabb ötleteket majd személyesen szeretném elovezetni, de a távolabb lakóknál a pártoló tagság azt jelentené (ez csak javaslat egyelore), hogy az interneten, a belso listán figyelemmel kísérheti az egyesület életét, ötleteket adhat, kritizálhat :-)) és amikor éppen Budapesten jár, és van valami program, akkor részt vehet benne. A rendszeres programok idopontját úgyis tudni fogja, az eseti programokét meg ha lehetséges, meg is próbálhatjuk a távolabbiak itt-tartózkodásának idejére szervezni.
Én személy szerint örülnék, ha minél többen lennénk, és a nagyon kevés szabadidovel rendelkezo budapestiek elott is nyitva áll a pártoló tagság lehetosege.
kcsil, Hópihe, nem küldtétek vissza a levelet, ha sikerül, felírlak Benneteket közvetlenül.