Most beszéltem az emberkével, jónak ígérkezik!
Amolyan Dual Slalom!
Van a két pálya közt azért biztonsági sáv is, és az élesebb kanyarok kifelé vannak forgatva.
2004. június 27-én kerül sor az I. R-PORT RACING elnevezésű amatör szlalom versenyre, amelynek a jól ismert kalocsai repülőtér betonja ad otthont.
A terepen 2 db versenypályát állítanak fel közvetlenül egymás mellett, amelyek egymás tökéletes tükörképei, így a verseny a nézők számára is igen izgalmas és jól követhető lesz. A versenyzők mindkét pályán próbára tehetik magukat 1-1 futam erejéig, minden esetben a jobbik idő számít. A pályavonalak egyértelműek, tévesztés nem lehetséges.
A versenyen bárki nevezhet, gépjárművétől függően 4 utcai és 4 épített kategóriában. A futamok teljes ideje alatt mentős biztosítás áll rendelkezésre a helyszínen.
A versenyre a belépő 900 Ft, a nevezés 2000 Ft.
A győzteseket kupával és ajándékcsomaggal jutalmazzák.
Aki szeretné próbára tenné saját magát és persze autóját ebben a sportágban, vagy nézőként egy igalmas, kerékcsikorgással és gumifüsttel fűszerezett vasárnapot töltene el valahol, mindenképpen érdemes kilátognia ezen a vasárnapont a Kaloringre!
A helyszínen a rendezvény teljes ideje alatt étel- és italbár is működik, a verseny a reggel 8:00-ás a kapunyitástól várhatóan délután 17:00-ig tart majd.
Na, tegnap sikeresen megmérkőztünk a Cora Slalomon!
Sikerült nyerni a "D" kategóriában. A pontos időket meg majd a neten olvashatjátok, megkeresem a linket hozzá, aztán felrakom majd ide!
A Rakparti Szlalomparty a szlalomversenyek királynője :-)
Helyszín a Műegyetem parkolója, bólyákkal és olajoshordokkal kijelölt pálya, limitált az indulók száma, általában igen színes mezőny részvételével.
Két futamból áll a verseny, a jobb időeredmény veszik alapul az értékelésnél.
Szünetben pályavonalat jelző eszközök el és "szabadonválasztott programok" bemutatására van lehetősége a vállalkozóknak - pörgés, tálcázás, gumifüstülés, stb. -. Sajnos idén mindenkit elég gyorsan "lezavartak", mert beiktattak olyan látványosságot is, amelyre szerintem nem lett volna szükség, így elmaradt a gumi(k) eldurrantása :-(
Következő Rakparti 2005-ben lesz.
Ezen felül voltunk a Metaelektro Kupa első futamán illetve Mohácson is egy szlalomversenyen.
Mindkettő korrekt kis verseny, a helyszínből adódóan mohácsi szelősebb pályával.
üdv
stvn
ui: a fent említett rendezvényeken nézőként voltam jelen
Na hali mindenkinek!
Küldtem egy mailt a Radóéknak, de még nincs válasz.
Szerettem volna megtudni az idei versenykiírást.
Valaki esetleg tudja már, mi várható?
Üdv.: Yasec
U.i.: ha a Radón kívüli eseményekről van esetleg valami infó, az is jöhet! Csak ne rally legyen!
Akkor inkább gokart.:)))
A kanyargás kedvelőinek nyílt ez a topic, remélhetőleg sok érdekes infóval, versenykiírással, stb...
Mint ahogyan a címből is kiderül: zárt pályán történő versenyzésről volna szó, nem a dugóban kavargó egyedeket kell idegondolni! (a félreértések elkerülése végett:)))