Keresés

Részletes keresés

rtsrulez Creative Commons License 2004.01.16 0 0 93
1, Buncselekmenyre felbujtani buncselekmeny, tehat SZVSZ a rendorsegnek hivatalbol nyomozast kelett volna kezdenie Barango ellen. Mert amit elkovetett az buncselekmeny.
2, Mivel a Tilos azonnal elhatarolodott tolle, igy a Tilost a tovabbiakban folosleges most csesztetni. Viszont ismetlodes eseten igencsak be kene zaratni.
3, SZVSZ az enyhito korulmenyek miatt (megbanta, azonnal rogton elnezest kert erte, reszeg volt) Barango meguszhatna egy probaidovel.
4, Zaszlot egetni viszont nem buncselekmeny. Hulye taplosagnk hulye taplosag, de nem buncselekmeny. Az hogy ott azonnal nymozni kezdett a rendorseg az szegyen.
5, Az hogy 1 nem tortent meg, 4 viszont igen, tovabb fogja erositenbi a szelsojobbot. Ugy is fogalmazhatnek, hogy az arokasas.

Osszefoglalva: Tipikusan olyan eset, hogy az osszes resztvevo (Barango, tuntetok, zaszloegetok, rendorseg) kozzul mind hulyen jart el. Barangho legalabb elismeri.

Kígyó Creative Commons License 2004.01.16 0 0 92
Ugyan minek akart volna megfelelni egy Barangó? Nem passzol ez se a Tilos, se az ő mentalitásához.

K

Előzmény: Tájékoztató Iroda (90)
Intelligencs Creative Commons License 2004.01.16 0 0 91
Legkorrektebb hozzászólás!
Előzmény: Tájékoztató Iroda (90)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2004.01.16 0 0 90
Elolvastam a Mancs Barangó-intejúját, és komolyan mondom, megsajnáltam ezt a szerencsétlen flótást. Azt mondja, hogy nincs munkája, a tartalékait éli fel és fél, amit leginkább egzisztenciálisnak érzek nála. Azt gondolom, hogy ez a nem túl nagy eszű ember áldozata lett környezetének, kenyéradóinak (?), talán meg akart nekik felelni, talán azt hitte, hogy ezt is lehet, hogy ezt kell mondani.
Nagyon nagy kár, hogy azok, akik most kiugrottak mögüle, akik után most is sóvárog, viszont újra csak a talpukra esnek, és tovább irthatják - a szokásos Tilos színvonalon - a ... "krumplibogarakat".
A Magyar Nemzetnek meg kellett volna adnia a lehetőséget a bocsánatkérésre. Még nem késő!
Coimeádach Creative Commons License 2004.01.16 0 0 89
"Az kiabál, akinek a háza ég"

És az van csendben, aki felgyújtotta.

Előzmény: noir2 (81)
Intelligencs Creative Commons License 2004.01.16 0 0 88
Egyébként, hogy ON-Topic is legyek, szerintem is undorító, hogy elfordultak tőle a tilosos barátai. Az, hogy kirúgták, mondjuk korrekt, ha más munkahelyen vétesz a szabályok ellen, onnét is kirúgnak. De megtagadni egy ilyen dolog miatt egy barátot? Nyilvánvaló, hogy maguk között úgyis mondanak ilyeneket, még ilyenebbeket. (Sietek hozzátenni, hogy a jobboldaliak is mondanak ilyeneket maguk között. Jópár évvel ezelőtt, amikor szkinhead osztálytársaim mentek az utcám, azok aztán mindenkire halált kívántak a nótáikban.) Szóval gyáva magatartás ez.
A HVG is felmondott neki, ezen rohadtul kiakadtam. Az a kedvenc újságom, szinte az egyetlen újság amit rendszeresen olvasok, ezt nem vártam volna tőlük...
Intelligencs Creative Commons License 2004.01.16 0 0 87
Na, tessék elolvasni előbb a fórum elejét, mielőtt kijavítod azt, amit már magam is megtettem. Eltévesztettem na, és igaz ugyan, hogy csak egy regény, de igenis életrajzi ihletésű, Merle is írja az előszóban, hogy Nürnbergi dokumentumokból dolgozott, s a valós személyről mintázta.
Előzmény: AronSatie (49)
Intelligencs Creative Commons License 2004.01.16 0 0 86
MesterségeM, ott csak kimaradt egy betű, hihetetlen, hogy itt mi mindent észrevesznek... :)))
Előzmény: mekklátja (41)
nehazudj fidesz Creative Commons License 2004.01.15 0 0 85
Miert van az, hogy az ORBANBANYAK, kotel laszlo, es egyeb kifejezesek korlatlan szavatossaguak?

mert ezeket még nem ismerte el senki, továbbá nem kért elnézést értük, csak tagdnak, tagadnak, tagadnak

Előzmény: CSamu (56)
AronSatie Creative Commons License 2004.01.15 0 0 84
Reszegen menni dolgozni minimum gondatlansag. Azt is ki kene rugni, aki beengedte reszegen a studioba. Illene, hogy ennel komolyabban vegyek sajat magukat, es nem a "lehajtott fej" miatt, hanem pusztan szakmai okokbol.
Előzmény: noir2 (81)
kvantum Creative Commons License 2004.01.15 0 0 83
Ha hallgattál volna, emberebb maradtál volna...
Előzmény: PGuszti (82)
PGuszti Creative Commons License 2004.01.15 0 0 82
noir2,

"Hagyjátok békén ezt az EMBERT!" írod. Ugye, FÉRGET akartál igazából írni?

Előzmény: noir2 (54)
noir2 Creative Commons License 2004.01.15 0 0 81
>>>legyen gondatlansagbol (es ostobasagbol) elkovetett szarbakeveres.

legyen inkább részegségböl (ittasan, mint Sátán a Portugál c. fimböl:-)) elkövetett össze-vissza, értelmetlen hablaty..

ha ilyen állapotban hazamegy, falhoz vágja a gyereket, majd szétpofozza az asszonyt, mielött megpróbálná megeröszakolni, az ellen senki nem tüntetett volna, csak hát nem tett olyat..
picsarészegen hadovált
ennyi
jut eszembe:
"Az kiabál, akinek a háza ég" magyar közmondás jól körülhatárolja a sértett "hívök" hitét

és most, hogy így kiírtam magamból, már nem félek:-)

Előzmény: AronSatie (66)
qncogi Creative Commons License 2004.01.15 0 0 80
Tényleg elég volt Barangóból. Hülye volt, hibázott, bocsánatot kért, kirúgták.
Ez a nevetséges műfelháborodás pedig, amit elővezet az a maroknyi ember csak a félhülye vádjaik (bizony, ki vette komolyan, hogy B. kiirt bárkit is) és a műbalhé fenntartására szolgál. Jogosan senki nem állt a kijelentése mellé, mindenki elhatárolódott tőle. Természetesen be fog kerülni a jobbos daloskönyvbe, már előre lehet rá gyártani a választ, kopipészt működni fog. A Tilost meg kell büntetni, hibáztak, ott hangzott el az ominózus, hülye mondat.
A bocsánatkérését pedig el kellene fogadni, innentől kezdve az egész egy gumicsont. A magam részéről ez volt az utolsó Tilosos, Barangós megszólalásom (tudom, nem sokat számít).
Bicska Macheath Creative Commons License 2004.01.15 0 0 79
Azért érről se feledkezzünk meg:

Erdő Péter bíboros imádkozik a Tilos Rádió renitens szerkesztőjéért
2003. december 27. 18:14

MTI
Nem szabad, hogy Magyarország életét a gyűlölködés és a hangulatkeltés jellemezze az igazságosság, a szeretet és a béke helyett - reagált szombaton közleményben Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek arra, hogy "a szenteste ünnepi hangulatát" a Tilos Rádióban "a keresztények elleni gyűlölködő kijelentések árnyékolták be".

"Szent István első vértanú példáját követve imádkozunk azért a személyért, aki ezeket a kijelentéseket tette, és kérjük Isten segítségét, hogy hazánk életét ne a gyűlölködés és hangulatkeltés, hanem az igazságosság, a szeretet és a béke jellemezze." - olvasható a közleményben

Edward the Great Creative Commons License 2004.01.15 0 0 78
Nem hinném hogy Barangó ilyen veszedelmes figura lenne és csak a körülmények akadályozzák meg hogy egyenként megölje az összes keresztényt.
Vagy ezt komolyan gondolod?
Előzmény: Törölt nick (55)
polites Creative Commons License 2004.01.15 0 0 77
"dobnál egy pontos linket ahonnan ezt szedted? Se a PM honlapján, se a parlamentén nem szerepel ilyesmi. Még a végén gyanakodni kezdek, hogy kitaláltad."

Remény mindig van ... :)

Szó se róla, elég gyanús helyről való az anyag:

http://www.kormany.hu/tagok/laszlo.html

:)))

Előzmény: Daemon (73)
noir2 Creative Commons License 2004.01.15 0 0 76
>>>Te miben vagy más, mint azok akik Hegedűst a vállukon vitték ki a bíróságról?

húúú, nagyon másmilyen vagyok:-)

viszont Barangót soha, sehol nem éltettem a kijelentéséért, soha sehol nem dicsértem meg, és nem vagyok büszke rá (igaz nem a fiam, mégcsak nem is ismerem)...
de HL mit vesztett(mert pert, azt nem) - a parlamenti képviselöséget?

csúsznak össze a dologk, má' megint:-)

Előzmény: mágnáskertiné (71)
polites Creative Commons License 2004.01.15 0 0 75
"Általánosan államtitkárnak (így előtag nélkül) a politikai államtitkárokat nevezik"

A PM felépítése:

http://www.p-m.hu/web/home.nsf/(menudocs)/143559867D8951ADC1256E130033A15A

Előzmény: Daemon (70)
Edward the Great Creative Commons License 2004.01.15 0 0 74
Hát igen,még ha picit túlzóak is a szavaid,az tény hogy szánalmas ez a hecckampány amit folytat a magyar jobboldal egy bizonyos része.
Daemon Creative Commons License 2004.01.15 0 0 73
dobnál egy pontos linket ahonnan ezt szedted? Se a PM honlapján, se a parlamentén nem szerepel ilyesmi. Még a végén gyanakodni kezdek, hogy kitaláltad.
Előzmény: Törölt nick (67)
Edward the Great Creative Commons License 2004.01.15 0 0 72
Én nem járulnék hozzá,de írt már annyi idióta abba az ujságba gondolom ingyen,hogy egy Barangó nagyon nem lógna ki onnan.
Előzmény: akottyabotko (47)
mágnáskertiné Creative Commons License 2004.01.15 0 0 71
"Hagyjátok békén ezt az EMBERT!
hogy egy ember elvesztette az állását, a büszkeségét, mindenét, ami még volt neki?
lehet belé nagyokat rúgni
még, még, még, mi ki nem leheli a lelkét?"

Te miben vagy más, mint azok akik Hegedűst a vállukon vitték ki a bíróságról?
Ha én ilyet írnék, már nem győzném összeszámolni náci jelzőket.:-)

Daemon Creative Commons License 2004.01.15 0 0 70
közigazgatási, meg helyettes államtitkár. Általánosan államtitkárnak (így előtag nélkül) a politikai államtitkárokat nevezik. nekik pl van is hatalmuk. a közig államtitkár a hivatal működését biztosítja. Szóval László csaba nem volt (politikai) államtitkár Orbán alatt.
Előzmény: Törölt nick (67)
tüzes fal Creative Commons License 2004.01.15 0 0 69
Mondta a főtt krumpli...
Előzmény: Daemon (68)
Daemon Creative Commons License 2004.01.15 0 0 68
Kettővel több lenne az IQ-tok lehetnétek sültkrumpli.

Előzmény: mágnáskertiné (65)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.15 0 0 67

Dr. László Csaba

László Csaba (korábbi kép)
Munkahely
Pénzügyminisztérium
Beosztás, munkakör
miniszter

Levélcím
1051 Budapest, József nádor tér 2-4.
Telefon
327-2111
E-mail cím
Dr. László Csaba
Honlap
www.p-m.hu
"László Csaba nem volt államtitkár Orbánék alatt."

:)))))
Daemon, ennek a hazugságnak az ideje is rég lejárt...:)))

Önéletrajz
László Csaba 1962. október 4-én született Debrecenben. 1986-ban diplomázott a Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd a pénzügyi tanszéken 1992-ben egyetemi doktori címet szerzett. 1993-ban okleveles könyvvizsgálói képesítést nyert. 2000-ben tőzsdei szakvizsgát tett.
Pályafutását 1986-ban a Pénzügyminisztériumban kezdte, 1989-től osztályvezető, 1993-tól a külgazdasági főosztály helyettes vezetője volt. 1995-ben az Államháztartási Reform Titkárság főosztályvezetőjeként dolgozott. A Horn-kormányban 1995-től több mint három évig töltötte be a Pénzügyminisztérium államháztartási ügyekért felelős helyettes államtitkári tisztségét, majd ezután, már az Orbán-kormány idején, 1999 júniusáig a tárca közigazgatási államtitkáraként dolgozott. Közben a minisztérium szóvivője, 1995 és 1999 között a pénzügyminiszter képviseletében a Magyar Nemzeti Bank felügyelő bizottsági tagja is volt.
-----

Nahát:)

Előzmény: Daemon (63)
AronSatie Creative Commons License 2004.01.15 0 0 66
"de akkor itt legyen is vége! "

Lehetne, de lathato, hogy nincs.

A barati tarsasagot is elhiszem, de akkor a baratait keverte szarba. Azt nem tudhatta, hogy mekkoraba, igy legyen gondatlansagbol (es ostobasagbol) elkovetett szarbakeveres.

"az egyik oldalon 'vállon visszük' a kirekesztésre felszólítót, a másik oldalon lehajtott fejjel járunk, és úgy be vagyunk..., hogy csak úgy sunnyog a sz@r a fenekünkben "

Szeretnek ezzel vitatkozni, de nem konnyu. Majd szolok, ha eszembe jutott valami. Mondjuk, kezdetnek: nem jarok lehajtott fejjel.

Előzmény: noir2 (64)
mágnáskertiné Creative Commons License 2004.01.15 0 0 65
"Nézzetek a lábatok alá, hogy min tapostok. Ott megtalálod Magyarország népét."

Daemon. Te nagyon komolyan veszed magad. Szinte már kinyilatkozásokat teszel---
Mi az hogy. Nagyon is.

Előzmény: Daemon (48)
noir2 Creative Commons License 2004.01.15 0 0 64
de akkor itt legyen is vége!

azért a "Tilos" nem csak kollegális, hanem baráti társaság is volt..(asszem)
nem a kirugás(az egyértelmü), hanem az elfordulás...
a "baj", amit csinált, pedig nem akkora, hiába fújjuk a lufit akármekkorára
az egyik oldalon 'vállon visszük' a kirekesztésre felszólítót, a másik oldalon lehajtott fejjel járunk, és úgy be vagyunk..., hogy csak úgy sunnyog a sz@r a fenekünkben

eh, má' mindegy

Előzmény: AronSatie (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!