Keresés

Részletes keresés

DINGO Creative Commons License 2004.01.01 0 0 428

ui:
mellesleg nem egészen értem miért is provokáció az, ha szeretném, hogy állításait legalább egy, értelmes indokkal alátámasztaná! emlékezz vissza! mit kértem? egy nyavajás idézetet! nem volt képes idebigyeszteni.
ha az allítás bizonyítára tett felszólítás provokációnak számít...
Előzmény: DINGO (427)
DINGO Creative Commons License 2004.01.01 0 0 427

"...Remélem, hogy Viktor, Kivi, Dingo, Nomad is úgy gondolja a további kerékpáros vitákat, hogy nem provokatív jelleggel szólítják meg Mankát!..."

nézd! a jövőben sem fogom szó nélkűl hagyni, hogy bárki olyasmit állítson rólam ami nem igaz. tudod amilyen az "adjon isten..."

-=:dingo:=-

Előzmény: AUTHOR (426)
AUTHOR Creative Commons License 2004.01.01 0 0 426
Elsősorben BUÉK mindenkinek!

Külső szemlélőként néhány gondolat:
Szerintem sem jó megoldás eltűnni!
Viszont valahol megértem Mankát.
Ezek uán nagyon valószínű, hogy én is ezt a lépést választanám.
Remélem, hogy Viktor, Kivi, Dingo, Nomad is úgy gondolja a további kerékpáros vitákat, hogy nem provokatív jelleggel szólítják meg Mankát!
Ugyanis a hozzá intézett leveleitek kb 60-70%-a sajnos ilyen. Sokszor a "csak azért is" hozzászólások kerültek a listára, nem gondolkodtatok.
Olvassatok vissza mindkét listán és észreveszitek. ha megpróbált lezárni egy vitát, valaki biztos, hogy újra kiprovokálta a folytatást.
Mivel a happy Bike listás levelezést is és néhány magán levelet is ismerek, ezek alapján a Hb lista bezárása szerintem jogos volt. Nem volt tiszteseséges, amit vele ott csináltatok.
Egyedül tekerés? szinte 80%-ban egyedül megyek én is. Mi abban a rossz?
Egyelőre úgy látom, hogy az előítéleteket mindkét félnek!!!! nagyon erősen el kéne felejteni, csak ez nektek szerintem nem fog menni. Remélem, megcáfoltok az Új évben és Manka is marad.

Előzmény: dhpage (425)
dhpage Creative Commons License 2003.12.31 0 0 425
Szerintem nem ez lenne a jó megoldás, de te tudod.

Sokkal inkább a további eszmecsere, vagy akár a viták is, persze nem abban a stílusban, ahogy eddig.
Magyarán inkább a bringázásra koncentrálva és nem a HB egyesület és Kerékpáros Topik ellen hangolódva.

Ez szerintem mindenkinek érdeke lenne.

Annyi biztos, hogy ezt a mostani vitafolyamatot nem kell továbbvinni, mert ez értelmetlen. De továbbra is úgy vélem, nem a kilépésed a megoldás.
Ahogy az egyesületből való kilépésed sem volt jó megoldás, továbbá a lista lezárásod sem volt jó megoldás.
A leginkább ez az egyedül tekerésed a legrosszabb megoldás.

Nem érted meg, hogy nem kiutálni akarunk innen, hanem azt szeretnénk, hogy előítéletek nélkül tudjunk párbeszédet folytatni.

Boldog Újévet, sok szerencsét!

Előzmény: Törölt nick (411)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.12.31 0 0 424
Igazából nem azért mondtam, hogy újból leakasszak egy köszönetet, hanem kíváncsi voltam, hogy benne vagyok-e az ötben, akik már mind nincsenek itt. :-)

Hát, béke veled, és boldog új évet! AZért remélem, visszajössz még, és lehetőleg prózában! :-)

Előzmény: Törölt nick (421)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 423
Én 2003-ban már nem tekerek a múltkori "csúcs" elérése úta. Na és persze vezetni sem vezettem. Pláne ma nem!

:-)))

Előzmény: AUTHOR (420)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 422
Ez szerintem NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

BUÉK!

Előzmény: R0fike (415)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 421
Én viszont nyugodtabb leszek. Nem fogok kevesebbet tekerni, sőt...

Na és az sem elhanyagolható, hogy én ezt nem elvállaltam, hanem csak elkezdtem csinálni. Ingyen és bérmentve.

Természetesen a VBB-ben, az MK-ban, és ha igény van rá a BikeMag fórumon továbbra is csinálom a dolgokat, de az Index-es témákkal a továbbiakban nem foglalkozom.

Lelkileg biztos, hogy nagy megkönnyebbülés lesz! Meg szabadság, meg nem lesz probléma, meg... meg... meg...

:-)))

SK:
- A segítségedet most is köszönöm! Minden apró dolog (még a pozitív visszajelzés is) fontos és szükséges.
- Ez nekem megoldás. Lelki nyugalom. Boldogság.
- Az Index nem érdekel már.
- Ma vagyok itt utoljára.
- Eddig igazi ellenségeim nem voltak. Mindig sikerült mindenkit lecsillapítani, megbékéltetni, kiengesztelni. A kerékpárosok közül kaptam meg első igazi, vérre menő ellenségeimet! Szerintem ez - bárki kívülállónak - elmond valamit a kerékpárosok világáról...

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (414)
AUTHOR Creative Commons License 2003.12.31 0 0 420
Én is lecsavartam ma már 290 km-t!
Egyáltalán nem hiányzott!
És még dolgozni is kellett! Brrrrrrrr!
Előzmény: Törölt nick (418)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 419
Ez oda-vissza megy! Nem fogok rosszul járni... Ne idegeskedj! :-)
Előzmény: nomad von Fblodilovich (416)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 418
Engem már berángattak a melóhelyre. Igaz, kocsival jöttek értem (betartották a szavukat)! :-)

Ami a legjobb volt, hogy vidámra vették a figurát! Beállítottak egy 25 méteres (kb., nem mértem le) dög hosszú limóval, a 2 recepciós (mellesleg eléggé dekoratív) hölggel a hátsó ülésen (bikiniben és bundában, nézett is az asszony rendesen). A minibárban meg sör és pezsgő... :-)))

Befelé nem mertem inni, de hazafelé jövet 1 Maisell's Weisse (sör, amit utoljára még Kocsi-val ittam együtt) legurult. :-)))

Este meg buli (hangulat már van)!!!

BUÉK!!!!!!!!

Előzmény: AUTHOR (417)
AUTHOR Creative Commons License 2003.12.31 0 0 417
A két oldal ismeretében csak halkan merem megjegyezni, hogy nem csak Mankának kéne elnézést kérni!
Tudjátok:
Akinek nem inge, ne vegye magára! Akinek viszont igen, az öltözzön föl tisztességesen!

A mai nap még rendelkezésre áll.

BUÉK mindenkinek!
Megyek, megiszok egy sört, mert kell a hangulathoz és ma még vezetnem is kell! :-))

Előzmény: R0fike (415)
nomad von Fblodilovich Creative Commons License 2003.12.31 0 0 416
És ezt vajon fordított irányban is mered kivánni?
Előzmény: Törölt nick (412)
R0fike Creative Commons License 2003.12.31 0 0 415
"... A váltás részemről abból fog állni, hogy véglegesen elhagyom az Index-et. ..."

Ez sajnálatos dolog, mint régebben már mondtam neked Manka!

Azonban sokaknak felér egy bocsánatkéréssel, ha be is tartod, amit egy percig sem kétlek, akkor minden rendben.

Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.12.31 0 0 414
Pedig engem érdekelt volna, honnan számítod a segítség határát. (#379)

Sztem ez nem megoldás semmire. Az index szegényebb lesz egy színfolttal és sok vitával, te viszont nem fogsz kevesebb ellenséget találni ettől! Másképp lenne jobb megoldani a helyzetet...

Előzmény: Törölt nick (411)
DINGO Creative Commons License 2003.12.31 0 0 413

na akkor most én jövök!
vagy amíg nem fenyegetőzöm perrel addig ne is álmodjak róla?
Előzmény: Törölt nick (410)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 412
Én a jövőre mindössze annyit kívánok, hogy mindenki kapjon csak annyi áskálódást, betartást, kigúnyolást az életben, amennyit én tőle kaptam! Szívből kívánom!
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 411
Én komolyan mondom, hogy nem fogom megmondani.

Sőt azt is komolyan mondom, hogy az Új Évben váltani fogok. A váltás részemről abból fog állni, hogy véglegesen elhagyom az Index-et.

Előzmény: kivi (381)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 410
Én nem szeretén haraggal átmenni a jövő évbe. Ezért ELNÉZÉST kérek inkább GHIML-től!
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 409
Én váltani fogok. Az Újévben gyökeresen meg fogom változtatni jó pár dolgomat.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (401)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 408
Ha baráttól jött volna, nevettem volna...
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (391)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 407
Te nem vagy szemét, csak az élő fába is belekötsz...

Mindössze minden esetben benyögsz egy olyan "megjegyzést", amiben több a prejudikált feltételezés, mint egy 10 oldalas tanulmányban. Na és természetesen minden esetben csak negatívumok. Lásd például a Széna-téri kerós úthoz hozzáfűzött mondatodat is...

Előzmény: kivi (388)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 406
Mint minden, ami hozzájuk kapcsolódik. Durvulni azt tudnak... Megtapasztaltam.
Előzmény: Sánta Kutya (SK) (387)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 405
Talán nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy ha TI vagytok benne, akkor nem.

Nem akartam viccelni.

Előzmény: dhpage (383)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.31 0 0 404
Csodálatos, ahogy eldöntitek, hogy kivel magán-leveleztem, kitől mit kaphattam magánban... :-)
Előzmény: Jeannot (382)
dhpage Creative Commons License 2003.12.30 0 0 403
Nekem az is jó!
Köszi!
Előzmény: R0fike (402)
R0fike Creative Commons License 2003.12.30 0 0 402
Oks. Oda nem viszek kazit, majd messinél.
Joccakát, jó pihenést.
Előzmény: dhpage (400)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2003.12.30 0 0 401
Sose fogadok semmit újévre. :-)))
Amit fogadni szoktam, általában hetente többször is, hogy holnaptól új életet kezdek. De, hogy Rejtőt idézzem, valahogy mindig olyanra sikerül, mint a régi. :-)))
Előzmény: dhpage (398)
dhpage Creative Commons License 2003.12.30 0 0 400
Na én léptem!

Akkor holnap a jég elött, én egyből oda megyek.
Számod megvan, majd csörgök.

Előzmény: R0fike (397)
dhpage Creative Commons License 2003.12.30 0 0 399
Hőjj, hajj!

Köszönöm szépen!

:))))))

Mit ér meg? Hááááát lássuk csak, nem a bringád alá telepítem a bombatelepet? :)))

Előzmény: R0fike (397)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!