A csecsen háború idején a híradóban mutatott tudósításokban simán látszottak a Merciken, BMW-ken lévő német rendszámok. Akkoriban szó volt róla, hogy azok aligha hivatalos úton kerültek oda.
Érdekes lehetett, amikor Jürgen felfedezte a Tagesschau-ban az eltűnt kocsiját…
Na jól van. Most dobta le az agyam a gépszíjat. Hajdúnánásról Szoboszlóra 22:00++-ra érnék vissza, mert az összes Civis előtt elmegy a ....kott helyijárat. Közben, ha nem szállok le a Bhv-ról, akkor 23:09-re a Nyugatiba vagyok, s mindjárt otthon. Persze az mindig késik, mert akasztanak róla Szolnokon, de legalább a menetrend beér 11-re.
S akkor fogadjam el, hogy jaj de jó az üdülő, mert "innen mindent könnyen elérsz". Még egy ilyen élhetetlen szar helyet, mint ez a Hajdú-Bihar megye. Ha nem a 18:36-os Civishez jön be a bármi, mert ahhoz van egy derecskei busz, akkor egyszerűbb már Pestre menni...
Szerintem a SziOgethalmi Sprinterekből van már dögsoros. Az NDM-871-et és a NEN-168-ast még bejelentkezve se láttam jó ideje - persze mellé az Isuzu is kint van a Vonalon, illetve még 8700-es is megy ki a Buckára...
Na, jó lesz ez a május, lesz pár hétköznapi napom, amikor el tudok ugrani valahova. Siófok adott, még most kell lemenni, utána halál a Balaton, összeszedem a MAN-et.
Van még valahol érdekesség mostanság?
(Aztán ami nekem érdekes, az mindenkinek már végig van lőve...)