Keresés

Részletes keresés

Kakukkfióka Creative Commons License 2003.10.26 0 0 22
Figyejj. Ez nem Magyar. Magyar az aki becsületesen végignyomja. Ha veszít, akkor is becsületesen végignyomta. Bűzlött a meccs attól, hogy "itt márpedig nyernünk kell, mindenáron". Szerintem megmondták ennek a taplónak, hogy nem baj ha becsúszik egy-két alsóütés.

Én csak azért nem drukkolok neki, mert állítólag Magyar. Ilyen elven akárkivel lehet szimpatizálni. De megértelek azért. Sajna csak sz@r anyag van a piacon.

K.K.

Előzmény: melipramin (20)
FradiKA Creative Commons License 2003.10.26 0 0 21
Koko is jo fej de nalam vesztett valamit a megitelesebol amikor egy vereseg utan visszavonult.
melipramin Creative Commons License 2003.10.26 0 0 20
Mit monjak, ha szimpátiára menne a dolog, nálam is Chacon a nyerő, Nagy mégis magyar, de hogy kicsit "lufi" az igaz,ez a meccssem biztros, hogy az övé, ha végig megy.
A TV adásról és Gundelről meg hadd ne legyen bővebb véleményem: gödör a völgyben!
Előzmény: Kakukkfióka (19)
Kakukkfióka Creative Commons License 2003.10.26 0 0 19
Üdv minden jószemű embernek!

Nagy örömmel konstatálom, hogy nem csak én látom úgy, hogy ez a Csonttörő egy felfújt lufi, egy senkiházi, egy lóf@szjóska. Ha ehhez a győzelemhez tapsol a Magyarság, akkor én csak tovább szégyellem magam. Ezzel az egész sz@rsággal egy dolgot értek el: Meggyalázták Pap Laci emlékét. Egy perces csend a tiszteletére, majd egy nagy adag bunda és csalás. Sajnos ez a mai helyzet. Csak balfék "bokszólóink" vannak, Pap Laci bácsi korrektsége, szerénysége nem mérvadó. Undorító!!!

Odáig jutottam, hogy azt mondom: Bárcsak Chacon lenne a miénk! Csonttörő nem kell, húzon vissza Taplófalvára. Pont.

A berakott képért külön köszönet!:)

Gundelt meg a képek alapján jól tököncsapnám és megnézném, hogy neki nem fog-e fájni. Hülye, szánalmas kis pöcs.

K.K.

melipramin Creative Commons License 2003.10.26 0 0 18
Minimun az lenne a korrekt Nagytól, ha a visszavágót szorgalmazná, mert ez bizony NEM volt győzelem!
Előzmény: enginer (17)
enginer Creative Commons License 2003.10.26 0 0 17
csúnyán felverte az egész védőcuccot herével együtt.
Előzmény: mondial (16)
mondial Creative Commons License 2003.10.26 0 0 16
Felverte neki, ezért sántított. Kicsit sántít ez is.
Előzmény: enginer (15)
enginer Creative Commons License 2003.10.26 0 0 15
Rájátszott?
Csúnyán felverte a heréit!

Ezért meg Chaconra számoltak?

Előzmény: Ordas (1)
mondial Creative Commons License 2003.10.26 0 0 14
Előzmény: JaVa (13)
JaVa Creative Commons License 2003.10.26 0 0 13
Már látom magam előtt, ahogy hétfőn a Bumerángban Boros és Bocskor ünnepli a "győzelmet", kedden még imádkoztak is Csonttörőért.

Aki hallgatja hétfőn a műsort nehogy már szó nélkül hagyja a dolgot!!!! Ne hagyjuk, hogy egy csalás dicsőség legyen!

Ezek mellett nagyon kiváncsi leszek az ügy nemzetközi visszhangjára is, mert az lesz neki és nem pozitív!

Ordas Creative Commons License 2003.10.26 0 0 12
Tipikus magyar betegség. "Merjünk kicsik lenni" :(
Előzmény: mondial (7)
Sanyi_d Creative Commons License 2003.10.26 0 0 11
Hogy te milyen kurva okos vagy!
Előzmény: Kakukkfióka (-)
Ordas Creative Commons License 2003.10.26 0 0 10
Kokós résznél átkapcoslagattam, nem volt vili, ő tulképp mit csinált ott?
Előzmény: PeTyUs (8)
EdgE Creative Commons License 2003.10.26 0 0 9
Azért nem kellett volna egy ilyen topicot nyitni...
PeTyUs Creative Commons License 2003.10.26 0 0 8
Kár érte, pedig ritka jó meccsnek indult szerintem...

Ez a (2-3...) mélyütés tényleg nem kellett volna. Legalább pontozással hozták volna ki győztesnek. Az biztos, hogy Kokót nem volt szerencsés ilyen pozícióba rakni erre a meccsre, valahogy a nem túl hiteles döntés így még hiteltelenebb lett. =(

mondial Creative Commons License 2003.10.26 0 0 7
Egyetértek, főleg az utolsó sorral.
vchris28 Creative Commons License 2003.10.26 0 0 6
Szánalmas volt.
Az egész műsor amit a TV2 csinált.
Nagy és edzője is. Csak a vak nem láthatta, hogy Sduneket utánozta a piros selyem felsőjével.
Az eredmény is. Ez nem győzelem. Hanem gusztustalan valami. Ha a bíró nem látta mélyütésnek, akkor miért is adott 5 percet? Mert ha nem mélyütésnek látja, akkor rá kell számolni.
Erről ennyit.
Nagy már a halálán volt, jól tökönverte Chacon-t, hadd fetrengjen 5 percig, míg ő szépen kipiheni magát. Persze, így folytassa a meccset?
Kiábrándító az egész. Én a magam részéről soha több Nagy meccset nem nézek meg, és egyetlen TV2 közvetítést sem.
Sajnos előre meg volt beszélve, hogy a REVANS-nak be kell következnie. Bármi áron. És ami igazán szomorú, hogy ehhez KOKO aszisztált.

ikoloman Creative Commons License 2003.10.26 0 0 5
Kicsit rossz helyre cimezted ezeket a csunya jelzoket...Hat tehet o rola, hogy ilyen latvanyosan csaltak ossze neki?:-) Na ugye...:-)
Ordas Creative Commons License 2003.10.26 0 0 4
Amennyiben?

Mert övön aluli ütésekért nem láttam bírúi tévedést (ill. pontozót), azaz Chacon honnan tudta fetrengéséig, hogy ellen pontoznak?
Azaz első direkt szabálytananságot az argentin követte el.
Megpróbálta, megszívta.

De télleg nem nagy dicsőség a győzelem.

Előzmény: calendil (3)
calendil Creative Commons License 2003.10.25 0 0 3
ekkora bunda után nem csoda
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.25 0 0 2
Az volt vicces*, amikor a tökönnyomott Chacón a padlón fetreng, Gundel meg a székéböl nyomja: ááááá, ez nem is fájhat neki, szimuláááál.

(*=inkább szomorú)

Ordas Creative Commons License 2003.10.25 0 0 1
De Chacon is. Kissé rájátszott. Érdekes, egyből meggyógyult, mikor kihírdették a győzelmet.

Szerinted János direkt ütött oda?

Gratula a topichoz, igazi paraszt vagy.

Törölt nick Creative Commons License 2003.10.25 0 0 0
Látod, látod? Ha boxmeccs helyett az asszonnyal foglalkoztál volna, akkor nem lett volna probléma az övön aluli matatás! ;-)
Kakukkfióka Creative Commons License 2003.10.25 0 0 topiknyitó
Tisztelt feleim!

Szomorú a mai nap. Szomorú, mert jól látható, hogy a Magyar nép nem tud tisztességesen veszíteni. Csalni és gusztustalanul viselkedni annál inkább. Csönntötő "taplófej" Jancsika úgy látszik csak alulütésben jártas, neki ez a férfias és becsületes harc. Már akkor néztem, hogy mi a büdös franc folyik itt, amikor az első alulütésnél rá se szóltak. A másodiknál is Chacon-nak kellett szólni, de a harmadikkal nyertünk gyerekek. Miközben Koko és tsai vitatkoztak, hogy ugyanmá' nem is vót semmi, addig taplófej pózolt a kamerának. Igazi reality check volt ez barátaim. Ez Magyarország, aki csak F@sz-ra, mer támadni. Azon már el sem merek gondolkodni, hogy hogyan a csudába lehetséges ezt a csalást technikai k.o.-nak minősíteni?! A felvételen jól látszik az előre eltervelt alulütés. "Véletlen ütés volt, különben sem fáj az nagyon" - mondta balf@sz Gundel T Gáborkánk, különben is, lényeg, hogy gyertünk nem? Ugye Tamáska? Te hülyegyerek! Ha nem tudsz korrekten és pártatlanul levezetni egy meccset, akkor menj vissza oda, ahonnan előkúsztál.

Ennyit erről. Ez a győzelem egy nagy hányadék, Csonttörő taplófej barátunk meg olyan Magyarország egén, mint egy gusztustalan okádék az esküvői habfehér ruhán.

Legyetek csak rá büszkék. Ha nincs szabálytaláanság, talán győzelem sincs. De akkor maradt volna becsület.

K.K.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!