Keresés

Részletes keresés

fülelő Creative Commons License 2003.11.19 0 0 14
Szervusz. Való igaz,sztem is van ott 1 papiros az asztalonnekem gyanus volt, de úgy rémlik, nem tudtam felvenni. Vagy lehet hogy csak fotózni kéne? Ezt még +próbálom.
Köszi
Előzmény: Vajk (12)
Vajk Creative Commons License 2003.11.18 0 0 13
nemnagyon...
nem kell bikagép hozzá, egy átlagos mai gépen is elszalad.
Előzmény: Döggvész (11)
Vajk Creative Commons License 2003.11.18 0 0 12
Ja tudom, már, emlékszem. A házak közül a baloldali barakkban a ház közepe táján van egy szoba a folyosón balra és ott lesz egy asztalon.
Előzmény: fülelő (10)
fülelő Creative Commons License 2003.11.18 0 0 10
Köszi a gyors választ. Sajna nem jó. A végrehajtandó feladatok között "gather information documents...." vagy vmi hasonpaci van végrehajtatlanként, és nem enged rádiózni
8-((
Most mindjárt nekifogok, mégegyszer feltúrom a pályát, hátha van valahol még 1 elfeledett német.
Még1X köszi a gyors választ 8-)
Előzmény: Vajk (9)
Vajk Creative Commons License 2003.11.18 0 0 9
Már nem nagyon emlélszem, de ott mintha nem lenne dokument... Csak ha kinyirtál mindenkit, akkor mégeccer kell rádiózni.
Vagy nem?
Előzmény: fülelő (8)
fülelő Creative Commons License 2003.11.18 0 0 8
Szervusztok!
Segítsetek nekem légyszi!
Már az elején elakadtam, a jéghegyes pályán, ahol a tengeralattjáró van. Odáig eljutottam, hogy mindenkit kinyírtam (u-boat-ban is, kivéve 1 POW)
Első rádiózás megvan. A gondaz, hogy valami papírokat kellene összeszednem , és utána jelenthetném a feleadat végét. Bejártam az összes épületet, és a tengeralattjárót is, de nem találtam dokumentet 8-((((((
Tudja valaki hogy hol keressem?
Ciceró Creative Commons License 2003.11.12 0 0 7
Szóval eljött az idő.
Sajna az elsőt és a kiegészítést még gyári példánnyal végigjátszottam és vártam vagy kb.2és fl évet erre a 2re de most tehetetlen vagyok.
1.Egyszerűen felesleges beinvesztálni a gépembe ugyanis PII 415re felhúzott procival 8Mb videókártyával esélyem sincs hogy elíndítsam.
2.A barátom gépére letöltöttük és az alábbi hibákkal szembesültünk:
-egyszerűen nem védenek meg a haverok ha tesznek is valamit túl későn és lassan.(pld:farkaskutyák)
vagy ugyanúgy beszorultam ajtókba mind annó az 1-esben vagy kiestem a képből.Amit javításul kitaláltak patch/hd2_patch_102.exe (23.7 MB)
Dátum: 2003-11-04 azzzal a játékot tettük használhatatlanná még jó hogy a kimentett állásokat újratelepítés után visszatehettük.
Kérdés:
-honnan lehet javított verziót komplett letölteni??
Köszi
Kőarcú Creative Commons License 2003.11.06 0 0 6
Már nem kell. ;)
Előzmény: Kőarcú (5)
Kőarcú Creative Commons License 2003.11.06 0 0 5
Nekem is küldjetek key-t. Please!
ThX.
Előzmény: tomcooper (3)
vahur_eb Creative Commons License 2003.11.05 0 0 4
Sziasztok!

Én is szivesen játszanék vele!Nekem is CD Key kéne!Légyszi aki tud, irja meg!
Köszi!

tomcooper Creative Commons License 2003.11.01 0 0 3
Én jáccanék, de nincs hozzá kódom! Help mí, plíz!!!
CREATOR Creative Commons License 2003.10.27 0 0 2
Én most huzom le, majd meglátjuk az elsőt többször is végigvittem.
Ren Creative Commons License 2003.10.24 0 0 1
Szerintem inkabb gyere at a supergamez-es forumba :) (http://www.supergamez.hu/forum.php)
Előzmény: Vajk (0)
Vajk Creative Commons License 2003.10.24 0 0 0
nem hiszem el, hogy egy nap után saját magamnak kell le0zni...
Senki nem játszik ezzel a játékkal?
Vajk Creative Commons License 2003.10.23 0 0 topiknyitó
Na kinek tetszik?

Nekem még bajaim vannak a kezeléssel(pl hogy kell mindenkit egyszerre mozgatni), de nagyon jónak ígérkezik.
A Tutorialt nem csináltam meg, nem is kaptam plusz pontokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!