A párizsi Nagy Imre sír, az ellenzékiek találkozóhelye volt. Elképzelhető, hogy akik a kommunisták elől menekültek, nem látják szívesen Meggyó újkori ájtatoskodását. Nem hiszem, hogy a mostani koszorúzás elött, egyszer is megfordult volna ott koszorúzni.
"Medgyessy Pétert Párizsban mintegy 150-200 fős külhoni magyar "bizottság" fogadta "El a kezekkel a hazánktól", "Hazánk első román miniszterelnöke", "D-209", és más transzparensekkel." "
Hogy is van ez, Laci? Mertél egy nagyot álmodni?
Mea Culpa?
Forrás:
"D2003-as szt tiszt. adatai
Felhasználónév: D2003-as szt tiszt.
Email-cím: d2003@index.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 534
Státusz: Törzsvendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás: 2003-ban szerveztek be szt tisztnek. Sokat tudok, ha kell pénzért beszélek."
"Medgyessy Pétert Párizsban mintegy 150-200 fős külhoni magyar "bizottság" fogadta "El a kezekkel a hazánktól", "Hazánk első román miniszterelnöke", "D-209", és más transzparensekkel."
Nagyon helytelenítem ezt.
Medgyessy hangsúlyozottan magánemberként és nem kommunista ügynökként, kommunista miniszterelnökhelyettesként, nem kommunista ügynököket irányítóként, nem panamázóként, nem brókerbankárként, nem miniszterelnökként ment ki a fény városába.
Egyszerű koktélozó, kaszinózó milliárdosként.
"lopakodva koszorút dobtak Medgyessy nevében az 56-os mártírok sírjára. Szégyen!" dobtak?? Nem szégyeli magát, aki ezt írta? Inkább szégyen, amit, ahogy írt, mint maga a tett!!
Milyen beteges barom /alliteráció-)) / agy?szüleménye ez az irás. Hogy süt belőle a mérhetetlen gyűlölet. Mondom ezt teljes lelki nyugalommal, derűsen....
Az intézkedéshez már nem! Ahhoz semmi közünk, hisz nem kérdeznek meg róla! Vagy te felelösnek érzed magad azért, amit a Fidesz 1998-2002 között intézkedett?
Nem nektek köszönhetjük a jelenleg regnáló kormányt, akik 2002-ben erre a kormány koalicióra szavaztatok?
Igy, minimálisan TI is hozzájárultatok a hatalom intézkédeséihez.
kb. 2 milliomod részében.
Én tudom, hogy milyen szavazó vagyok. Te is. És? Nem egy szavazó befolyásolja a kormány döntéseit. Tehát ne Ti-zél! Én sem mondom, hogy ti hogyan építettetek autópályát, mert neked semmi de semmi közöd hozzá. Felfogtad??
Mellesleg nekem nincs koncsi pártom. Jó lenne erről a kommunistázásról leszállnál már! Vagy én is kezdjek el szélsőjobbozni??? Vagy elég lasz a máér bizonyított hazug elnevezés részedre?
Ez jó.
Most már a kinti 15-200 is csürhe....atya-gatya.
Ha csak a töredéke a kinti magyaroknak, akkor miért nem adjátok meg a kettős állampolgárságot a nyugati magyaroknak ?
Mert ugye a többség SZERETI Megyót és az MSZP-t!
Vagy mégse?
Talán azért mert akkor nem szavaznának a komcsi pártodra?