Nem láttam a meccset,ezek szerint Veled ellentétben,és előzetesen én is úgy véltem,h nyerhetőnek ígérkezik,de pont az vezethetné sikerre a lányokat,ami az írásod szerint hiányzott,a lendület,és a vagányság.Amúgy végignézve a Sopron névsorát valóban nem félelmetes,de azért azt érdemes megnézni,h a Burgmann,Dénes,Radnóty,Szőke kvartett így együtt 40 pontot termelt,ami alig marad el a Beac összesen dobott 49-étől,és bár ez a négy játékos nem klasszis,de megvan az a rutin bennük,ami az ilyen meccseken épp elég,meg azért jópár évet már eltöltöttek az NB1-ben,mégha nem is voltak meghatározó játékosok előző klubjaikban.
Hát a Foton-Sopronról sok mindent el lehetett volna mondani, de hogy reálisan erősebbek?! NEm, nem hiszem... ...itt egy "cikk" (báj májszelf) a meccsről:
10 lány és a nyerési kényszer
Egy biztos: a budapesti fekete-fehér csapat egyetlen tagja sem szíveli a Hűség városát. Két hete is idelátogattak és összességében a két soproni út alatt két pontot gyűjtöttek, ami alatt teljesíteni már igen nehéz lett volna...
Feszülten melegítettek a lányok és hiába a négy-ötfős szurkolótábor buzdítása, borzalmasan kezdtek: az első negyedben csak hetet dobtak, míg a Foton tizenhetet. Innen már nem nagyon lehett reménykedni, bár volt, hogy három pontra is megközelítették az ellenfelet, mégis ezeken a soproni holtpontokon átlendítette a tucatnyi lelkes helyi szurkoló és a rutin. A két középső játékrész viszonylag kiegyenlített volt, sőt szinte menetrendszerűen hozta az egyetemista gárda a harmadik negyedet, de sajnos csak egy ponttal. A végére pedig teljesen ritmustalanná vált a játék és csak görcsös, muszáj-kosárlabdázás volt.
A meccs végülis az első tíz percben dőlt el, érződött, hogy a lányoknak ma nem megy. Dömötör pédául az első öt percben már begyűjtötte az harmadik személyi hibáját, és irányító társa, Izsák sem érezte a játékot eléggé. Nem volt meg az a fiatal, jó értelemben vett pimasz lendület, ami a győzelmet meghozta a Szeged-Szeviép ellen. De pozitívumként elmondható, hogy sajátmaga és a csapat számára is példaértékűen játszott a 18. születésnapját ünneplő Bujdosó Nóra és a sokat vállaló, egész meccsen remekül hajtó Kiss Gabriella.
Összefoglalva elmondható, a győzelemhez elég lett volna, ha a BEAC nem nyerni, hanem kosárlabdázni akart volna Sopronban.
Eddig azért reálisan erősebb csapatok voltak az ellenfelek,majd szombaton fél négytől(asszem akkor kezdődik,bár ez nem tuti,a szombat igen)hazai pályán a Szekszárd ellen pl igen jók az esélyek a második győzelem elérésére!
Most már értem.De nem koleszos vagyok,igazából annyi közöm van csak a Beachoz,hogy az egyik csapattársam húga ott játszik,és jóban vagyok vele,ezért szorítok Nekik,h minél jobb eredményt érjenek el.Sajnos nem tudtam kimenni a meccsre tegnap,de a hazaiakra majd igyekszem kinézni.
A koleszomból cca. 20-an voltunk kint a meccsen és a nagyjának ez volt -nekem is- az első élő meccse. Aztán meg -hogy, hogy nem- néhányan levonulunk majd Szolnokra, mert bejövős volt a maccs. :o)