Bettinéni & Cat : az jutott még eszembe, hogy Cat te valahol az Örsnél laksz, nem ?
Én kb 10 napig nem biirok eljutni a husdarálómért ( tudod Cat ez az amire oda is adtam neked a pénzt pár hete ) de ha te véletlenül arra laksz és Bettinénivel összefutódsz, akkor én szivesen elmászom érte valami közelebbi pontig :-)
Nem tudjátok megoldani ? Ha nem, akkor csak az okt. 6-tal kezdődő héten tudok elmenni érte...mert akkor veszek ki szabadságot :-(
Bettinéni, érdeklődni szeretnék,hogy a King könyvekkel mi a helyzet? Nem sürgetésképpen kérdezem, csak most nem tudom, mi van, elkelt, nem kelt...? :)
Izé... szóval engem még mindig érdekelne.
Darabonként is lehet, már ha még aktuális?
bETTINÉNI : oKTOBERBEN RENGETEGET LESZEK SZABADSAGON, TOLJUK ÁT AKKORRA !
( utalom a capslockot..)
Szoval most nem tudok elmenni szabadsagra, mert zarjuk a negyedévet, de pl oktober elso heteben si jo nekem vagy a masodikban! majd megbeszeljük!
A lánc is felajánlás, mondtam, egy kutya biztos örülni fog neki, vagy amikor ki kell hozni valakit, akkor legyen nálad pl. hogy ne kelljen külön rohangálni:)))))
Kedves Iffy, most jutott csak ismét eszembe, hogy a láncot még mindig nem kapta meg Anna, pedig az ára már rég nálam van :((( Ezen a héten már nem jutottam ki a csarnokba aláírást gyűjteni, 1001-felé kellett szaladgálnom + az első őszi influenza is leterített, de most már kezdek magamhoz térni, úgyhogy légyszíves majd szólj, ha alkalmas lesz, hogy találkozzunk! Köszönettel: Cat, 30-429-2923
Bettinéni, én most haldoklom a takony miatt, de sajnos be kell mennem a melo miatt. Viszont valamelyik napra veszek ki szabadsagot utóhaldoklásra megpróbálom a pénteket ! Majd megirom ,hogy OK-e. Vagy esetlega szerdát, de ez attól függ hogy haladok a meloval. Majd felhivlak!
Szia!
Próbáltam magánba írni neked, de visszajött. Szóval én csak hétvégén vagyok mobil, egyébként itthon dolgozom. Itt is megtekinthető a bútorzat nálam de hétvégén el is tudom vinni , ha megbeszélünk egy helyet.
sajnos nincsen digitális gépem:-(((
bár, most belegondoltam, tényleg nem olyan egyszerü csak úgy...lehet hogy odaadom Catnek a képet, hátha ö könnyebben el tudja árverezni vagy odaadja mondjuk a panziósnak kutyaszállás fejében...
Elszúrtam a tervezést, de jövő hétfő jó, délután, kb 3/4 5 re érek az Örsre (IKEA előtt a forgóajtónál?), egy naaagy bevásárlószatyi lesz nálam:) meg két daráló egy kicsi és egy nagy és válogathatsz:)
Talán akkor jó lesz a mérete. Azért én azt mondanám, hogy valahogy le kellene ellenörizd, jó-e. Én kb. 600 ft-ra gondoltam érte, de nem tudom Te mennyit szánsz rá, meg ilyesmi. A pénz megy Catnek, ugyhogy adj érte amennyit gondolsz!
Üdv.
Kedves Iffy, nem tudom ma mikor érek oda, de legalábbis délután kb. 3/4 6-ig a Vámház körúti vásárcsarnokban gyűjtünk aláírásokat. Könnyű megtalálni, a csarnok főutcáján középtájt üldögélünk a lépcső mellett. Ha a hely és az idő megfelelő, (mindenkit) szeretettel várunk! Üdvözlettel: Cat
Bichon Havanese, de izmosak es sok a szörük, tehát pont közepmeretü kell, különben nem birom bekapcs a sok szörben ( azt hiszem beagle vagy spanci méret )
Akkor gondold ki az árat és majd megejtjük Cat-on keresztül vagy közvetlenül az ügyletet .
Cat, szeretném odaadni a nyakörvet.
a kékmetró vonalán mozgok újpesttől ferenckörútig reggel 7-8 és délután 5-6 között.
te jársz arra? vagy megy arra valaki aki később máshol Cat-el találkozik?
az örs sajna nagyon kiesik nekem...