Keresés

Részletes keresés

Kék skorpió Creative Commons License 2008.07.26 0 0 2526

Gratulálok a Rákóczinak, ők mindent megtettek a győzelemért. Lelkesen fociztak, és ez most elég volt.

A bíróra most egy rossz szó nem lehet... :-))

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Muntanitz Creative Commons License 2008.07.26 0 0 2525

Farkas Krisztián tényleg harcosan játszott, mindhárom gólunkban benne volt. Nekem Bogdán játéka is tetszett, ha hibázott is, azonnal korrigált, méterekről vetődött be a labdáért. Ellentétben Bozsóval, aki a középpályán szinte semmit nem tudott megjátszani, igaz, legalább fejelt egy gólt, és tőle leginkább ezt várjuk. Kovács Zoli is magabiztos volt, bár a bekapott gólnál elsősorban ő hibázott.

Szóval, az ex-szolnokiakkal remélhetőleg megint jól járunk (azért megint, mert Oláh is ex-szolnokiként került hozzánk)!

Előzmény: Simi23 (2524)
Simi23 Creative Commons License 2008.07.25 0 0 2524

Szép volt fiúk! Teljesen megérdemelten nyertünk egy jó meccsen. Egész jó százalékban értékesítettük a helyzeteinket. Farkas Krisztián ez a meccs alapján jó vételnek tűnik. Nagyon gyors, labdabiztos és ugye minden gólban benne volt. Csak így tovább. Az MTK játéka hatalmas csalódás volt.

HAJRá Rákóczi!

Muntanitz Creative Commons License 2008.07.25 0 0 2523
Ez így talán túlzás. Éppen kieshetünk mi is, ha nem sikerül összerakni egy új csapatgerincet, de szerintem a Diósgyőrrel, Siófokkal, REAC-cal és a Vasassal így is legalább azonos kaliberűek vagyunk (a Haladásról és a Kecskemétről nem tudnék nyilatkozni, de bennük lehet egy jó eredmény, a Paks és a Nyíregyháza pedig most szilárdabbnak tűnik nálunk). Vagyis van legalább négy nálunk nem (vagy nem lényegesen) erősebb csapat, csodaszámba tehát nem menne a bentmaradásunk. Egy tizediknél jobb helyezés viszont tényleg megsüvegelendő eredmény lenne!  
Előzmény: Lecso11 (2521)
Simi23 Creative Commons License 2008.07.24 0 0 2522
Hát nem lesz egyszerű év az biztos, de Pruki már nagyon sok nehézséget megoldott. Azért szerint a "csodával határos" kifejezés kicsit erős, mert szerintem a két újonc, a Siófok, Reac, Diósgyőr, esetleg Nyíregyháza, Paks sem annyira acélosak. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a mezőny második felében leszünk közelebb a kiesőzónához, mint az elmúlt pár évben.
Előzmény: Lecso11 (2521)
Lecso11 Creative Commons License 2008.07.24 0 0 2521
Jelenleg szerintem csodával lenne határos ha ez a csapat bentmaradna...
Előzmény: Simi23 (2517)
Simi23 Creative Commons License 2008.07.24 0 0 2520
Hátha Lóriért tényleg 23 milliót kaptunk meg a majdnai 30%, akkor szerintem a képességeihez képest olcsón adtuk el.
Muntanitz Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2519
Ettől már tartottam a napokban beindult suttogások alapján. Na most való igaz, hogy nem maradt tapasztalt csatárunk, de Jovánczai az utóbbi években inkább a leépülés felé haladt, morális szempontból pedig végképp balfogás volt őt visszavenni.
Előzmény: sylord (2518)
sylord Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2518

Sziasztok!

Újabb érkezőről számolt be szerdán a Gabona Trans Kaposvár vezetése: a zöld-fehérek három éves megállapodást kötöttek saját nevelésű csatárukkal, Jovánczai Zoltánnal, aki a Ferencváros, majd a Vasas színeiben futballozott az elmúlt években.

üdv.

Simi23 Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2517
Sajnálom, hogy elment Lóri. Sok sikert neki a továbbiakban. Megítélésem szerint neki inkább külföldre kellett volna egyből igazolnia. Eljött az idő, amitől már elég régóta tartottunk, hogy egyszer szétkapják a csapatot. Eddig minden évben 1-2 távozóval megúsztuk, de most elment a fél csapat. Nem lesz könnyű dolga Prukinak. A szurkolóknak pedig türelmesnek kell maradniuk, mert most szinte új csapatot kell építeni és az nem fog menni egyik napról a másikra.
Előzmény: Muntanitz (2516)
Muntanitz Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2516

Viszlát Lóri! Bár már többször a levegőben lógott a távozásod, a topik teljes eddigi fennállása alatt nálunk voltál. Ha lenne "Hall of fame" a stadionban, szerintem neked is jutna ott hely. Sok sikert a továbbiakhoz!

Szép kis távozói lista: Milinte, Pintér, Maróti, Leandro, Oláh, Alves. Remélem, Pruknernek ismét sikerül egy működőképes csapatot formálni a megmaradtakból és az újakból!

Kék skorpió Creative Commons License 2008.07.18 0 0 2515

Pedig jó lenne megbecsülni, mert azt tervezik, hogy a nyertes indulhat az Uefa-kupában.

Előzmény: Muntanitz (2514)
Muntanitz Creative Commons License 2008.07.18 0 0 2514

Amennyi becsülete a Ligakupának van/volt, nehezen hinném, hogy bármiben is egy rangadóra fog emlékeztetni a Pécs elleni összecsapás...

Előzmény: Kék skorpió (2513)
Kék skorpió Creative Commons License 2008.07.17 0 0 2513

Liga-kupa csoportbeosztás:

Mint jeleztük, elkészült a Ligakupa küzdelmeinek a csoportbeosztása. A mérkőzések pontos menetrendjét a jövő héten határozzák meg.
A-csoport: DVSC - TEVA, Diósgyőr, Nyíregyháza FC, Vasas, Vác
B-csoport: Győri ETO FC, BFC Siófok, Haladás FC, MTK Budapest, Lombard-Pápa
C-csoport: ZTE FC, Újpest, Paks, Kaposvár, Pécsi MFC
D-csoport: Budapest Honvéd, FC Fehérvár, REAC, Kecskeméti TE, Ferencváros

Lesz rangadó a Pécs ellen. :-)

Kék skorpió Creative Commons License 2008.07.16 0 0 2512

Rég nem írt ide senki.

Voltam a mai edzőmeccsen.

Meglepetésemre legalább 200 néző volt, páran még a Vipben is feltüntek. A próbajátékosok közül nekem a francia Wilie játéka tetszett, jól passzolt, a felépítése sem rossz. A többiek nem győztek meg. Sőt, némelyikük egyenesen siralmas volt. Ami külön bosszantó volt, hogy a hangosbemondó arra sem vette a fáradtságot, hogy bemondja, melyik játékos hányas számú mezben játszik. Ennyit a kiszolgálásról. A szerződtetett focisták közül Ato ragadta meg a figyelmemet, szélvész gyors a fiú, csak a labdával kell még megtanítani bánni.

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.09 0 0 2511
SZOMBATHELYI NÉGYES TORNA: CSAK A NÉV VÁLTOZIK. A házigazda Haladás mellett a Fehérvár, a Kaposvár és a Zalaegerszeg lép fel az élvonalbeli csapatok szombati randevúján
http://fociakobon.hu/ms/node/30
Muntanitz Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2510
2008/09-ben a Vasassal játszunk a 14. és a 29. fordulókban. Elvileg kezdhetnének rettegni az angyalföldiek, dehát ők akkor sem esnek ki, ha kiesnek...
Simi23 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 2509
Most már biztos. Kint van a honlapon.
Előzmény: Kék skorpió (2507)
Simi23 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 2508
Reménykedjünk, hogy tényleg jön. Ha Szolnokról jön, csak nem lesz rossz, onnan eddig csak jó játékosokat hoztunk.
Előzmény: Kék skorpió (2507)
Kék skorpió Creative Commons License 2008.06.17 0 0 2507

Megvan az első érkező: Bogdán Gergő. Informálódtam róla a Szolnok topikban.

MÁV_szurkoló válasz | megnéz 2008.06.17 13:36:48 © (1946)

A megyei hírlapunk is megírta.

Baloldali kp., iszonyatosan nagy munkabírással !

(valszeg' Maróti pótlására szemelhette ki Prukner......)

Biztos meg csak akkor lesz, ha már aláírt és már nálatok edz ! :-))

Tudom, Zahorecz, Grúz és Oláh Lóri  után ezúttal  sem tett a Kaposvár" rossz lóra" !!

Előzmény: Kék skorpió (1943)

Kék skorpió válasz | megnéz 2008.06.17 11:15:08 © (1943)

Hello!

Bogdán milyen poszton játszik? Biztos vagy benne, hogy a Rákócziba jön? Mert Kaposvárott csak távozókról hallani, lehetséges érkezőknek a hírek szerint nincs esélye.  

Előzmény: MÁV_szurkoló (1941)

Simi23 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 2506
Maróti, Alves és Leandro merre veszi az irányt? Lóri marad?
Előzmény: Wagner Lopez (2503)
Simi23 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 2505
Megjelenhetne a ehhez a cikkhez egy válasz a sok okos hozzászóló lehűtésére. Mert ugye az átok folytatódott és remélem még jópár éven keresztül fog is.
Előzmény: Wagner Lopez (2504)
Wagner Lopez Creative Commons License 2008.06.17 0 0 2504

A Rákóczi átokhoz:

http://sonline.hu/index.php?apps=cikk&cikk=84384

A dátum magáért beszél:-)))))

Előzmény: Muntanitz (2502)
Wagner Lopez Creative Commons License 2008.06.17 0 0 2503
Pintér elment, Maróti is valószínűleg távozik, s állítólag Alves és Leandro se jön már vissza. Az értük kapott pénzből viszont talán itt lehet tartani a többieket. Pruki hálisten marad, jövőre a középmezőny közepe néz ki.
Muntanitz Creative Commons License 2008.05.19 0 0 2502

És ímé, eljött ama bizonyos 29. forduló. Hogy győzünk, az még csak valószínű, hogy a Tatabánya kiesik, az viszont biztos! A "Rákóczi-átok" tehát folytatódott.

Mellesleg eddig 7 NB I-es meccset játszottunk Tatabányán, abból hétszer kikaptunk, úgyhogy ideje megtörni ezt a sorozatot! Na, további jó alvást a topiknak!

juzni front Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2501

SZEGEDI INGATLANPANAMA 2!!!

Szentgyörgyi alpolgármester mentegetőzik, DE A FELJELENTÉSÜNK ELMENT, DEMONSTRÁCIÓ A SZEGEDI LABDARÚGÁSÉRT JÖVŐ HÉTEN PÉNTEKEN!

http://index.hu/sport/080409szeged/

Muntanitz Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2500

Ez is igaz így, de még ettől a tartalékos gárdától is nagyobb küzdést vártam volna. A tévét akkor kapcsoltam ki, amikor az első félidő 30. perce körül négy a három ellen lendületből indulhattunk a Honvéd kapuja felé, kétszer keresztbe átlőttük a labdát a tizenhatos előterében, majd Nikolic visszaívelte a középpálya felé, ahol csak Honvéd-játékosok tartózkodtak.

Az egész kupaelődöntőt tekintve annak összes körülményével, ezzel az óvással is csak magunkat fogjuk égetni.

Előzmény: Kék skorpió (2499)
Kék skorpió Creative Commons License 2008.04.10 0 0 2499

Megmondom őszintén, nagyot csalódtam. A mérkőzés végén beszélgettem pár szurkolóval és ők is ugyanígy éreztek.

A legjobb csapattal kellett volna kiállni, erre Prukner felküld egy tartalékos gárdát, hevenyészett összeállításban. Pedig 1000 ember így is kijött a Gödörbe. A lelátón általános vélemény volt, hogy a legjobb 11-et kellett volna felküldeni a pályára, és minden mindegy alapon nekimenni a Kispestnek. A bajnokságra már úgysem érdemes tartalékolni, teljesen mindegy, hogy 5.-6.-7. helyen végzünk, fél év múlva már senki sem fog rá emlékezni. 

Lecso11 Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2498

Megóvták az odavágót a kaposvári zöld-fehérek

Kaposvár 

|

A rendelkezésre álló határidőn belül megóvta a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzését a Gabona Transz Kaposvári Rákóczi FC labdarúgó csapata.

Mint ismert a bizonyos 48 órás szabály miatt nem egyenlő feltételekkel mérkőzött Kispesten a Honvéd és a Rákóczi. – Tekintettel arra, hogy az MLSZ versenybizottsága többször is megszegte az érvényes versenykiírás 21/b pontját, megóvtuk az első mérkőzést – mondta a szerdai visszavágó után Illés János a Rákóczi ügyvezetője.

– Nem a Honvéd ellen tettük ezt, hanem azért, hogy az MLSZ versenybizottsága egyenlő feltételeket biztosítson az azonos versenysorozatban induló csapatok számára. Érdekesség, hogy a versenybizottság bírálja el saját rossz döntéseit. Kíváncsian várjuk, ismerik-e a szabályokat, tudják-e azokat alkalmazni és van-e önkritikájuk.

Azt még nem tudni, hogy az illetékes bizottság mikor tárgyalja a Rákóczi óvását.

www.sonline.hu

Muntanitz Creative Commons License 2008.04.09 0 0 2497
Sok esély nincs a kupadöntőre (őszintén szólva csak lepkefingnyi van, főleg, hogy Oláh nem is játszik), de mivel a ZTE elleni bajnoki csak hétfőn lesz, azért meghajthatnák a srácok! Két-három évvel ezelőtt a Celtic is megpróbálta az Artmedia ellen egy 0-5 után a BL selejtezőjében, és majdnem visszahozták! Mondjuk, sok analógia nincs a két eset között, azon kívül, hogy mi is zöld-fehérek vagyunk. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!