A számból vetted ki a szót. Még hogy off! :-)) Vagy inkább fogjam be?:-))
Geri, hát ha a topikgé nem haragszik, írd be a programot, hátha valaki itt titokban olvas és felcsillan a szeme. Egyébként a Magyarock valamilyen módon kötődik a Komáromi AC-hez, kötődik a Komáromi AC topik lelkéhez :-) stb., úgyhogy ez nem is annyira off. :-)
Én ki akarok maradni minden idők legnagyobb harcából. Inkább arra gondoltam, tekintettel arra, hogy szülinapom lesz, ez lehetne tőletek az egyik ajándékom. ;-)))
Ja és csak akkor szerződöm le, ha ismerem a feltételeket.:-)
Minden idők legnagyobb harca várható az 500-ért. De félek, akkor jő el, amikor én robotolok. Van részletesebb programom is! Majd beírom, ha érdekel. De ez túl off.
Azt hiszem szerződtetünk "lelki támaszunknak,mentorunknak" :)))) A mai teljesítményed megfelelő volt, így lehet szerződést ajánlunk Neked a vizsgaidőszakra is. :)))
Mindent én intéztem!:-)) Úgy tűnik annyira nem jöttem még ki a gyakorlatból ebben az új életben :-)
De komolyan, ha hiszitek, ha nem, sokszor gondoltam rátok és drukkoltam.
Magyarock! (puff egy homlok) Erre nem gondoltam. Bár ilyen részletesen nem is tudtam. De korábban azt sem, hogy van a közelben Izsa nevű település.:-))
Te intézted, hogy dogát javítson a tanárnő, és én lazán kipuskázzam az elméletet. A feladatot, meg pont gyakoroltam. Valszám asszem egész jó lesz, a másikból van pót:)
Köszönöm szépen a segítséget ! Éreztem a segítséget a távolból [ Te voltál az,aki kihívatta a tanárt? :) ], így elértem a saját magam által támasztott célomat: az elméletet kipuskáztam,feladatot meg ráérek szigorlaton megcsinálni. :))))
Persze,hogy csak ez a fontos, de ennek ellenére sajnos nem vittem túlzásba a tanulást. Már tűkön ülök, (ezért mindjárt lefekszek és alszok kicsit, h ne bökjenek tovább) áruldd már el, h mi lesz a jövő héten?!? :))) Nekem sincs itt titkom a topicon :)