Ez csodás: föl tudtam telepíteni és Működik. Hatalmas köszönet érte. hihetetlen mit bénáztam össze. Ezt megelőzendő: van-e valahol a PDA-k kezeléséről egy kezdőknek való leírás? irtóra bosszant, ha valamit nem tudok megoldani még alap szinten sem. mégegyszer köszi a segítséget
Ollé! Látom a kártyát! ahogy írtad az előbbi utvonalon. Asszem itt lesz a bibi: piros karik, benne x: "tcmdpocketarm' is not a valid Pocket PC application. ahogy írtam nem értek ang. de ez ugye azt jelenti, hogy nem való a pda-ra. tudnál segíteni honnan töltsek re rávalót?
Most néztem vissza az előző hsz-kat. lehet hogy a 350 hsz-ben ez egy zavaró beírás: "Oké, megy a TC" ! én ezt arra írtam, hogy akkor teszem (tenném) föl a pda-ra a TC-t. bocs, egy kissé pongyolán, saját értelmezésben fogalmaztam, ezért lett zavaró. tehát: még mindíg nem tudtam telepíteni a TC-t és a kártyát sem látom. Nincs valami kártyatiltás beállítva nálam? bár akkor hogy ment az i-GO ??
Nem ment föl! épp ez a bajom. hiába teszek be egy szűz kártyát, amin csak a TC van, nem tudom elérni a kártyát, így nem tudom beolvasni. nem tudom elérni a .exe-t. egyébként létezik, hogy össz. 395 KB a mérete?
Fölment a TC? Akkor mi a kérdés, azzal simán látod a könyvtárszerkezetet, ugyanúgy, mint a pc-n. Valahol itt lejjebb beraktam egy képernyt a TC-ről. Valami hasonló?
valszleg hiányos pc-s ismereteim miatt (ahogy a 351 hsz-ben is írtam) nem tudom elérni, hogy PDA-n lássam a kártyát és az azon lévő adatokat stb. Nem tudom előhozni (mint a pc-n a sajátgéppel, intézővel vagy a TC-rel) a gyökér felépítését. Továbbá ha ez meglenne, abba hogy tudok majd belépni. Rettentő hiányosak az ismereteim, ezért elnézést, de ha ez nem lenne, gondolom nem is írnám most ezeket a sorokat. Bízom abban, hogy nem buktatlak ki soraimmal, elnézést.
Oké, megy a TC. Igazából az i_GO "nem indulását" szeretném kideríteni. Más egyéb alkalmazást most nem akarok indítani, mert ahogy írtam nem vagyok járatos PDA-ban, egyenlőre csak navigációra használnám, aztán majd meglátom mennyire jövök bele a pda használatba. Akkor jól értem: TC progi kártyára, az bedug PDA, onnan .exe és telepítem?
"Az Active Sync-kel próbálom, de hallottam olyat is, hogy ezt a progit felejtsem el!" He-he, ha valami kiakad benne, akkor sok szívást okoz... így nézve igaz :-)) De alapvetően az Activsinc felel a pda-pc kapcsolatért, ami van pár egyéb szinkronizáló progi, azok is az Aktivsinc kapcsolatra ülnek rá. Fájlokat mozgatni tökéletes egy kártyaolvasó. A pda-ra meg tegyél fel egy Totalcommandert, azzal tökéletesen lehet benne turkászni. Ha nem akarsz kontaktokat, naptárt, emilt szinkronizálni, akkor az Aktinsinc kapcsolatra nagyon ritkán van csak szükség.
Üdv mindenkinek. Hozzájutottam egy HP iPAQ 214 PDA-hoz. Az előző gazda már kb. 1éve nem használta. Próbálok vele pc-n kersztül kapcsolatba lépni, de nem megy a szinkron. Az Active Sync-kel próbálom, de hallottam olyat is, hogy ezt a progit felejtsem el! Valóban? Ha igen mit lehet használni helyette? Vagy mivel tudok belenézni a hp belsejébe? A probléma azért lényeges, mert pl. a tiszta i-GO kártyát sem találja meg. Nem vagyok nagyon járatos ebben a PDA-s világban, ezért kérnék egy kis segítséget. Ja, egy BT-s GPS vevőt használok, azt úgy nézem megtalálta meg a telefonom is.
Helló! Korai lenne még feladni. Egy 10 éves pda-ra nyilván kevés ingyenes cucc van a neten, de itt van pl. ez: http://palmopenchess.sourceforge.net/ A leírása szerint a matuzsálemeken is megy, mint a tiéd: OS3.5, 160x160 pixel, grayscale
Ha nincs meg a PC-s szoftvered, akkor a Palm Desktop kell még hozzá, ezzel tud kommunikálni a két gép: http://kb.palm.com/wps/portal/kb/common/article/47831_en.html#palm3x
Nem ismerem a Palm rendszert, további konkrét tippem nincsen, de csak van a baráti kör valamelyik távoli ismerősének egy kütyübuzi csemetéje, aki ez megcsinálja! Ezért felesleges utazgatni és pénzt kiadni.
Szevasz! Még azért lehet kutakodni, ha igaz ez itt, akkor van esély.. Palm III teszt A 3Com Palm III-a jelenleg a legnépszerűbb személyi asszisztens, ... amin nagyon jól lehet sakkozni vagy egyéb táblás játékokat játszani. ... www.technet.hu/pdamania/19990122/palm_iii_teszt/ - Tárolt változat Guglival leltem... Ott a hivatkozás is.. Üdv: tMiklos
Sajnos Budapesten lakom. A géphez van egy soros csatlakozó bölcsővel amin keresztűl adatokat tudok cserélni a számítógéppel mindkét irányban a "hot-sync" gomb megnyomásával. Gondolom ezek megfelelnek az Ön által említett programnak és kábelnek. A gépről az interneten mindent meg lehet tudni ha a google keresőbe beüti:"Palm IIIx". Ha az általam leírtak és-amennyiben venné a fáradságot- az internetről megtudottak alapján arra a megállapításra jutna,hogy telepíthető akkor én szívesen leutaznék Szolnokra,hogy feltelepítse a programot.
Idősebb (68 ) felhasználó vagyok és nincsenek komolyabb számítástechnikai ismereteim.
Karácsonykor hozzájutottam egy régi Palm IIIx tipusu PDA-hoz ami nekem megfelel és tökéletesen működik. Az interneten láttam,hogy erre fel lehet tenni egyszerűbb sakk játékot. Kérésem az lenne,hogy valaki megcsinálná ezt nekem, bárhová elvinném a készüléket és a bölcsőt és természetesen az illető fáradozását is honorálnám.
Szevasz! Ez így igaz, de belefutottam abba, hogy a hivatalos verzió frissítése sokszori igéret ellenére is elmaradt... A térképek meg ugye olyanok voltak, amilyenek az idő múlásával. Üdv: StMiklos
A HP2210 Microsoft Windows for Pocket PC 2003 1.10 oprendszert használ, és azzal látja 2 GB-s kártyát is. Vagy az oprendszer, vagy az SD foglalat nem jó. Az eredeti oprendszer a HP.hu oldalról letölthető. Ki kéne próbálni azzal. R.
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.Van nekem egy pda-m csak lejárt a licenc és majdnem semmit nem enged vele csinálni. windows mobile 6.1 van rajta meg Magyarosítás. Ha valaki tud nekem segíteni akkor vegye fel velem a kapcsolatot.Előre is köszönöm a segítséget.
Gratula! Nem szabad soha feladni, de tény, olykor sok türelem kell hozzá. Az IGO8 egyébként is problémás a sokféle verzió /füszerezve PDA/PNA változat/ és sokféle térkép/licensz miatt.. Félretenni lehet, megpihenni, aztán újra nekimenni.. Üdv: StMiklos