Újra itt. Nah gondolkoztam a talin. Összefoglalom az ötletem:
Időpont: április 23(szombat), 16 óra
Hely: Libri Mammut, pontosabban: a mammut szobor előtt, mert azt nem lehet eltéveszteni(asszem...;)) [Amúgy Budapest, Lövőház u. 3.]
Miről ismerjük fel egymást? Gondolom mindenki hoz könyvet dedikáltatni, azt elővesszük, és aki tud az küldhetne magáról fotót is, bár asszem Iriszkének ez szükségtelen ;) felismerem...
Hááát...sztem sokáig fog tartani, mert csomóan mennek....de mi okosak leszünk és előbb megyünk oda....csak akkor vki írja le pontosan, h akkor a Mammut-on belül hol,...mert a 4óra már biztos:)...
igazából nekem azzzal sem lenne semmi bajom, h a Libri előtt a Mammutban, de
a) az egész nép ott fog gyülekezni:), szval ott nehéz lenne találkozni:)
b)...nem akarom magam olyan hamar lelombozni, hogy mennyire kibaszott sokan vannak és sose jutok be stb:)...jutunk:P
camats: hááát...a 425-ös van meg?....végül is a tel.szám maradt, csak a készülék más...és most már tényleg szervezkedjünk KOMOLYAN:)...
huh. én még nem tudom, tudok-e menni. szerintetek ez az egész darrenes cucc hányig tart? de szeretnék menni, szóval ha nem sokáig, de sztem megyeek. akkor a talihely biztos? számokat tényleg kéne cserélni. asszem iriszkét tudom, ha nem változott meg. az emailemet tudjátok, plíz írjatok
Itt egyedül csak én aggódom....tudjátok 6 nap és szombat....csütörtökig meg csak 4!!!El sem hiszem:P...szegény darren, sztem legközelebb 20X meggondolja, h jön-e amennyien leszünk...vagyis képzelem, h leszünk...
Nem tudom ismeritek-e a Farscape / Csillagközi szökevények c. sci-fi sorozatot, amit a Viasat3 levett a műsoráról, megvonva tőlünk a 3. és a 4. évadot, ja és a 2. évad záróepizódját. Emiatt indítottunk egy petíciót, kérlek titeket, írjátok alá minél többen:
Áááá, nekem van érzékem rá, h felismerjem azokat, akikkel találkozok...komolyan:)....tényleg, olyan még nem is volt, h vkit nem ismertem volna fel, pedig jópárral találkoztam már mindenhonnan:)
De attól még beszélni kéne lassan sztem mindenképpen, h hánykor kéne találkoznunk:)
Szerintem találkozhatnánk a Mammut 2 földszintjén, a szökőkútnál. Bár ott is általában ücsörögnek jópáran, de legalább elég központi hely. A tel.számokat ímélen beszéljük meg (van új e-mail címem: zsuzsy@gmail.com). Én még nem találkoztam egyikőtökkel se, nem kéne valami jel, amiről felismerjük egymást? Vagy adjak személyleírást magamról?
Jah, bocs...hülye vok az előző könyv is ennyibe került, csak hirtelen kevertem, egy másikkal ':) Elég fura borítója van...szvsz tök béna Bár az előző sem lett túl jó, a 10-é, meg még hibás is, bár a sárkányok jól néznek ki rajta.
Huhh...hánykor is jön??? Passz...de utánanézek, és akkor megbeszélhetünk egy időpontot, hogy x órakor a Mammut előtt. Bár én még sosem voltam ott.
Én sem egyedül jövök. Elméletileg anya hoz el és tömve lesz a kocsi, mert jön még az egyik osztálytársam[Altaris], egy volt osztálytársam[Anna, tudod Iriszke, aki az első talin is optt volt], meg még egy lány minifórumól, akit egyébként régebbről is ismertem[Lilla=Halley].
Én benne vagyok:) Az oké, hogy egy órával a Darrenka jövetele előtt, de hánykor jön? Ugye nem gond, ha hozok magammal még valakit? (Bár ez egyáltalán nem biztos, hisz neki még nem szóltam erről...:P)
Megkésve én is, de Happy Húsvétot kívánok:) Camats, csak azért mert blogot írsz nem vagy hülye (vagy nem azért mondtad?) Én is írtam tevenapjót a neten (Hálistennek abbahagytam:) Amúgy hol van?
Én szeretek előre szervezni, de úgy is jön valami, ami kereszül húzza a rég dédelgetett terveimet...Jó, jó, egy esetból ne általánosítsunk, de most óvatosan szervezek.