Sziasztok! Sürgősen szükségem lenne kölcsön egy darab mustang kerékre. 2021 februar közepén visszaadom, letétet szívesen hagyok érte! Gumi nem kell, hogy legyen rajta, és állapot is teljesen mindegy. Öreg motort restaurálok, és a küllőzés februárra lesz készen, de ha addig valamit rá tudnék tenni, akkor tudnék haladni az összeszereléssel.
Ugyanitt: aki vázat keresett annak tudok adni ingyen ajándékba, érte kell csak jönni Pest megyébe!
Üdv, sziasztok! Összeraktuk a Mustangot, az a probléma hogy a sebességeket veszi, de simán jár 3ból 1be pl amit tudtommal nem szabadna neki, + a 3. sebesség mintha kiugrana néha ránt egyet de utána megy is tovább.. 5km-en ezt többször csinálja. mi lehet a megoldás illetve probléma?
Ha nincs kilyukadva az eredeti tank azt is meg lehet menteni! Forró víz és citromsav segít lemarni a rozsdát és szép tiszta felületet kapsz, ha nagyon rozsdás érdemes megismételni ezt a műveletet!
Jawa Mustanghoz keresek benzintankot. Tudnátok ez ügyben segíteni? Egyik ismerősöm fia szeretné nagypapája Mustángját életre kelteni, de sajnos csupa rozsda a belseje. Ezért kellene egy tiszta és jó állapotú tank. Köszönöm.
Az eredeti fúvóka végét levágtam, majd M3-as menetet vágtam a szárba és ahhoz csináltam különböző méretű fúvókákat, amiket lehet cserélni. A képeken talán láthatóak.
Minden tiszteletem a Tiéd! Ahhoz hogy ennyire szép legyen, nem csak sok munkaóra, hanem megszállottság is kell. Megkérdezhetem hogy használós motornak csináltad, vagy veterán találkozókra mennél vele? Mert érdemes lenne megmutatni másoknak is. Én mostanában járok ilyen összejövetelekre, de ilyent nagyon ritkán látni. Sokan megcsodálnák.
Kis segítséget szeretnék kérni. Gyárilag a Mustang fékpofán milyen vastag a betét? Utángyártott pofákban nem bízom, így inkább szeretném újrabetéteztetni a régieket.
Sziasztok! Valaki tudna küldeni egy képet egy mustang hátsó lámpáról búra nélkül? Jó régen volt szétszedve és most nem tudom ki okoskodni, hogy kéne neki összemenni
Semmi gond, értem, amit írsz. Őrülök hogy egy szép, szerető családban élsz. A házasság előtti udvarlást is add hozzá, nekem is így jön ki az 55, anélkül csak 52 lenne.
Remélem hamarosan véget ér ez a rémálom, mert már nagyon szeretném meghajtani a motoromat. Az idő már kedvező, a benzin is olcsó, csak ez a Korona pusztulna már el.
Üdvözöllek! Sajnálom ha félreértettél. Én nem előírást akartam adni, hogy márpedig ennek így kell lennie ! Mi a párommal még csak 50 éve élünk együtt boldog házasságba, amit talán bizonyít a három gyerek, öt unoka és a szemünk fénye a kis dédunokánk. A közös döntés nálunk úgy működik, hogy akinek több információja van, vagy jobban ért hozzá az hozza a döntést és a másik fenntartás nélkül elfogadja. Természetesen ha van rá lehetőség mindent megbeszélünk és utána döntünk.De ez csak a mi modellünk, nem kell elfogadni. Elnézést az off -ért a csoporttársaktól.
Remélem ezt nem gondolod komolyan? Nejemmel 55 éve élünk együtt. "Meglátni és megszeretni" volt, ami velünk történt. Azóta is szeretetben élünk, a családommal együtt. Soha nem akart főnök lenni. Én se. Közösen döntöttünk el mindent. Tudja hogy a hobbim a kismotorom, nem szól bele a dolgaimba, én se az Övébe.
Az igazi mondás így szól: Ember tervez, az Isten b....a meg, semmi sem sikerül. Ne keverjük bele Kedvesünket.
Szia! Köszönöm érdeklődésedet de nagyon be lettem havazva. Pillanatnyilag a kismotorjaimmal nem tudok foglalkozni minden erőmet lekötik a tavaszi munkák a kertbe. Az erőm sajnos véges, a kerti munkák viszont nem várhatnak. Ismered a mondást : ember tervez az Isten meg ...
Jutottál valamire? Ha segítség kell, szívesen segítek. Egy fórumtársunk kérésére csináltam cserélhető főfúvókákat Mustangra. Érdekel? Szívesen megosztom Veled hogy hogyan csináltam. Tudom hogy Te is ezermester vagy, így gondolom hogy érdekel, de ha mégsem, elnézésedet kérem.