Szegény Edit... Ma este átmegyek vigasztalni..
Aki alatt már van lakó és eddig nem jelzett semmit, azzal valszeg minden ok. Én alattam valamilyen iroda lesz, vajon oda beköltöztek már??
Hallottatok a beázásokról? Tegnap a szomszédunkban, Editnél felverték az egész fürdőszobát. Hihetetlen amatőr módon cseszték el: a fürdőkádsín rögzítőcsavarjait sorban belefúrták a pont alatta menő lefolyócsőbe, a két csapat semmit nem kommunikált.
Mivel a fürdőszobák egy kaptafára épültek, kíváncsi vagyok, még hány lakásnál ugyanez a helyzet.
Nekem sajnos a szombat este nem jó. Esetleg vasárnap? A palacsintázó jól hangzik. Tegnap garanciális javításokat végeztettem: Wc rögzitve, mosógép kiállás megnagyobbítva. (A vízvezetékszerelő alvállalkozó egészen spontán elkezdte alázni ZM-et. Szinte kifakadt :)))
Plaza sajnos tényleg nagyon drága.
A Béke úton van még az EuroGym nevű hely, Újpest-Kp előtt 1 vilimegállónyira, szerintem nem rossz, bár csak benéztem egyszer. Most Fit Formába járok Újpest Polgármesteri Hivatal közelében.
A leendő CP helyén volt anno egy konditerem, azóta én nem tudok a közelben. Talán a Dunaplaza? Az meg eléggé rablóbanda sajna. Ha tudsz valamit nekem is mondd el :)
Üdv "szomszédok".
Sajna én is elég elfoglalt vagyok hétközben, de egy jó kis beszélgetésben igazán benne lennénk már :) A Petneházy 44-ben lévő palacsintázót megnézte már valaki? Én kellemesen csalódtam a kívül zord vendéglátóipari egységen :)
Hatalmas adag töltött palik, vagy akár óriás "burgerek", aranyos kiszolgálás, kicsit kicsi a hely, de nekem bejött. Megnézhetjük együtt is akár.
Üdv.
r.
Ott csak 6-ig kell lenni általában, de utána vagy suli, vagy edzés, vagy barátok, vagy egyéb elfoglaltság:))
Konditermet ti sem tudtok a környéken, ami még gyalog is elérhető 5-10 perc alatt?
Én most Újpest-Kp-ba járok.
Nálunk még nincs közös képviselet, csak dec. közepén volt birtokbaadás, így sajnos nem tudok segíteni.
Viszont vannak társasházi képviselettel foglalkozó fórumok, ott próbálj meg érdeklődni.
van egy problémám, és számomra igen nagy! jelenleg én vagyok a házunkban a közös képviselő, és nem tudom, hogy mit tegyek. a helyzet a következő. én jelenleg egy 11 lakásos társasháznak vagyok a közös képviselője. székesfehérváron. állítólag az új törvények szerint el kell, hogy végezzem a társasház kezelői tanfolyamot. /vagy másnak kell elvégeznie a házban/. a kérdésem többszintü, és mindegyik fontos! örülnék, ha mindegyikre válaszolnátok! előre is köszönöm!
1; ha fogadni kellene egy közös képviselőt a város bármely pontjáról, mennyibe kerülne a 11 lakásos társasháznak havonta, átlagban 10 tétel/hó könyveléssel, közös képviselőt fogadni?
2; az imént érdeklődtem, és kiderült, hogy a társasház kezelői tanfolyam 85 ezer forintba kerül, itt székesfehérváron. a konkrét kérdésem az, hogy, ezt a pénzt ki fizeti? a társasház, a közösképviselő, illetve közösen, fele-fele arányban?
3; van-e olyan cég, amely olcsóbban rendezi ugyanezt a tanfolyamot, székesfehérváron?
4; jelenleg 7,500 Ft-ot kapok a háztól havonta úgy, hogy a szemetet/kukát/, hetente kettőször én viszem ki a ház elé hajnal fél hatkor, és én takarítom a havat is a ház elötti járdáról minden esetben. a járda kb. 30 méter hosszú.
nagyon örülnék, ha válaszolnátok a kérdéseimre, ugyanis nagyon fontosak számomra!
Hétvégén beapplikálták a szekrényeket az előszobába, úgyhogy végre van hová pakolni. Ezzel befejeztük az "építkezés" fázist, mostantól csak azzal szórakozunk, hogy a tönkremenő dolgainkat javítsuk.
HT, mi hiányzik? Van kb. 2 kiló cuccom lapraszerelt bútorokhoz. Egy csomóhoz többet adtak, mint kellett volna (van lehet, hogy én hagytam ki valamit?)
Látogatásban benne vagyok, hétfőn, kedden viszont nem leszek otthon.
Eljött a Tv, dvd, video vásárlás ideje. Tartsátok nyitva a szemeteket és lécci szóljatok, ha láttok vmi jó cuccot jó áron. 16:9-es, 100, esetleg 50Hz-es Tv-t néznék elsősorban.
A lakógyűlésre kíváncsi leszek, fontos lenne tisztázni a közös ktg, fűtés, melegvíz, takarítás kérdést.
Sajnos holnap is dolgozni kell, így kevés idő jut a lakásra.
Viszont szombat este, vasárnap körbenézhetnénk egymásnál, ki hogy áll, amit korábban groteszkkel is beszéltünk. Én hétközben mindig csak este 8 körül érek haza.
Hallottam ilyen híreket, de nem tudok biztosat. Az eredeti tervek szerint az értékesítési iroda épületét lebontják, és a helyére újat építenek, a régi sarokház a postával és a gyógyszertárral pedig megmarad, de azért felújítják.
Ha szerszám kell, ugorj be hozzánk! Vagy te voltál az, aki tegnap este becsöngetett hozzánk, de mire összeszedtük magunkat, már el is tűnt???
Mert akkor sikerült szegény Edit-et halálra rémisztened :)