Remélem, nem csak én kaptam ilyen pandacsaládot ajándékba vagy 13 évvel ezelőtt! Akkoriban tele volt velük minden játékbolt. Mondjuk azt megértem, ha senki nem válik meg tőle szívesen. Legfeljebb az lehet a reményem, hogy mások is felnőttek, nem csak én, és talán mások nem ragaszkodnak vén fejjel a kis pandamcsodákhoz!
Miért linkelnék? Szerinted vicces, ha valaki poénból ilyeneket irogat? Mert szerintem nem...
Szóval... Gondolhatod, hogy az állatkertben azonnal intézkedtünk, de sajna hiába. Annyit megengedtek, hogy a kijárathoz felragasszunk egy papirlapot, hogy elveszett, adják le, de csak angolul tudtuk... Ott álltunk a kijáratnál, hátha meglátjuk valaki kezében...de semmi. A hangosbemondóba nem voltak hajlandók bemondani, mert nem kisgyerek, meg egyébként is hülyének néztek, mit görcsölünk egy kis pandafiguráért, mikor az egész állatkertben csak azt lehet kapni, minden variációban. Este is, másnap reggel is oda telefonáltunk, de senki nem adott le elveszett panda játékot.
0 Ha nem viszel most bennünket a málnásba, és komolyan a macit keesed, akkor javaslom, hogy írj egy e-mailt a Schönbrunni Állatkertnek és írj le mindent, pontosan mikor hol történt a maci elvesztése. Talán egy becsületes megtaláló, leadta az állatket bejáratánál. Mivel az eset még nincs egy hónapos, talán van rá remény, hogy még őrzik a macidat. Elvégre állatkert és a panda védett állat.
Üdv mindenkinek. Nagy fába vágom a fejszémet! Megpróbálok "megtalálni" egy apró panda mackót, illetve egy pont olyat. A dolog azért nehéz, mert 13-14 évvel ezelőtt kaptam ajándékba egy nagyobb mackóval volt együtt, és már ez a fajta kis család már nem kapható. A mackó emlék volt, de elveszett és nagyon ragaszkodtam hozzá, és a kabalám volt. Hogy azt a mackót találom meg, szinte lehetetlen, de egy pontosan ugyan olyan talán visszahozhatná Őt...
Itt van a maci képe: http://pandawanted.freeweb.hu
Kb 12 cm-es kis jószág.
Ha valakinek van ilyen és el vagy odaadná, kérem jelentkezzen!
pandawanted@freemail.hu
Vagy ha valaki fotó és rajz alapján el tudná késziteni a pontos mását, annak is örülnénk.
Gondolom vannak még olyanok, akiknek elveszett egy számukra nagyon értékes emlék. Irjatok ide, hátha akad, aki segít!!!! Én reménykedem!