Kristen: Feladtam a nyuszidat postán! Remélem semmi baja nem lesz! Egy jótanács! Ha két napon belül nem érkezik meg, szólj rá a postásokra, kérdezz rá a központban! vannak rossz tapasztalataim.
Küldtem neked 3 levelet, megírtam
a címemet. Nem tudom, megkaptad-e valamelyiket.
Bármikor küldheted őt, várom szeretettel.
a címemet megírtam levélben, de ha nem
kapod meg, akkor közzéteszem.....:))))
Kristen
Küldtem egy levelet, de lehet hogy
rossz címre....Bármikor várom!
Ugye nekem írtad azt a bejegyzést az indexen?
Szóval megtaláltad Bonnie-t? Hihetetlenül jó
lenne újra látni a vigyorgó kis nyulat a piros
öntözőkannájával....Nagyon hülye vagyok,
hogy ennyire örülök neki?:))))
Kérlek írd meg hogy mennyibe került és
utánvéttel add fel, hogy ki tudjam fizetni, esetleg
a számlaszámodat írd meg, nem is tudom
hogy hogy jobb. Mindenesetre nagyon köszönöm,
és kérlek ne röhögj ki hogy ilyen aprósághoz
így ragaszkodom, pedig nem is vagyok még csak
tininek sem mondható.
Kristen
Igen, remélem Ő költözik vissza. Megnéztem a fotón, szerintem... És kérdezősködtem, ilyen kis fehér illetve vilgágos fejű nyuszi legóból nem volt más csak sötétbarna fejű!
Bementem játékboltokba, ezeket a lego állatkákat már kivonták a forgalomból!
Viszont ez itt...
Ül velem szemben és néz rám kérdőn, mikor utazhat!?
Csak most tudtam ide benézni, mert otthon
nincs netem.A legutóbbi bejegyzés nekem szól?Kristennek?
Ezek szerint a nyuszi visszaköltözik hozzám?
ó de boldog vagyok, teljesen elérzékenyültem.
Irok a címre.
Kristen
Megtennéd Fanfan? Ó az remek lenne, köszönöm.
Vidéki vagyok, nagyon ritkán járok Pesten,
de mindenképp megnézem azt a boltot.
Hihetetlen hogy holmi apróság miatt mennyire
tud fájni az ember szíve.
Kénytelen voltam elköltözni otthonról,persze a szüleim dinamittal és ágyúval röptették
ki a néhány kis emléket, amit véletlenül ott
hagytam, és
mire visszamentem, Bonny már nem volt sehol.:)
Persze sok minden más is elveszett, de őt
nagyon sajnálom.
Azt hiszem a Fabulandból való.
Nekem voltak ilyen figuráim, de nem tudom, hogy pont nyuszi volt-e. Valahol megvannak, jól eltéve... Ha megtalálom, akár hónapok múlva is, azonnal szólok! :-)
Viszont van egy nagy bolt az Asztória és a Blaha között a Libri könyvesház oldalán, a sarkon... Ott kerested már?
Hahó!!! Láttam neked fehér nici barit, de sapka nélkül az Árkád (Örs vezér tere)happy box-ában!!!! Nem mertem megvenni, mert tudom, akkor az igazi, ha pont olyan, mint a régi, vagy ha meglátod és beleszeretsz!
Ugye engem sem nevettek ki?
Még sohasem írtam fórumba, így egy kicsit
zavarban vagyok. Én őt keresem:
http://members.tripod.com/~Sybrand_Bonsma/fabuland/pages/setlist/pics/3627.jpg
Amikor megtudtam, hogy a szüleim kidobták,
majdnem belebetegedtem. Idétlen, bandzsa képű
kis nyúl, mégis hiányzik. Ha valaki tudna
segíteni.....Azt hiszem Bonny Bunnynak
hívják. Mindent megtennék hogy visszakapjam,
fizetnék is érte.
Előre is köszönöm.
Ezt a topikot mikor nyitottam, azt hittem, mindenki ki fog nevetni azért, mert egy kis vacak panda figuráért képes vagyok ennyi "munkára". És tök jó, merthogy 10 emberből csak egy nem értette, mire ez a nagy felhajtás...ráadásul teljesen ismeretlenül rengetegen próbáltak, próbálnak segíteni. Sok levelet kaptam, sokszor gyerekek ajánlották fel macijaikat, de egyik sem pont olyan volt, mint az enyém. Így nem is fogadtam el, de tökre meghatódtam minden egyes segítőnél.
Szóval azt hiszem nem hiába nyilt ez a toppik, (bár nem az indexen olvasta az illető a segélykérésem) és vannak emberek, akik mindig tudnak segíteni. nem csak nekem. Nektek is...
Tudtam, hogy nem szabad beleélni magam, de mégis beleéltem.
Kicsit csalódott vagyok, ugyanakkor tök szép dolog, amit egy ismeretlen tett értem. A macik megbecsült helyen lesznek a lakásban.
Ám a keresést nem adom fel!!!!
http://pandawanted.freeweb.hu
Keresem a macikám! :-((
És most már kerestetik egy fehér sapkás bari is. A képek lentebb találhatók!!!
Mekkora volt? Több méretben is van.... azt hiszem.
Egy kirakatban láttam pont ilyen barit, de nem tudom, nici volt-e, és azt sem, hogy csak dekoráció volt vagy el is adják! De nyitva tartom a szemem és ismerősöktől is érdeklődöm majd!
hát ez nagyon jó, örülök, hogy valaki tudott neked segíteni! azért majd írd meg, hogy tényleg pont olyat sikerült az illetőnek találnia, mint a tied volt!
én továbbra is keresem elveszett happy boxos téli barikámat, amit már kivontak a forgalomból (legalábbis budapesten már egy happy box sem árul "nici" barikat, csak az új sheepword márkájúakat)
azért hátha valaki nekem is tud majd segíteni...
Ezt a topikot mikor nyitottam, azt hitem, mindenki ki fog nevetni azért, mert egy kis vacak panda figuráért képes vagyok ennyi "munkára". És tök jó, merthogy 10 emberből csak egy nem értette, mire ez a nagy felhajtás...ráadásul teljesen ismeretlenül rengetegen próbáltak, próbálnak segíteni. Sok levelet kaptam, sokszor gyerekek ajánlották fel macijaikat, de egyik sem pont olyan volt, mint az enyém. Így nem is fogadtam el, de tökre meghatódtam minden egyes segítőnél.
De most lehet, hogy.... Valaki szól, hogy pont olyan pandapárt vett, mint nekem volt, és NEKEM vette!!!!!
Ha nem olyan, akkor is nagy becsben tartom, és tovább keresem az enyém hasonmását!
Szóval azt hiszem nem hiába nyilt ez a toppik, (bár nem az indexen olvasta az illető a segélykérésem) és vannak emberek, akik mindig tudnak segíteni. nem csak nekem. Nektek is...
Ugyhogy írjon ide mindenki bátran, aki nagyon keres valamit, ami számára fontossággal bírt.