Igen van nálam egy csomó póló, holnap focin oda tudom adni bárkinek, de fogalmam sincs, hogy milyenek.
Mondjuk talán azért lenne érdemes átvennetek őket, mert úgy tudom, hogy Polszki ismét csapatnevet fog váltani, és akkor a megmaradt pólók közül választ nevet... :)
ha jól tudom, akkor a polok már Zotyo kocsijában vannak, és ő hurcolássza őket. Szombati irl foci ált. 10-13 Árpád gimi, ami Óbudán van, az anfiteátrum mellett... jár arra 60-as és 86-os busz...
ejh: bebuktam, elfelejtettem tegnap ht-mailt írni, de mennék a pólóért uhm ;) lécci írj egy válasz-ht-mailt vagy válasz-indexcafé-üzenetet, ha mehetek ma. plusz lécci írj valami irl elérhetőséget, gondolom ha sztavroszt keresem hülyének néznének ;) ha nem jön össze, mettől meddig van a szombati irl foci, és kb. merre van azaz árpád gimi? :) thx, bye, borg
no igen, csak vmi tartós polot szeretnék venni, meg ha már veszek, akkor mondom, megvenném a hiányzókat is... tehát 3 db kéne még? (kényes, falen, polszki)
Most szombaton valszeg megyek, úgyhogy hozd! Viszem mindenki pólóját.
Nem tudom hol lehet ilyen pólót kapni, ezt az egyet találtam anno.
Azt se tudom hány kell. Keyness állítólag kért, de nem nyilatkozik. Falen-nek kellene még, de ő csak múlt héten szólt. Chaos engine.
Fekete pólót azért elég sok helyen kapsz. Bolhapicó, kínai bolt... :)
Én ugye ígértem egy márciusi focit, előtte úgy is szólok, hogy megyek majd, és akkor és ott átveszem. Annyira nem sürgős, és legalább ez is motivál az odamenetelre.
tényleg, evil v vki, most akkor lesznek pot polok véve? v mi lesz a megoldás?
sztavi, ha rossz idő lesz meg hideg és hó, akkor is eljössz legalább a polokkal? télleg, találtam egy fekete felsőt végül, ha elviszem szombaton, akkor nekem arra is meg tudnád csinálni? igaz, h inkább s-esnek néz ki, de még igy is jobb, mint az xxl.. :)
amugy nem tudsz másik helyet, ahol polot lehet kapni, és talán kicsit elérhetőbb helyen is van?, ha már itt ugysincs ilyen zöld polo... mert akkor elmennék én megvenni őket...
mennyi hiányzik? 3? 4?
Postán szeretném megkapni a rendelt pólóimat. Kinek írjak ht-mailt a címemmel?
Egyébként itt szeretném megköszönni az áldozatos munkát. Kicsit hosszúra nyúlt ugyan, de ez számomra lényegtelen. Van még pár évem, remélem. :)
Azoknak, akik nem járnak focira:
A pólók nálam vannak. Jelenleg a XIII. ker. Pozsonyi út 22. sz. alatt. Lehel tértől 76-os troli 3 megálló + 5 méter gyalog. Jászai tértől kb. 2 perc.
Ha valaki jön, írja meg ELŐZŐ NAP HT MAILBEN hogy mikor lesz ott! Kb. déltől du. 5-ig lehet jönni.
Akinek ez nem jó, jöjjön el focira szombaton, Árpád gimi!
természetesen, mint mindig! köszi! :) de írtam ht-mailt is tegnap, sőt felhívtam figyelmed a no.100-ra... most már mindegy, mert Szabi elvitte előled :)