Gyakorlatban: ugyan, ki a rosseb tudja ellenőrizni, hogy ez kinek a bankszámlaszáma, és mire megy majd a pénz? Természetesen, az ártatlanság vélelme szerint, nem feltételezek rossz szándékot a dolog mögött, de az internet mégiscsak anonim.
Csodás élményben volt részem múlt szombaton, életemben először élőben vettem részt egy Bundesliga-meccsen.
1. FC Köln-Arminia Bielefeld 4-2 (1-0), közel 50 ezer néző.
Már a meccskezdés előtt 1 héttel alig volt jegy, online kellett foglalnom. Annak tudatában, hogy a Köln már biztos kieső, ráadásul a Bielefeld is csak egy középcsapat, ez minimum meglepő. A RheinEnergie Stadion vb-helyszín, mit mondjak, brutális az atmoszférája. Elég kemény biztonsági szűrők vannak, pl. egy félig telt 0,5 literes ásványvizes flakont nem engedtek be. Bent csak alkoholmentes sör van. Nem kellett félteni a népeket, mert már órákkal a kezdés előtt, még Hamm vasútállomásán 2 szurkoló/1 láda sör leosztásban vártak a járatra a bielefeldiek szép számban. Az ún. Nordtribün egy jó részét ők foglalták el, egyébként gond nélkül egybeeresztették az embereket, pedig 90%-ban viseltek valami azonosítót, mez, sál, sapka, stb. Hazafelé a villamoson dettó vegyesen utaztak, balhé nélkül.
S ezt a kiesett csapatot úgy éltette a kölni közönség, mintha vb-t nyertek volna. Lukas Podolski persze az Isten, ollézás, hullámzás, felelgetés a stadion különböző szektorai között, nem tudom szavakkal elmondani, milyen hangulat volt ott. Ajándék ez számomra, ami megadatott.
A héten felteszem majd a helyszínen készült képeket.
Decemberben kint voltam egy meccsukon, mazlival dontetlenre hoztak (Erfurt)... hogy ezek a sracok mit fognak csinalni jovore ismet az elso oszalyban, el sem merem kepzelni.
Mondtam én! :o)
Majdnem össze is jött, kár, hogy Lottner nem játszott, de így is meglehetett volna a győzelem!
Nem baj, majd a Leverkusen ellen, hajrá Köln!