Azért, mert a sziksósfürdői naturista kempingben
„szeretnék megismerni milyen a naturista életszemlélet”
Meglehet külföldiek is vannak a képen, ugyanis, ahogy olvastam:
„Minden évben megrendezzük a Nemzetközi Naturista Sporttalálkozót”
Ez azzal fog járni, hogy olyan képeket kell keresni aminek van valami érdekes története, és lehetőleg olyan oldalról kell belinkelni ahol nem lehet kinyomozni az eredetét (pl. a saját képtárunkból).
Persze a fő cél továbbra sem az eredet nyomozása, hanem poénok gyártása.
Re: OFF: Gratulálok, azt hittem, nem fog senkinek feltűnni a "Delicate", de ezek szerint mégis. De mégse akarom ellőni az eredetét, de van egy korszakalkotó ötletem (ez már mindenkihez szól, pláne ITSME topicgazda úrnak): ha egy régi képre már biztos nem jön több szólás, a felrakó nyugodtan fedje fel, hogy mégis mi van a képen. Ez lehet, hogy illúziórombolás, de poénos is lehet. Mint pl. az a tábori játék, amikor valaki a körben a mellette ülő fülébe súg egy mondatot, az továbbadja és mire véget ér a kör, egész más jön ki belőle. Aztán az benne a vicces, hogy amikor elárulják az eredeti mondatot, a különbségen mindenki jót röhög. Ugyi köbö érthető?
Ennek szellemében elárulom, hogy az előzőm (56) is Pink Floyd-termék volt, kocka a The Wall-ból. Képi metaforája a társadalmi masszába való asszimilációnak, mely már gyerekkorban megtörténik.
Mondjuk már engem is érdekel, hogy pl. az a sok meztelen nő miért húz kötelet, miért hord tejet egy marketingmenedzser, stb.
Köszönöm szépen az elismerést, de azért ITSME és DeXteréi se voltak rosszak! De úgy látom, már lassan 20 órája nem jött új hozzászólás, ezért előrukkolok egy újjal (de attól még lehet a régiekre is írni):
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Na, húzzunk bele, leült a topic! Tényleg senki nem tud már semmit kitalálni? Akkor rakjon fel valaki egy új képet! (Én is felraknék, de nem akarom az egész fórumot csak az én képeimmel telerakni. Különben is ha más képekre jött már 10 is, akkor ezekre is simán fog!)