el kellene mennem jósnak. :) természetesen a valladolid is vereséggel kullogott haza, correa a 15. percben betalált, s ezzel ki is alakította a végeredményt. ezzel a győzelemmel egyből a tabella hatodik helyére röppentünk előre, már a legendás barcelona is a hátunkat nézi. HAJRÁ MALLORCA!
..ez nem semmi:) beindult a gépezet:)gratula a kis csapatunknak:))
az olasz,és angol kupameccsek jól bekavartak...West H - Man U 2-0! Liverpool - Bolton 2-3!...megint nem nyertem....:((
mondtam én, h be kell tippelni a vendégsikert, simán elhoztuk a három pontot. előbb eto'o talált be az 56. percben, majd négy minutummal később campano állította be a végeredményt. a tabellán maradtunk a 12. helyen, ám ez nem jelent semmit: a hatodik santandernek is ugyanannyi pontja van, m nekünk.
verhető a villarreal is, a múltkor a depor ellen is betippeltem a győzelmet, oszt be is jött. más kérdés, h a papírforma-meccsek elvitték a pénzem, de kit érdekel, amikor eto'oék nyernek? :) szóval jó lesz az vendégnek is. :))
ollé! a debrecenhez hasonlóan mi is megéltük a tavaszt, kivertük a koppenhágát! igaz, a visszavágón csak egy 1-1-et tudtunk összeizzadni (campano 69. percben lótt góljára a vendégek részéről albrechtsen válaszolt a 87. minutumban), de ez is elég volt a 3-2-es összesített sikerhez. sorsolás majd később, de szép lenne egy mallorca-dvsc csata!
a tizenkettedik forduló szerencsére három pontot hozott a konyhára, s ez annak fényében különösen értékes, h a bl-ben remeklő real sociedad otthonából hoztuk el őket. a meccs egyetlen gólját eto'o szerezte a 18. percben, s imígyen feljöttünk a táblázat 15. helyére.
mostansűg nem nagyon csordogálnak a hírek, így megemlítem, hogy eto'ot a france football jelölte az aranylabdára, bár esélye annyi, mint éti csigának a lovin. aragónes mester szemet vetett kanura, kíváncsian várom, hogy a nigériai valóban a csapathoz kerül-e.
no, úgy látszik, most hullámtetőn vagyunk, elvégre újabb strigulát húzhattunk be a győzelem rovatba. igaz, a murcia elleni meccs országos egyes volt, de azért szép, h 4-1-gyel tudtuk le a kötelezőt. a gólgyártást colsa kezdte meg a 6. percben, s noha karanka a 30. minutumban egalizált, correa jóvoltából (40. és 45. perc) mégis kétgólos előnnyel mehettünk pihenőre. a kegyelemdöfést aztán eto'o adta meg a 68. percben, így a tabellán feljöttünk a 17. helyre. hajrá mallorca!
kis sikernek is örülni kell, örvendjünk hát, h a gárda az uefa-kupa második fordulójának első meccsén idegenben is le tudta győzni 2-1-re rabóczki balázs koppenhágáját. a vezetést albrechtsen 27. percben lőtt öngóljával szereztük meg, de a derék dán a 31. minutumban a mi kapunkba is betalált, jóvátéve hibáját és kiegyenlítve az állást. negyedórával a lefújás előtt aztán nagore bevágta a győztes találatot, így jó esélyekkel várhatjuk a november 27-én esedékes visszavágót.
Azért elég durva, ha már az első percben eldől egy mérkőzés...szegény Aragonesnek nem lettem volna a helyében, látszott is rajta, h teljesen kész lett az első tíz perc okozta sokk okán.
A kiállításon lehet vitatkozni, a brazil csatár nagyobb beleéléssel esett hasra a kelleténél, de szerintem Nino eltalálta a lábát, így mind a tizi, mind a kiállítás jogos volt.
A Mallorcának nem a Valenciát kell megverni, mégha eléggé lélekromboló is ez a vereség.
Megint én vagyok a rossz hír hozója,sajnos elég csúnyán járt a csapatod barátom,már a második percben kiszorták az Oliveriával szemben szabálytalankodó(?) Ninot,aztán Jorge Lopez bevarrta a tizit,és onnantól jött a feketeleves:a hetedik percben Oliveira is beköszönt,majd ugyanő még 2x csengetett Leo Franco kapujánál(tán postás másodállásban a valenciai csatár),végül Xisco gurított lazán a jobb alsóba,igaz róla talán mindenkinek az marad meg,hogy előtte nem sokkal kb 2 méterről tudta fölérúgni a labdát üres kapura.Hát ennyi volt,ötöst kapott a Mallorca,de ez az ötös mégis egy elégtelennel ér fel.
Megoldódni látszik Samuel Eto’o ügye a Mallorcánál, a csatár ugyanis kijelentette, korábbi állításával ellentétben még egy darabig a "szigetlakók” alkalmazásában marad. "Összeültem Aragonés mesterrel, és elmondtam neki, mi bánt, ő is elmondta a véleményét az ügyről. Tudja jól, hogy nagyon kedvelem őt. Megbeszéltük, hogy nem történt semmi, és a Mallorcánál maradok” – árulta el a kameruni játékos, aki a Barcelona ellen hazai pályán elveszített bajnokit követően azt mondta, hogy az ideje lejárt a klubnál, mert nem kapja meg a kellő bizalmat.
Otthon kapott ki az éllovas Deportivo
2003. október 30., csütörtök, 7:15
Az éllovas Deportivo La Coruna meglepetésre hazai pályán szenvedett vereséget az alsóházban tanyázó Real Mallorcától a spanyol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. A Valencia döntetlenjével maradt a 3. helyen.
Veresége ellenére az élen maradt Deportivo La Coruna labdarúgócsapata a spanyol bajnokság 9. fordulóját követően is, miután az üldöző Valencia nem tudott nyerni a Celta Vigo elleni hazai bajnokin.
A játéknap meglepetését kétség kívül a Depor zakója jelentette, a Mallorca a kameruni válogatott csatár, Samuel Eto'o vezérletével alaposan meglepte az Irureta-tanítványokat. A 75. percig nem láthatott gólt a Riazor közönsége, ekkor Eto'o büntetőből szerzett vezetést, majd a Bruggink a 88. percben ismét mattolta Molina kapust, beállítva a 2-0-s vendéggyőzelmet.
A Valencia előtt nagy lehetőség adódott, hiszen Aimarék mindössze két pontnyira voltak a Depor mögött, azaz győzelem esetén átvehették volna a vezetést a Primera Divisiónban. Az argentin középpályás meg is tett mindent a sikerért, a 42. percben szerzett góljával még a Valencia vezetett szünetben. A második félidő elején aztán meglepődve tapasztalhatta a Mestalla közönsége, hogy a Celta Vigo Berizzo, majd Jesuli révén a 66. percre megfordította az eredményt. Két perccel később Canobbio ugyan egyenlített, de az utolsó húsz percet, illetve az ötperces ráadást már csupán gól nélküli, meddő hazai mezőnyfölény jellemezte.
Az Osasuna is megtartotta eddigi negyedik helyét, miután Moha és Munoz góljaival 2-0-ra verte a Real Betist. Nyert a Barcelona is, a Rijkaard-csapat a Murciát gázolta el a Nou Campban.