én meg letöltöttem a club disco-t és az unleashed-et... nem sok értelmét látom a kiadványoknak. az új számok szarok, a régiek meg minek. szép, hogy danniből z kategóriás előadó lett ;))))
Összességében azt kell mondjam, hogy nagyon jó a Club Disco! Az eddig kiadatlan számok mind nagyon erősek. Nem értem mért nem azok közül jelent meg valami mondjuk a közepes SUP vagy Touch helyett! Az I'm Sorry, Do You Believe Me Now, Round The World, I Will Come To You a legjobb Dannii számok közt vannak, erre épphogy megjelennek csak egy digitális kutyulékon, nevetséges!
a kép nagyon nagyon tetszik!!! azt sajnálom viszont hogy megtartották ezt a betűtípust, nem azért mert nem tetszik, hanem mert ez a maxi már nem abba az érába tartozik, és túl egyszerűen van használva, kicsit Kylie in your eyes csakhogy gonosz legyek... :P
belolem ez az Unleashed amugy is ellenerzeseket valtott ki
a Hits&Beyond utan kijonni egy ilyen albummal...
ha ez annak a bonus disc-je lenne, akkor elfogadhatonak tartanam... de igy onallo anyagkent nem allja meg a helyet, szerintem...
viszont emellett meg a ket fontos albumat is ujra kiadva dupla verziokban, raadasul mindezt egyszerre...(a download only hulyeseget mar nem is emlitve, ugye:-)))