Keresés

Részletes keresés

majsz Creative Commons License 2003.05.26 0 0 5
TiSza!

Több lehetőséged is van!
1. Az Orczy -kertben szombaton 10 órától lesz a csapatbajnokság, gyere oda, nézd meg, viszem a söröd.
2. Június 13-15-ig Sportsziget, óriási banzáj, a kocsmasportok sátrában leszünk - bár ez nem kocsmasport - ki is próbálhatod a játékot és lehet, hogy több sör is belefér...
3. nézd meg a http://asztalihoki.fw.hu oldalt, a Naptárban további bulik is vannak, előtte üzenj hívj az oldalon megadott elérhetőségeken

Üdv!

TiSza Creative Commons License 2003.05.26 0 0 4
"milyen volt az 5. magyar bajnokság a Vista Caféban"

Bár most hallok róla először, de úgy tudom, nagyon jó volt... :)

A sörért hol kell jelentkezni? ;)))

Előzmény: majsz (-)
majsz Creative Commons License 2003.05.26 0 0 3
Kap 1 sört, aki rajtam kívül először értelmesen hozzászól! :))
majsz Creative Commons License 2003.05.16 0 0 2
Lám-lám, javaslatok nélkül is eldőlt a kérdés. mert Frenky és Pleva G. sem tudja vállani a részvétellel járó nehézségeket, tehát a Schüszler, Makarevicz, Szalai trió utazhat, tartalék: Szélesi Zs. 1 ajánlat: szombaton egész nap a hűvösvölgyi Nagyréten ingyenes sportfesztivál lesz, közte asztalihoki is. Mindenkit szeretettel várunk! Info: 06702525038
...és még 1, csapatbajnokság is lesz 31-én, még be lehet szállni a meglevő csapatokba vagy akár újakat is kreálhattok!
majsz Creative Commons License 2003.05.13 0 0 1
Ja, természetesen további témák is felvethetők, új vagy kósza érdeklődőknek - Haszika - pedig ajánljuk a http://asztalihoki.fw.hu web oldalt, hgy mi is ez a sport...

nem pleva hanem Pleva, bocs!

Haszika Creative Commons License 2003.05.13 0 0 0
0
majsz Creative Commons License 2003.05.12 0 0 topiknyitó
Üdv!
Nos, beindult a fórum, lehet írogatni! Ne kíméljetek:)) 2 kérdés nyitásnak: milyen volt az 5. magyar bajnokság a Vista Caféban ill. hogy döntsük el a 3 junior VB résztvevő személyét (Szalai Laci, Vágó Frenky v. pleva Gábor)?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!