Keresés

Részletes keresés

Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.05.25 0 0 95

hát, április vége a szülinapom, szóval kicsit késtek, de állítólag sokat voltam otthon, és nem tudtak a gépemen garázdálkodni :-))

közgazdász vagyok, és hobbifotós. állítólag tűrhetőek a képeim, mindenesetre engem kikapcsol a fotózás, a témakeresés, a megvalósítás, az utómunka vele (montázsolás, ilyesmi..)

mi Aggtelekre megyünk pünkösdkor baráti társasággal. Hévíz se rossz program, sőt!

Előzmény: Törölt nick (94)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.25 0 0 94
Eszter történelem- műv.szervező szakon van.
Mostanában volt a szülinapod? Nekem is. Máj 22-én. Iker vagyok, de egy nyugodt, megfontolt iker. A lányom egy rapszódikus, vidám iker.
Örülök a kiállításodnak, habár én nem láthatom. Nem értem a lényeget, mert közgazdásznak gondollak.
Már alig várom, h. egyszer Tatán legyek. Gyula mindig elragadtatással beszélt róla.
Pünkösdkor Hévízre megyünk, megint kimarad a Tata.
Előzmény: Goendoer Tapir (93)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.05.24 0 0 93

nem, nincsen, még csak férjjel rendelkezem!

Eszter mit tanul?

Elmesélem Neked is, mert annyira nagyon örültem: tegnap kaptam egy megkésett szülinapi ajándékot: a kedvenc teázómban a barátnőm csinált a képeimből egy kis fotókiállítást. teljesen meghatódtam. Pár hétig bárki megnézheti a képeimet aki ott teázik.

Előzmény: Törölt nick (92)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.23 0 0 92
Van családod?
Nekünk van egy Eszterünk, 23 éves, főiskolára jár.
Előzmény: Goendoer Tapir (91)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.05.23 0 0 91
nem lehet kellemes a családi élet szempontjából... én igyekszem otthonra nem vinni munkát, habár időnként muszáj, ha időben be akarom fejezni...
Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.22 0 0 90
Sok időt töltesz munkával? Otthon is dolgozol, v. letudod a munkahelyeden. Mi tanárok itthon is dolgozunk. Most az éretts. miatt felhalmozódott a tennivaló.
Előzmény: Goendoer Tapir (89)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.05.19 0 0 89
engem meg épp megrótak, h nem írok senkinek. hiába, sok a munka.
Előzmény: Törölt nick (88)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.18 0 0 88
Én is emilezek, de most lecsökkent az érdekes levelek száma. Így néha átrándulok hozzád. Persze itt nem illik bmiről beszélni, mert nyitott.
Előzmény: Goendoer Tapir (87)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.05.18 0 0 87

nem tűntem el, csak nem jár ide senki :-(

én leginkább privátban emilezek a legközelebbi barátaimmmal, alapvetően a fórumozás nem az én világom..

Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.16 0 0 86
Aranyos göndörtapírkám! Már te is elhagytad a fórumot. Most a fiatalok iwiwen vannak.
Én is rákaptam, de az én korosztályom nincs rajta. Szerintem dolgoznak. Azaz güriznek.
Én is gürizek, de musz pihennem. A szg. nagyon kikapcsol.
Előzmény: Goendoer Tapir (85)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.04.20 0 0 85

Takit bírtam, bár sose tanított, csak mindig jött, hogy menjünk tájfutni, mert az csak a hülyéknek való, hogy a 400-as pályán körbe-körbe rohangálunk :-))

Bakosné Feke Erzsébet volt a miénk.

Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.19 0 0 84

szia!

Akkor tenyleg nem talalkozhattunk. Ki volt az osztalyfonokod? Bar mar lehet, hogy irtad ebben a topicban, nem emlekszem. Nekunk Taki.

Előzmény: Goendoer Tapir (83)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.04.19 0 0 83
én régebben :-) 96-ban.  mi már nem is találkozhattunk a gimiben!
Előzmény: Törölt nick (82)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.19 0 0 82
Nem olyan regen. 2002-ben? Es Te?
Előzmény: Goendoer Tapir (81)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.04.18 0 0 81
mikor végeztél?
Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.17 0 0 80

en is 5vosbe jartam. Eleg kevesen vannak itt ilyenek, vagy csak nem talaltak ra meg erre a topicra. Pedig erdekelne, hogy most milyen tipusu emberek jarnak oda.

Nekunk eleg szethuzo osztalyunk volt, meg nagyon sok volt az ujgazdag gyerek. Ha tanitani fogok, bizos nem oda megyek eloszor..., de mindettol fuggetlenul zommel jo elmenyeim vannak.

puszko

Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.04.11 0 0 79

Siklóson jobbak a borok :-))

szintén fizika-kémia szakon tanítasz?

Előzmény: Törölt nick (78)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.10 0 0 78
Siklósi vagyok, Szegeden jártam egyetemre M.tanár úr csoporttársam volt. Mind a huszan jó barátok voltunk, és összetartottunk jóban- rosszban. Igen most Szegeden lakom.
Előzmény: Goendoer Tapir (77)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.04.10 0 0 77
csak olyan vicces volt :-)) Te mivel foglalkozol? Látom szegedi vagy! Szép hely, szeretem.
Előzmény: Törölt nick (76)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.07 0 0 76
Felméres? csak beszélgetek veled, mert megéreztem benned az értéket
Előzmény: Goendoer Tapir (75)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.04.05 0 0 75

felmérést végzel:-))? angol-francia. mivel tengerentúlra utaztatok ezért szerencsére évente 1x általában át is repülhetem az Atlanti-óceánt, amit ha lehet összekötök a nyaralással, de ezen kívül is megragadunk minden alkalmat az utazásra. Kedvencem USA középnyugat - nemzeti parkok, illetve Európában Szlovénia, Cote d'Azur, London, Skócia... Skandinávia a nagy álom - de nem tudsz olyan helyet mondani a világban, ahol nincs valami szép, tehát bárhova mennék...

Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.04 0 0 74
Szoktál külföldre járni? Mi gyakran utazunk.Kedvenc helyem Spanyolország és Ausztria. Milyen nyelveken beszélsz?
Előzmény: Goendoer Tapir (73)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.03.31 0 0 73

köszönöm. igyekszem.

idegenforgalmi-gazdasági diplomám van, és van állásom.

Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.30 0 0 72
Mit végeztél, és van-e állásod?
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.30 0 0 71
Szeretem az ilyen típusokat, mint te. Viszitek a szorgalmatokkal vmire. Sok sikert kívánok az életben.
Előzmény: Goendoer Tapir (69)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.03.30 0 0 70

bocs, helyesen:

akinek szakmai tudását nem vonom kétségbe

Előzmény: Goendoer Tapir (69)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.03.30 0 0 69

5 évig jártam oda (nem, nem buktam meg), és 1 évig tanított a Maknics tanár úr, akinek csak szakmai tudását nem vonom kétségbe. Továbbá nem gondolom, h érdem műveletlennek lenni BÁRMIBEN. Továbbá ált suliban rendszeresen részt vettem az Ifjú Fizikus (vagymi) versenyen, mert akkor még érdekelt.... (csak hogy teljesebb legyen a kép rólam)

Azt azonban gondolom, h azok akik nem akarnak fizikával továbbmenni, azoknak a Maknics tanár úr  - egyébként becsülnivaló - maximalizmusa nem feltétlenül szerencsés.

Ma is büszke vagyok a gimiben szerzett sokoldalú tudásomra, de valószínűleg sok álmatlan éjszakát szerzett volna nekem a fizika, ha nem olyan a tanárom amilyen. Aki kiválóan felismerte, hogy gazdasági felősoktatásban nekem mire lesz szükségem, és igenis becsülte, hogy meg tudom tanulni amit kell, sőt hajlandó vagyok plusz feladatokat megoldani a jó jegyért, és cserébe elfogadta, ha nem jeleskedem a bonyolult példák megoldásában.

Maknics tanár úr egyszer kifejtette tanításról és életvitelről vallott elveit - okozott egy álmatlan éjszakát nekem, h mi lesz, ha a következő évben is ő tanít engem.... nem feltétlenül baj, ha diák és tanár nem egyféleképpen gondolkozik, csak én egy túlizgulós, túlfélős kislány voltam akkor, ahhoz... akit minél jobban piszkáltak, annál kevésbé tudott tanulni. Ez van.

Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.29 0 0 68
Ha nem vagy gimis, akkor téged nem érint, és nem zavar a fiz. és a kém tanítása.
A term tudományokat is az ált. műveltség részének tartom. Sokan, még a médiákban is büszkék arra, h. hülyék, (v. azok voltak mindig) matematikából, stb.
Ez a közszellem nagyon káros. A gyerek szereti a könnyebb utat választani, és akkor azt mondja ő is így...
Előzmény: Goendoer Tapir (67)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.03.29 0 0 67
29 vagyok :-) bírom a felnőttes véleményeket.
Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.28 0 0 66
Hmm! Erre nem mondok semmit, mert nagyon felnőttes a véleményem.
Előzmény: Goendoer Tapir (65)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!