luscass!
" legfőbb gondom az hogy a fidesz semmiféle érdemi reformlépést nem hajtott végre a gazdaságban"
Azért a Széchenyi tervhez képest sikerült visszalépni néhány %-nyi GDP-t, és azért a tszcsk-nek odavetett 40 milliárd adósságelengedést úgy tüntetni fel, mint piacgazdaság konform támogatást, ez azért elég arcpirító mutatvány. Ettől eltekintve a fidesz nagyon szar gazdaságpolitikát folytatott, a baj csak az, hogy a szadesz által madzagon rágatott mszp még szarabbat.
Derek
"Az MSZP-nek nem Orbannal kell foglalkoznia ,hanem azokkal akiknek a szavazatara szamit."
Persze.
Akkor most sürgősen szólj be a pártházba
(biztos elkapsz valakit a 24 órás szavazófigyelő szolgálattól),
mert a választások óta minden emeszpés nyilatkozat orbánviktorozással kezdődik.
mindig csak mosolyogtam rajtatok
nekem is vannak ilyen haverjaim mint te
és még azt hiszik hogy Orbán ugyanugy gondolkodik mint ők pedig csak kihasználja őket
csak a szavazatotok kell, mint ahogy régebben a balliberálisok, v. a liberálisok v. akárki szavazata kellett neki
Leírok neked egy focicsapatot.
3-as mez Jozef von Ferenczy
8-es Boros Imre
11-es Keresztes Sándor
18-as Mádl Ferenc
21-es Boros Péter
30-as Mécs Imre
50-es Demszky Gábor
52-Csapodi Miklós
72-Debreczeni József
99-es Kónya Imre
205-ös Sárossy László
209-es Medgyessy Péter
Égi pályán:
Illés Gyula
2-es Vásárhelyi Miklós
4-es Bibó István
5-ös Antall József
Nézd végig.
Szomoru.
Az mszpnek foglakoznia kellene a választási igéreteivel, meg azzal, hogy ne a farok csóválja a kutyát. Nem a 19 ezer ft-ra gondolok, mert azt, meg a béremeléseket már többszörösen visszavették.
Valami szociáldemokrata arculatra gondolnak most, mikjözben véresen vadkapitalista érdekeket képviselnek. Nehéz lesz konvergálni a két fatálisan eltérő érdek között. Szerintem ők maguk sem hiszenek benne, hogy ezt valaki lenyeli. Hacsak nem igérnek a nyelőbrigádnak 19 ezer forintot.
"
Egyebkent tenyleg nem ertem, hogy az MSzP nyilvanvalo esetekben miert nem csap oda kemenyebben. Mar miota megy pl. Orban maszatolasa az EU-csatlakozas megszavazasa ugyeben. Mi a turoert nem verik bele az orrat a piszkaba? "
Mert okosak. Ha Orbannal foglalkoznak akkor ot allitjak reflektorfenybe,ha nem torodnek Orbannal az sokkal hatasosabb. Az MSZP-nek nem Orbannal kell foglalkoznia ,hanem azokkal akiknek a szavazatara szamit.
Orbán hamarabb jött rá a megoldásra, mint hinnénk. Orbán a magyarországi szabadkőművesség feje. A libbolsik eredetileg is képesek minden gaztettre, az erkölcsösebbnek hitt jobboldalt pedig viktor kormányozza be a szabadkőműves páholy érdekei szerinti karanténba. Magyarország ettől kezdve szabad préda. Orbánnak a jelenlegi pillanatban egyetlen egy szavába kerülne, és az eu szavazás eredménye egy határozott NEM lenne.
Valószínűleg ezt a gesztust a hazája mellett nem fogja megtenni.
Mindenesetre , ha hiszed ha nem az elmúlt évek kúlcsfigurája Boros Péter és Horn gyula.
Bármilyen hihetetlen , ez a két ember irányitja mai napig ami az országban történik.
Persze ütköznek néha ellenálásba, de hát a levéltárak titkainak a bírtokába vannak.
Amit nem lehet ma már megtalálni azt ők mind bírtokolják.
Ez a két ember a látszat ellenére igen jól megérti egymást, mondhatnák barátok, mindhogy barátok Torgyán és Horn is.
Egy szinjátéknak vagy a tanuja .
Ha lesz egy kis időm felsorolom neked , hogy nem volt itt semmiféle szembenállás
Ne hidd el azt amit most látsz.
mindjárt hozok neked egy kis példát.
Hidd el Orbánt bekeritették.
Csak erre ő késő jött rá.
a Fidesz számomra minden tekintetben lejáratodott
biztak bennük az emberek nem csináltak semmit
a legfontosabb az volt hogy meggazdagodjanak és kiépitség a klienturát
voltak jó elképzeléseik pl egészségügyi reform, de semmit se csináltak pedig megcsinálhatták volna
és olyanok pedig ne komcsizzanak akik ügynökkökel tömködik tele a kormányt, maguk pedig minimum Kisz-titkárok voltak
törvénytelenségek nem voltak, csak etikátlanságok
nem hiába végezték el a srácok a jogi egyetemet
pl nem akarom természetesen összemosni a kettőt, de a náci Németország is jogállam volt
semmi olyan nem volt amire nem volt trv. v. parancs
a német precizitás
de attól mégiscsak undoritó hogyha " törvényes " is
Ez igaz,de csak az első forduló után,amikor gyakorlatilag már eldőlt a dolog.Éerthetetlen,miért volt ennyire lagymatag a kampány,és OV miért vonult vissza szinte az utolsó pillanatig?Ha csak 3 héttel korábban száll be,a Fidesz simán nyert volna.Vagy ott van az MSZP alternatív szavazatszámláló rendszere-fél évvel a választások előtt már tudott róla a kormány.Hogyhogy nem készültek fel rá?Az Orbán-Medgyessy vitában Viktoron látszott,hogy néha iszonyú erőfeszítéssel fogja vissza magát.Miért?Félkézzel olyan hülyét csinálhatott volna megyóból,amilyet akar.Lejárathatta volna úgy,hogy,rengeteg embernek elment volna a kedve megyóra szavazni.
Hát .. már ne haragudj.
Röhögve mégsem mondhatja.
Nem akarok durván fogalmazni, de hány bűnöző szimpatikus az embereknek, főleg ha azt mondja amit hallani akarnak.
Már most is nagy az elégedetlenség és még nagyobb lesz ha az Unió első három négy évének a negativumai lecsapódnak.
Lehet , hogy ezt előre tudták.
A gőzt akkor is le kell majd vezetni az emberekből.
Erre jók lesznek a polgári körök.
Ha ez igaz, akkor az elkövetkező években senkit nem fognak elitélni az elmúlt 4 év törvénytelenségei* miatt,/ vagy csak pici halakat/ hiszen egy hiteltelen politikai erő nem lehet szószóló.
*ha voltak
bár mondjuk én is elképzelhetőnek tartom hogy Kövér valójában az Mszp jól fizetett és rendkivül tehetséges titkos ügynöke, de Orbán mindent megtett hogy megnyerje a választást
A Fideszt azért választották meg az emberek,mert azt igérték, hogy a visszaéléseket kivizsgálják.
/mint most az MSZP/
Nem tették meg, mert akkor nem maradt volna politikai elit az országban./a küszöb előttt is seperni kellett volna/
Így nehéz lesz visszaszerezni a hitelüket ./már ha a polgári köröknek van jövője, mert ha nincs akkor nincs Fidesz többé/
Azt viszont fel nem foghatom , hogy az ország zsebretevőinek miért hisznek jobban az emberek.
Hogyan tudják tudomásúl venni, hogy többszörös milliárdosok lettek azok a vezetők akik az országnak mindíg is a haszoélvezói voltak.
A jóléti renszerváltozás is egy ugyanolyan szlogen csak más jelszóval mmint a Bokros csomag , csak majd jövőre kezdik el érezni az emberek.
Megint megigértek mindent/mint tették ezt 50 éven keresztűl/a végét pedig ismerheti a jónép.
Mi a fenéért nem alakúl egy új párt, még nem lenne késő.
Röhögjetek ki,ha akartok,de nekem néha olyan érzésem van,mintha a Fidesz nem is igazán akarta volna megnyerni a választást.Nem vagyok bennfentes,nincs semmi titkos infóm,csak amolyan női megérzés.
a Népszavát én nem olvasom, igénytelen propagandaújság
de itt nem oldalakról volt szó, hanem arról hogy megszilárdul az egypolusu pártszerkezet, létrejön az Orbán - rendszer
ez a magyar történelem egyik legfontosabb választása volt, az mszp szétesett volna , válságba került volna , balra tolodott volna
mindenesetre labdába sem rughatott volna a Fidesszel szemben főleg a demográfiai adatok miatt is
más párt pedig nincs a Fidesszel szemben
egy megmerevedett egypolusu pártszerkezet pedig senkinek sem jó
hiába van másik párt ha az akármit mond a multja miatt esélye nincs a hatalomrakerülésre
Nézd.
Lehet, hogy lehülyézel, de nekem jár a Népszava és az MN. is.
Komolyan mondom, hogy az igazi agymosás a Népszavában folyik.
Bár Mészárosnak van mostanában egy-egy cikke , ami a hitelesség látszata miatt kritikai hangot üt meg , az MSZP-vel szemben, de az sZDSZ-t még soha nem támadta.
Ami azért érdekes, mert sok-sok baromságra készűlnek pld az oktatás terén./szerintem egy elemzést megérne a dolog/
Az MN.- el mostanában az a problémám, hogy kezd unalmassá válni.
Amit fel kellene válaljanak a tájékoztatásban azt nem merik, az elemzések pedig egyre unalmasabbak.
én igyekszem megismerni a dolgokat, nagyon sok minden rontottak el
az szdsz-t akire szavaztam most már hogy utánaolvastam a dolgokat, látom hogy milyen oriási szerepet játszott a rendszerváltás kisiklatásában és az ideologiai jellegű megosztásban
de ezzel egyutt is ugy gondolom, hogy a Fidesz semmiképpen nem maradhatott!