Tudjátok mit láttam a minap?? A villamos álta a megáloban a végálomáson jobban mindva és egy pali első ránézésre semmi baj nme volt vele felszált a bringájával.
Ami tény ugye hogy nem lehet szálitani de ezt azért nem tudja mindneki. Szoval ő felszált és szépen ugy álitotta hogy még véletlenül se koszoljon össze senkit és ott ált melette.
Erre a villamos vezető oda szolt hangos bemondon hogy Kérem a biciklivel száljon le!!. Eddig ez igy még rendben is lett volna de a fazon nem szált le erre a vezető kiszált a fülkéjéből és láttuk hogy egy ilyen nagy darab magas kigyurt fazon a vezető és felszált a második vagonba és elkezdett nem túl szép hangnemben beszélni az ürgével.
A biciklis pali kapcsolt hogy lekel szálni de mivel süket néma volt szegény ezért nem értette csak azt látta ahogy a vezető egy kicsit idegesen érdekes arckifejezésel ott küldi el őt a francba.
Mekkor a egy faszopo az ilyen miéárt nem lehet megkérni szépen mégegyszer hogy száljon már le és akkor látja hogy hát a pail egy kicsit beteg és akkor valahogy elmagyarázva neki hogy ezt nem lehet de ez egyből igy kezdte... szép.
Aztán mielött indult volna még gyorsan megnézte nem e szált vissza.
Ha látványosan tocsog, akkor csak vállonveregetés: bocs, azt elejtetted - de egy cigisdoboznál például nincsenek ilyen fokozatú bakteriológiai kockázatok...
:-)
Az tény hogy egy egész nap, de lehetne rajta gyorsítani. Én pl. nem értem miért van az hogy nem lehet odamenni annyi okmánybélyeggel, amennyit a csekkre kellene fizetni. Tiszta vicc, hogy előre tudom mennyi lesz és mégis 2x kell sorba állnom.
Hál'Istennek Pestre csak suliba járok, így ügyeket intéznem itt nem kell. Kecskeméten sorszámot osztogatnak az ocsmányirodákban (igaz h csak 3hétre előre van időpont...)
Vidéken azért mintha jobb lenne a helyzet. Pesten nemhogy a rendőrségen, hanem még sokszor előtte is sor van. Volt hogy az ügyfélfogadási idő végére még az épületen belülre se kerültem nemhogy az ablakhoz. Pedig 3 órával előbb leléptem a munkahelyemről miatta. :)
Azt még valalhogy tudom tolerálni. Nem nézek oda, visszatartom a lélegzetem a csövesek előtt és a kutyagumis helyeken stb.
Amit viszont soha nem fogok megszokni, az a non-stop sorbanállás mindenhol. Minden kis bizbasz dologért 3 órát utazok, majd 2 órát állok sorba. Majd 2 órát töketlenkednek és még legalább 2x vissza kell mennem, mert valami nem stimmelt az ügyintézésben. Másokat ez nem bosszant?
Tokeletesen egyeterunk.
Nekem csak az nem fer a fejembe, hogy ha a kedves gazdinak derogal felszedni, akkor miert nem tart inkabb macskat... ha mar mindenkeppen allatot akar.
Tudom hogy nem szép dolog leköpni más autoját és nekem se tetszen ha ezt tennék a kocsimal. De akkor én nem éppen az az ember voltam aki most:)) Akkor először és majdnem utoljára rugtam be. Azota még szallagavatón ittam egy keveset de akkor nem tettem semmi budapestnek káros dolgot és akkor ott eldöntöttem hogy nem iszom többé! Ez volt 5 hónapja:))
csakhogy van egy csomó mellette mert már nem fér bele a szemetesbe ezért néhányan úgy kezdenek el gondolkodni, hogy nem mindegy, hogy itt vagy a kuk mellett dobom a földre? :)
Nem jól szemléled.
Nézd a pozitív oldalát:
Olyan sok rendes ember van Budapesten, akik nem a kuka mellé dobják a szemetet, hogy pillanatok alatt megtelik. :)
4000 évre veszel sírhelyet? Gazdag vagy! :)
Amúgy meg nem lesz hiteles. Ha pesti kukára hasonlító dolgot akarsz odatenni, akkor legyen 100 éves, koszos és full teli. :)
Természetesen nem akarok egy közuti kukát erre a célra használni. A kuka legyen vadonat új, ki kell bírnia 4000 évig. Az életbiztosításomból szponzorálom.
A megtöltésére majd felkérlek benneteket. :)
A Budafoki út környéke a Műegyetemnél egy NAGY QTYAWC!!
A fülledt melegtől meg ráadásul még büdösebb:PPP
Megyek ebédelni, aztán olyan szarszag van az utcán, hogy elhányom magam.
De ha valaki köpköd, azt nem tudod utánavinni...
Maximum utánaszólsz/ok
valami kiesett a szádból, fordítsd meg, mert elmászik..
bocsi, valamit elhagytál...
Igen, ebben az alakításban tökéletesen egyet értünk. Például a papírzsebkendőt elhajigálóknak néha utána viszem a cuccot, hogy bocs, ezt elejtetted...
(persze ez csak akkor műxik, ha közvetlenül előtted történik - ha tíz másodpercen belül nem "dörgölöd az orra alá", akkor már nem vörösödik, hanem tagad.)
Nekem már az is elég, ha a koporsóm mellé egy csikkel teli kukát raknak, hogy a régészek 4000 év mulva tudják, hogy kinek köszönhetik a csikkmentes Budapestet. :)