nem ertem. ellenzek mindig lesz. es ugye valaki azt mondta hogy temetni jottem arkot nem cezart dicserni?
rosszul jonne ki belole medgyessy? ennyi kockazatot meger.
es legalabb becsuletesnek latszana!
erdekel a ket oldal velemenye. hogy melyik tamogatja melyik ellenzi. es miert. nem is a vita erdekel hanem hogy ki hogy latja itt.
kinek mekkora a paranoiaja. eddig az enyem a legnagyobb 2. helyezett ballymote. aki azt hiszi hogy azert a javaslat hogy lejarassam orbant. hiszen o jonne ki jol a beszelgetesbol. mi a baj?
Orbán és a VITA? Vicceltek?
Először is nem menne bele, hogy jön ahhoz Meggyesy, hogy vele vitázzon?
De ha mégis belemenne, az is csak úgy lenne, hogy bár ő vitatkozna, de hát ugye most neki semmiféle címe nincs, egyszerű képviselő, vitatkozzon Áderral vagy mással.
Ha mégis azt mondaná, hogy olyan alapon, mint pl. volt és jelenlegi miniszterelnökök vitája, akkor hat hétig menne a huzavona arról, hogy milyen hátér előtt, ki legyen a riporter, a csillagok állása szerint mikor stb.
Ugyan. Viktorunk mára olyan a hívei előt mint az Ember tragédiájában az Úr hangja.
kis visszatekintes. az esetleges felreertesek eloszlatasara.
lehetne beszelgetni az elodazhatatlan negativ hatasokrol. es hogy hogyan mikeppen vedjuk ki. mi legyen az erre vonatkozo nemzeti strategia fo csapasvonala.
lehetne beszelgetni hogy miert igen. milyen szempontjai vannak az igennek.
lehetne beszelgetni sok mindenrol. pl. a cserebogarak hallhatatlanasagarol...
ja es lennenek eu ellenesek. azokat meg lehetne cafolni. vagy azokkal vitatkozni.
nincs miről vitázni Orbánnak és meggyesynek! EU pártiak.
Viszont, egy Csurka - meggyesy pankrációt lehetne, bár a führer lesöpörné az öööző miniszterelnököt s ez nem lenne hasznos a csatlakozás pártiak szempontjából!
Megyó is bukott ember. 90-ben mint Min.elnök helyettes, 98-ban mint pü min. bukott meg. Nyáron pedig erkölcsileg vérzett el szegény. A miniszterelnöki ténykedését nézve nem kétséges, hogy újabb bukás közeleg. De az is lehet, hogy ennek a szemléletnek nincs sok értelme, csak ezt te még nem fogtad fel:)))
nem engem kell minositeni. en arra szeretnek erveket es ellenerveket hogy miert igen es miert nem.
egyaltalan nem hiszem azt hogy te orban monologokat tamogatnal.
de az orban dolgok mindig monologra sikerulnek. az utolso komoly vita hornnal volt. mert medgyessynel is elnezo mosollyal felelt a medgyessy altal felvetett dolgokra es elkezdett masrol beszelni.
en azt allitom hogy orban viktor a sajat (immaron ellenfelektol megtisztitott) taboraban erzi jol magat.
legyszi ne tekitsed fikanak. a magam modjan becsulom orban viktort!
Erről van szó. Illetve arról, hogy D-209 ellenében Orbánt valamiféle EU-ellenes mumusnak lehetne beálítani D-209 USA-nyalós levélaláírásának ellensúlyozására.
Továbbra is az a véleményem, hogy nem kell ez a vita.
Annyit azért hozzá kell tenni, hogy Orbán egy feloszlóban lévő párt leendő elnöke, ha érted, hogy mit mondok.
Már a választások környékén is mondtam. Legyen egy vita (beszélgetés) a két pénzügyminiszter (volt,van) között.
Most is egyetértenék egy ilyennel. Mondjuk ellenzőt nem tudom hol találnál a két nagy pártban (mégis van?). Kíváncsi lennék rá, hogy OV és MP egyáltalán szóba tudna-e állni egymással. Legalább most. A történet most nem róluk szól.
Mégis miről vitáznának? Megvan a pontos csatlakozási menetrend, immár vitás kérdések nélkül. Vita arról lehetne legföljebb, hogy nem kellene-e pótköltségvetés a mostani helyett.
azert mondom hogy hulyeseg ujsagirokkal vitatkozni mert ujsagirok szakmanyban kerdeznek. a kerdesekkel is vitatkoznak de ujsagironak objektivnek kell lennie.
nem jo vitapartnernek. egyebkent szinvonalon aluli is.
Aha.... tehát szerinted az Orbán-D-209 diskurzus létrehozásának ellentéte egy Orbán monológ lenne, amit én most itt indokoljak meg, mintha én ezt támogatnám, a te elabortált ötleted ellenében.... érdekes...
szerintem orbannak inkabb a tenyereböl etetett gerillaujsagiroival (lovas,bayer,bencsik,...) kellene tiszatznia, hogy ök most akarnak-e EU-t avagy nem. no egy ilyen nyilvanos vitara en is befizetnek, de ugysem lesz.
Szerintem nem kell, mert Orbán mondja el a véleményét ellenzékben Medgyessy pedig kormányon.
Nem kell Orbánt ilyen szinten kezelni ő egy megbukott ember.