Keresés

Részletes keresés

bianca3 Creative Commons License 2003.05.11 0 0 107
Sziasztok csajszik! Nagyon zúzósak voltak a koncertek. Főleg a Tabascos. Kicsit "direkt" később keztek, hogy jobb legyen a hangulat. Igaz másnap dolgoztam úgyhogy eléggé másnaposan mentem be... A Tabános "babazsúr" jellegű volt, de mivel esett az eső nagyon kevesen voltak akik kitartottak a buli kedvéért, de jó volt az is. Azóta tegnapi Tatabányai koncertet is megjártam és most is másnaposan itt ülök és Nektek írok. A tegnapi KIRÁLY volt. Éjfélkor kezdtek és 2-kor végeztek. De azért irigyellek benneteket is, mert Párizsba Én is el szeretnék egyszer jutni. Privátban vagy munkaügyben voltatok kinn? Puszi:B.
Előzmény: Trixy (106)
Trixy Creative Commons License 2003.05.05 0 0 106
Eltaláltad, elutaztunk! Anu is és én is Párizsban voltunk, igaz nem egy időben!
Most visszajöttünk, nem győzöm olvasni a friss infókat!! :)
Milyenek voltak a bulik Bia?
Előzmény: bianca3 (105)
bianca3 Creative Commons License 2003.05.02 0 0 105
Sziasztok! Már egy jó ideje se kép, se hang ezen a fórumon! Miért? Mindenki elutazott? Pedig azóta volt két buli is Budapesten. Tabascoban és a Tabánban. Mind2 király buli volt. Pusszancs:BIA
Trixy Creative Commons License 2003.04.23 0 0 104
Szia Eszti!!! :))
Anu, megjöttek a mailjeid, ne parázzál!
Ma még nem írt nekem V! :((
Előzmény: piszeorrucicus (103)
piszeorrucicus Creative Commons License 2003.04.22 0 0 103
Jelszómódosítás: klikk a "beállítások" linkre, onnan már menni fog... :)

Amúgy hali csajok!

Anu Creative Commons License 2003.04.22 0 0 102
Még semmilyen mailt nem kaptam ma tőled. Nem tudom mi lehet. Egy darab e-mail nem jött, csak Wallisos emberektől. Lehet hogy nálunk van a hiba, és a kinti mailek nem tudnak átjönni? Nem tudom. Ha megkapom visszaírok esküszöm! :-)
Előzmény: Trixy (101)
Trixy Creative Commons License 2003.04.22 0 0 101
Nahát, Te írtad a 100. hozzászólást! Én meg a 101-et! :)))
Celebrating....
Jó, majd leírom mi volt! Amúgy nem kaptad meg a Viktoros mail-emet?
Előzmény: Anu (100)
Anu Creative Commons License 2003.04.22 0 0 100
Ne menj!!! :-))
Na jó mehetsz! De ne érezd magad túl jól! :-)))
Írd meg priviben, hogy mit pletykált!
Előzmény: Trixy (99)
Trixy Creative Commons License 2003.04.22 0 0 99
Jaj már! Nem cinikusan írtam, nem láttad a :) jelet a végén??? :)))

Simán elmegyek bulizni nélküled! Ne menjek?

Amúgy a Mozsik kis pletykafészek, ráadásul kamuzik! Majd elmesélem!

Előzmény: Anu (98)
Anu Creative Commons License 2003.04.22 0 0 98
Ne legyél cinikus meg irónikus, mert te is mész Párizsba, és sokkal több időt leszel kint, mint én!
Tényleg elmész bulizni? Nélkülem??? :-(((
Előzmény: Trixy (97)
Trixy Creative Commons License 2003.04.22 0 0 97
"Sajna én nem leszek ott a Tabascoban, mert Párizsba utazom."

Óóóóó, na ne mondd! Akkor majd én elmegyek, és helyetted is hatalmasat bulizok a fiúkkal! :)

De jó Neked, hogy mehetsz Párizsba! :)

Előzmény: Anu (96)
Anu Creative Commons License 2003.04.22 0 0 96
Mindenkinek Kellemes húsvétot így utólag. Sajna én nem leszek ott a Tabascoban, mert Párizsba utazom. De majd igyekszem ezt bepótolni.
A jelszómódosításról meg semmit sem tudok. Én egy kis post-it-re kiragasztottam a monitoromra, így onnan tudtam puskázni. :-))) De már megjegyeztem.
Előzmény: bianca3 (95)
bianca3 Creative Commons License 2003.04.21 0 0 95
O.K. Sorry félreírtam a dátumot. Azért, mert másnapra szabadnapot vettem ki a melóhelyen
és 23-a rémlett. Egyébként mindenkinek kellemes húsvétot kívánok. Pénteken Tabascoban játszanak Royék, Én TUTTI ott leszek. Hi: BIA Ui.: nem tudjátok, hogy lehet a jelszót módosítani? Amit küldtek mailben az megjegyezhetetlen.
Előzmény: Trixy (94)
Trixy Creative Commons License 2003.04.19 0 0 94
De szoktam figyelni, amúgy meg nem 23, hanem 22-re van kiírva.
Előzmény: bianca3 (93)
bianca3 Creative Commons License 2003.04.17 0 0 93
Hi itt Bia!
Igen, a weboldalukon van fenn, hogy május 23. ZP 20:00. Te nem figyeled a honlapjukat? Üdv:BIA
Előzmény: Trixy (92)
Trixy Creative Commons License 2003.04.16 0 0 92
OK, május 23. Zöld Pardon!
Ezt be is írom a naptáramba! Akkor lesz ott koncertjük? Fent van a honlapjukon, vagy honnan tudod, hogy akkor lesz?
Előzmény: bianca3 (91)
bianca3 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 91
Szia Anu és Trixy!
Köszönöm Anunak a tippet a sulival kapcsolatban. Trixy: O.K. benne vagyok a személyes találkában. Például egy szabadtéri bulin!? Május 23. Zöld párdon? Habár most hétvégén szombaton is volt egy szabadtéri koncert a Karácsony Benő téren a XV.kerben ami király volt. Nem voltál?
Üdv: Bia
Előzmény: Trixy (90)
Trixy Creative Commons License 2003.04.15 0 0 90
Szia Bia!

Ha gondolod, egyszer egy koncerten bemutatkozhatnánk egymásnak!
Lassan épülnek fel a szabadtéri bulihelyek (Zöld Pardon, Rio), biztos lesz egy csomó jó kis buli! Már annyira szertnék ugrálni a koncerteken! Mert azért azok a szabadtéri bulik nem érnek fel semmilyen koncerttel!

Előzmény: bianca3 (88)
Anu Creative Commons License 2003.04.14 0 0 89
Szia Bia!

Én is hasonló pályára készülök mint te. Engem is vonz a média világa. Ha adhatok egy tippet, én a Komlósi Oktatási Stúdióban tanultam elektronikus sajtó szakon. Őket nagyon tudom ajánlani, mert nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlatra. Szeptemberben indul a következő évfolyam, ha van kedved odajárni. Elég sok kapcsolatot lehet szerezni, és talán úgy könnyebben bejutsz vmelyik rádióba. Van külön rádiós szak is.

Na ennyit a reklámról. Komlósi Gábor megköszönheti nekem. :-)))

Tényleg állat volt a koncert, már várom a következőt.
Tsá

Előzmény: bianca3 (88)
bianca3 Creative Commons License 2003.04.12 0 0 88
Szia Trixy!
1999 óta ismerem a zenekart, de a barátnőm még a Tramps idelyén ismerte Royt és Lesliet. Ő álltala ismerem a Roy és Ádámot. 26 éves vagyok (hajadon), bankban dolgozom. Zenében mindenevő vagyok. Rádióban szeretnék dolgozni, mint műsorvezető, de nincs hozzá végzettségem, de tehetséget érzek magamban. Próbálkoztam már egy-két helyen, de sikertelenül. Mindegy majd egyszer bejön. Váltsunk vissza más témára amiért itt a topicban írunk. Láttam te és Anu lennvoltatok a Főiskolai bulin. Az írásotokból leszűrtem, hogy király koncert volt. Sajna nekem ki kellett hagynom, mert másnap korán kelltem, mert melózni kellett menni:-(
SZIASZTOK: BIA
Előzmény: Trixy (84)
Anu Creative Commons License 2003.04.09 0 0 87
Naggggyyon vicceske vagy. :-)))
Tudom hogy te is ott voltál velem. :-))) Én más topicolókra céloztam, akik úgy látszik az utóbbi időkben kihaltak. Mert hogy egy-két kivétellel csak mi írunk ide.

A Bacardi Cola tényleg nagyon olcsó volt.
A Roy tényleg Liszt Ferenc
És minden másban is egyetértek az előttem szólóval. :-))

Előzmény: Trixy (86)
Trixy Creative Commons License 2003.04.09 0 0 86
"Volt ott még valaki???"

Én!! Meg még egy csomó más ember!! :o)) Te úgy láttad, hogy egyedül táncikáltál a színpad előtt??? :o))))))

Tényleg nagyon ott volt a spiccen a koncert! Amit én leszűrtem:
1. Snuki még mindig nem találta meg az óráját
2. Snuki tényleg tud spiccelni
3. Roy-nak borbélyhoz kéne mennie, mert olyan hosszú a haja, mint Liszt Ferencnek (egész este Ferinek szólítottam!! :o)))
4. sokkal jobbak a koncertek, ha 2 órát késnek!
5. Ádám még mindig nagyon jól néz ki!
6. olcsó volt a Bacardi Cola!

:o)))

Előzmény: Anu (85)
Anu Creative Commons License 2003.04.09 0 0 85
Nagyon patent volt a tegnapi koncert. Volt ott még valaki???
Főiskolás buli volt, a fiúk pár órás késéssel kezdtek játszani, mert kicsit többet ittak a kelleténél, de nagggyyyon jó volt a hangulat.

Hát csak ENNYI!!!

Trixy Creative Commons License 2003.04.07 0 0 84
Szia Bianca!! Üdv itt, a topicon!
Én írtam az üzenőfalra a honlapon, hogy gyertek ide, és örülök, hogy átjöttél!
Ott nem igazán tetszik a stílus nekem se, néha borzalmas hangnemet ütnek meg!
Mesélj magadról, mióta szereted őket, mik a kedvenceid, stb???
Anunál többet én sem tudok írni a kis Kohánszky utódról, szép barna haja van, egészséges, megvan mindene!
Roy eszméletlen büszke rá!
Most már hivatalosan is jogos a "Roy papa" név neki! :o)
Előzmény: bianca3 (82)
Anu Creative Commons License 2003.04.07 0 0 83
Ma 10 napos a fia. Kohánszky Bence a neve, és a Roy minden ismerősének a fényképét mutogatta a szerdai koncerten. :-)) Nagyon szép kis kölök. Hát én ennyit tudok róla.
Előzmény: bianca3 (82)
bianca3 Creative Commons License 2003.04.06 0 0 82
Sziasztok! Végre eljutottam erre a forumra. Már régóta terveztem, mert valaki (nem emlékszem a nevére) a royék homepage-n írta, hogy itt is van forum. Az vett rá, hogy ott egyre eldurvult a helyzet. Mindenki beszólogat mindenkinek. Itt amin utánaolvastam minden ok. Azzal kapcsolatban írok, hogy tud-e valaki valamit a roy fiáról? Pusszancs: Bia
Trixy Creative Commons License 2003.03.27 0 0 81
Április 2-án az Old Man's-ben játszanak a fiúk!
Trixy Creative Commons License 2003.03.21 0 0 80
A R&Á honlapon frissült a "Fiúk válaszolnak" rovat, hosszú kihagyás után!
Nézzétek meg!
Anu Creative Commons License 2003.03.18 0 0 79
A mellesleg.hu-n lehet hogy találsz.
Előzmény: Zorro79 (78)
Zorro79 Creative Commons License 2003.03.17 0 0 78
Sziasztok!

Tudtok valami címet, ahonnan R&Á klipeket tudnék letölteni. a "Feketén a hófehér" megvan.
Köszi!

Üdv.: Norbi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!