még régen, nagyon régen irtam neked valamit eme gyönyörü forumon. szeretném ha az az opcio élne. szerintem idövel rá fogsz jönni hogy mi volt az. Annyit segitek hogy nem a kályhátol, hanem zorántol kell elindulni.
talán egyszer észreveszem magam ilyen szempontbol. Meg jo lenne még nagyon sok szempontbol is.
Hja ami az önvizsgálatot illeti. szinte folyamatosan azt teszem amiota az eszemet tudom. Nos, ennyire jutottam. Jo mi? Inkább szánalmas.
Önbizatlomhiány rulez! Hja talán mégsem volt faszkalap az a mukso aki mondta nekem egyszer hogy skizoid vagyok. pihe
kiba index. edit gombotnekem:) szal. én is szoktam hisztizni:)
ami az önzőséget illeti, bennemis megvan, belőlem is előjön, és ilyenkor énis csak utólag gondolom végig, hogy te fasz, ez most mér jó? szal vágom. nem is szoktam a fejedhez vágni, max tájékoztató jelleggel. a barátaimat a hibáikkal együtt szeretem. de aki nem ismer téged, nembiztos hogy toleráns lesz. sőt, akik ismernek, néha bennük is elszakad az a bizonyos cérna:) és most, hogy másokkal laksz együtt, nem a családoddal, muszáj alkalmazkodni. ezzel csak azt akarom mondani, hogy néha hasznos némi önvizsgálat. ittott néhány restore point:) csak néha nem morogsz,néha végiggondolod, hogy mit is csinálsz, és mindjárt más szájíze van a dolognak:)
Neked jo kiscicám mert nem kell elviselned magad. (illetve most rolam beszélünk ugyhogy engem... mármint ha te lenél én. faszomat. na. érted. nem? :( ) Ha ugy keringene a sok fasság a fejedben mint az enyémben akkor lehet hogy elgondolkodnál azon hogy normális vagy-e. És hogy ez hogy manifesztálodik az egy másik kérdés. Ez a hiszti. Igy korrekt. (javits ki akárhol ha tévednék.)
Ami pedig az önzöséget illeti. Na ja. Érzem én is és tenni is akarok ellene, minden egyes alkalommal eszembe jut hogy nem kéne mert megbántok embereket, de néha nem tudom kontrollálni a dolgokat. Ezért van az hogy ilyen gondolatok jönnek fel bennem. miszerint : hogy tudnak engem elviselni az enbaz? néha magamat sem tudom elviselni. mindegy. Asszem most végre kiirtam magambol minden fasságot egy idöre.
hosszu idö után te vagy az elsö némber akivel összeakadok és ilyen zenéi vannak. rájöttem hogy ujra ki kell szinesitenem a muzsikaládámat rég elfeledett müfajokkal. már kezd unalmassá válni a dnb és a metal.
a fözésröl meg annyit hogy undorito dolog, már csak azért is mert megcsinálsz valamit, szenvedsz vele orákon keresztül, és mindezt azért hogy utána öt egész perc alatt bepuszild. hát a kurvaannyukat. müanyag eledel rulzik.
üzenet : ha valaki nyomon tudja követni a hangulatváltozásaimat, ugy hogy nem akar egy kibaszott kést a hátamba eröszakolni, azt elveszem feleségül. Ha az illetö véletlenül himnemü lenne, azt nemes egyszerüséggel leszopom.
Oh ombre. Pont azon gondolkodtam hogy mivel fárasszam le a kedvesem agyát pénteken. alap a gyürü. Azt tuti hogy megnézetem vele, kiváncsi vagyok utána kibirná-e azt az agymenést. Is.