Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

I. Blasius Creative Commons License 2002.12.11 0 0 13
Skoda Feliciám van. Olyan szar a háttámlája, hogy a derekam már rövid utazás után is fáj benne. Nyáron mindenütt utánaérdeklődtem, és a Feliciába semmilyen más ülés nem megy be hegesztés nélkül. Így letettem az üléscseréről.

Igazából egy gerinctámasz megoldaná a gondom, mert az ülőlapjával semmi baj seincs, csak a hát domború az ülésben, a homorúság helyett.

Akkor marad a 12 ezres cucc, annak király a gerinctámasza az újság szerint.

Előzmény: SzaboZE (10)
bike Creative Commons License 2002.12.11 0 0 12
bocsi ez a fűthető uléscucc ez csak egy párna a fenék alá, vagy van háta is? Én szerencsére garázsban állok, de a barátnőm reggelente megfagy induláskor, meg este munkából haza.
Előzmény: SzaboZE (10)
SzaboZE Creative Commons License 2002.12.11 0 0 11
Hajszárító?

SzaboZE

Előzmény: gabriel_ (7)
SzaboZE Creative Commons License 2002.12.11 0 0 10
2e ft-ér?? Annyiért csak a seggmelegítőt kapod. A gerinctámasz az ülésben kellene legyen :) Az idősebb mazdában még ilyet vettem kettőt. Ráhúztam egy üléshuzatot, q jól nézett ki az ülés is és fűthető is lett :) Milyen autód van? Bontóban még az is lehet, hogy becserélik az ülésed fűthetőre némi zséért.

SzaboZE

Előzmény: I. Blasius (6)
Les0130 Creative Commons License 2002.12.11 0 0 9
Áhoj!
Nekem olyan szinte fagy meg reggelre az Astra orra, hogy munkahelyre befelé menet az első teleszkópok felöl, nagyobb "ugratók" alatt csak úgy recseg-ropog valami. Olyan mintha a ráfagyott valami súrlódna.
Na ezt megint jó megaszontam...
Astra Agressor Creative Commons License 2002.12.11 0 0 8
gabriel!

Ma reggelre az én gépem is szénné fagyott Újpesten. Fél óra alatt sikerült kivakarni a jég alól, és valamennyi meleget lehelni bele. Átmeneti felolvasztásra tudom javasolni a mélygarázsokat (Ikea, Duna Plaza, Westend stb.)

Előzmény: gabriel_ (7)
gabriel_ Creative Commons License 2002.12.11 0 0 7
Egy erdekes problema, megoldas erdekelne:

Edsanyam Golfjaba elfelejtettek fagyallot tenni, igy csontta fagyott. Milyen modszerrel lehetne felmelegiteni? Futott garazsunk nincs. Bp-i megoldas erdekelne, elsosorban Ujpest kornyeken. Vmi futott garazs, parkolohaz, muhely, stb.
Esetleg egy jo trukk...

Koxi,
Gabriel

I. Blasius Creative Commons License 2002.12.11 0 0 6
Hi!

Ebben a Homasitás ülésfűtőben van gerinctámasz?

Az Autó 2 újságban volt egy olyan fűthető üléshuzat, aminek a gerinctámasz funkciója nagyon jó volt, csak hát 12 ezerbe került. Nekem főleg a gerinctámasz funkciója miatt kéne, nem a fűtés miatt.

Előzmény: candle (4)
Thomaster Creative Commons License 2002.12.11 0 0 5
Nekem is van, jó dolog, de ha a szivargyújtódat (arról működik) a gyújtáskapcsoló nem kapcsolja ki, akkor szvsz érdemes átszereltetni, hogy csak akkor üzemeljen, ha van gyújtás. Én háromszor felejtettem rajta éjszakára vagy reggeltől estig... lehetett bikázni.
Előzmény: DN3 (2)
candle Creative Commons License 2002.12.11 0 0 4
"Utólagos ülésfűtés ér valamit? Kérjek a Jézuskától"

2kHUF a homasitában, és megéri

monyesz Creative Commons License 2002.12.11 0 0 3
Hát a seggedet fogja melegíteni ugyan, de a kocsiban attól még hideg lesz.
Szereltess állófűtést a kocsiba, esetleg szerezz egy fűtött garázst...
DN3 Creative Commons License 2002.12.11 0 0 2
Befagy a seggem induláskor.
Utólagos ülésfűtés ér valamit? Kérjek a Jézuskától?
Dannert Creative Commons License 2002.12.10 0 0 1
Taknyozok.
Előzmény: Törölt nick (0)
VDaNi Creative Commons License 2002.12.10 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!