Skoda Feliciám van. Olyan szar a háttámlája, hogy a derekam már rövid utazás után is fáj benne. Nyáron mindenütt utánaérdeklődtem, és a Feliciába semmilyen más ülés nem megy be hegesztés nélkül. Így letettem az üléscseréről.
Igazából egy gerinctámasz megoldaná a gondom, mert az ülőlapjával semmi baj seincs, csak a hát domború az ülésben, a homorúság helyett.
Akkor marad a 12 ezres cucc, annak király a gerinctámasza az újság szerint.
bocsi ez a fűthető uléscucc ez csak egy párna a fenék alá, vagy van háta is? Én szerencsére garázsban állok, de a barátnőm reggelente megfagy induláskor, meg este munkából haza.
2e ft-ér?? Annyiért csak a seggmelegítőt kapod. A gerinctámasz az ülésben kellene legyen :) Az idősebb mazdában még ilyet vettem kettőt. Ráhúztam egy üléshuzatot, q jól nézett ki az ülés is és fűthető is lett :) Milyen autód van? Bontóban még az is lehet, hogy becserélik az ülésed fűthetőre némi zséért.
Áhoj!
Nekem olyan szinte fagy meg reggelre az Astra orra, hogy munkahelyre befelé menet az első teleszkópok felöl, nagyobb "ugratók" alatt csak úgy recseg-ropog valami. Olyan mintha a ráfagyott valami súrlódna.
Na ezt megint jó megaszontam...
Ma reggelre az én gépem is szénné fagyott Újpesten. Fél óra alatt sikerült kivakarni a jég alól, és valamennyi meleget lehelni bele. Átmeneti felolvasztásra tudom javasolni a mélygarázsokat (Ikea, Duna Plaza, Westend stb.)
Az Autó 2 újságban volt egy olyan fűthető üléshuzat, aminek a gerinctámasz funkciója nagyon jó volt, csak hát 12 ezerbe került. Nekem főleg a gerinctámasz funkciója miatt kéne, nem a fűtés miatt.
Nekem is van, jó dolog, de ha a szivargyújtódat (arról működik) a gyújtáskapcsoló nem kapcsolja ki, akkor szvsz érdemes átszereltetni, hogy csak akkor üzemeljen, ha van gyújtás. Én háromszor felejtettem rajta éjszakára vagy reggeltől estig... lehetett bikázni.