Regota foglalkoztat a klumpa/fapapucs tema,talan legnagyobb kerdese!
Szerintetek aki ma faklumpat vagy fapapucsot hord -akar no,vagy akar ffi- az eleve klumpa imado? Azert jogos es adodik magyon a kerdes,mert ma sajnos nem divat,de megis latni par - foleg holgyon. Es mivel latni oket,ezekszerint NEMCSAK otthon hordjak.Tehat hordjak valamiert...Ok klumpa imadok lennenek vagy veletlen hordjak...vagy megmaradt nekik regrol amikor meg divat volt? Vagy a parjuk is klumpa/fapapucs imado?.
Ti Mit gondoltok?Mi lehet a legjellemzobb oka a klumpa vagy fapapucs hordasanak ma,amikor sajnos nem divat?
Szerintem ez az egyik alapkerdes. Ami azert is fontos,mert ha errol beszelgetunk,akkor kiderulhet az is,hohy mekkora az eselye,hogy ujra divatba jojjon!
Ne foglalkozz vele!Sot! A divat egyre inkabb be egy egysiku tomeg idiotizmus. Es egyre szurkebb. Pl ezek az uj lyukacsos muanyag klumpak is szomoruak. Sok olyat ismerek akinek regen faklumpaja volt,de ma ezt a muanyag klumpat hordja. Mert olcsobb es divat. Nagyon szomoru. Szoval legyel ra inlabb buszke hogy nem birka vagy a sok kozul!
Sziasztok még új vagyok itt kérdésem lenne hozzátok van fapapucsom és klumpás is szerintetek egy férfi nyugodtan hordhat az utcán klumpát vagy azzal foglalkozzak nekem mi a kényelmes és ne mások véleményével foglalkozzak válaszokat előre is köszönöm.
Hát rohadtul nem egyszerűt kérdeztél! Milyen méretben szeretnél? Régebben minden cipőkellékesnél volt, de egy ideje nem gyártanak. Egyszer hirdetett egy lány egy nagyobb tétel fatalpat hagyatékból. Elmentem megnézni, megkísértett az üzleti gondolat, de egyrészt kizárólag női méretek voltak, másrészt meg olyan kisipari talpkialakítással, amit ma már nem venne fel senki, mert kényelmetlen, se harántemelő, se semmi. Ha barkácsolni akarsz, jobban jársz, ha veszel használt fatalpú szandált vagy papucsot a kívánt méretben, ha szerencséd van, fillérekért is találsz, lebontod róla a felsőrészt, lecsiszolod, lefested, vagy átalakítod ízlésed szerint. A fatalp ugyanis elnyűhetetlen. :)
Szerintem jobban jársz, ha webshopokban keresgélsz pl. klumpamania.hu, vagy akár online piactereken, mint a vazera, jófogás, vagy akár ebay. A tanácsom csak annyi, hogy gagyit ne vegyél, a magyar kisipari hordhatatlan, ügyelj rá, hogy valódi bőr legyen, ortopédikus talpkiképzéssel, de minimum harántemelő legyen benne. Az itt ott még fellelhető "Schwedenclogs" tipusú noname tuccatdarabok szvsz férfi méretben nagyon kényelmetlenek, javaslom a Scholl, Berkemann, Sanita, Troentorp márkákat.
Mivel a jó klumpa elnyűhetetlen, divatosnak viszont nem mondható, nagyon jó esélyed van, hogy akár használtan is találsz olcsón egy jóminőségű darabot.
A segítségeteket szeretném kérni, hogy hol lehetne Budapesten férfi, fatalpú klumpát vásárolni, megfizethető áron? Esetleg van valami amire figyelnem érdemes? Ez lenne az első klumpám!