Erre lehetne hozni, hogy biztos benn volt a szerződésében, hogy a munkahely imidzsét nem rombolhatja, de attól még nyilvánvaló, hogy a MÁV rosszul működik, rosszul vezetik, beleértve a miniszteri szintet is. És főképp azt, s főleg ahogy az ügyet az uraság kezeli. Ebből is látszik, hogy a munkáltatók a beosztottakat rabszolgaként kezelik, ha ellenőrzik az internetes megnyilatkozásaikat. Értitek: külön erőforrást pazarolnak arra, hogy a beosztottak facebookját (stb.) ellenőrizzék.
Amúgy meg ami a legfrissebb híreket illeti, várom fővadász uramékat paNpogni a tóni szankciója mián. Veszem is mindjárt elő a rágcsát :D
Nem hiszem, hogy lennének még ott rokonai. Nem véletlenül üldözték el őket évszázadokkal ezelőtt a helyiek, még a legalacsonyabb kasztoknál is vállalhatatlanok voltak. A magyarok már rég államot alapítottak a Kárpát-medencében, amikor a 13-15. században ezek az nyugat-indiai migránsok (politikai menekültek?) ideértek. Azóta is képtelenek az európai kultúrát, etikát elsajátítani. Legalábbis a legalacsonyabb és a legmagasabb köreikben. A középosztályuk alapvetően dolgos, normális, nekem is van diplomás ismerősöm közöttük.
Ne gyerekeskedj: az általatok függetlennek mondott szügyészség szerint nem történt bűncselekmény. És most inkább beszéljünk az indiai beöntési technikákról. Melyik milyen előnyökkel jár? :)
Őrjöngve szitkozódott Érd baloldali polgármestere a városi közgyűlésen - videó
"Mást vakar, maga rühös" - ezekkel a szavakkal illette az érdi közgyűlésben Csőzik László, Érd baloldali polgármestere a város korábbi fideszes vezetőjét, T. Mészáros Andrást. Bősz Anett férje azért gyulladt haragra, mert a helyi Fidesz-frakció a céges ügyeit firtatta az ülésen. Csőzik Lászlónak nem ez az első botrányos ügye, korábban magát gyerekeknek meztelenül mutogató pedofilt védett meg.
Szerintem elég jól ismerjük a naptárt, nincs szükség a segítségedre. Inkább arról számolj be mennyire volt sikeres a gazdádnak az ajurvédikus indiai beöntés? Miért nem a kiváló hazai egészségügyet vette igénybe? Nem bízik a diplomás orvosainkban? Természetgyógyászok itthon is vannak (Szájer, Bese atya) akik kiválóan ismerik az anális gyógymódokat (bár lehet, hogy több adóforintot kapnának a terápiáért mint a vezér családjának és testőreinek Indiába szállítása és állomásoztatása).
Kb. 35 éve vettem fel kedvezményes kamatozású (3%) lakáshitelt. Ami a rendszerváltozáskor hirtelen 25%-ra változott. (OTP) Azt akkor nagyon nehezen, családi összefogással rögtön visszafizettem.
Azóta soha egyetlen fillér kölcsönt, hitelt nem vettem fel. Mindent akkor vettem, amikor a pénzem együtt volt. Tudom, hogy ez bank és vele gazdaság ellenes. Így épült fel a házunk. Ha kis pár tízezres háztartási gép, de ha többmilliós autó volt akkor is. Ma sincs egyetlen nap késedelmes befizetésem sem. Ósdi, elavult szokás.
#75421:Ami annyira sikeres, hogy már többet kapnak, mint a huszonsok éve ott robotoló 'öreg', de azzal ellentétben nem járnak se be rendesen, s nem is dolgoznak, nemhogy rendesen, van amikor sehogy se. Tőlünk az elmúlt két évben 5 (öt!) ilyen fiatalt vágtak ki, mint macskát sz*rni (kvázi költségvetési szerv). S azért csak ennyit, mert nélkülük az idősebbek már kevésbé bírnák a munkát, s azt ők is tudják és a végletekig kihasználják.
#75430: Másrészről a kamatmentes hitelhez. A közoktatásból hiányoznak az alapvető fontosságú ismeretek: például pénzügyi ismeretek. Az alapvetés az, hogy addig nyújtózkodj, míg a takaród ér. Pénzügyileg is. A nyakra-főre felvett hitelt nem tudják emberek visszafizetni, a bank végső soron visz mindent. Megéri? Nem jobb lenne takarékoskodni? Ha nem tudom kifizetni az új tévét, akkor nem veszem meg. Ennyi.
Nem inkább az a baj, hogy állam képtelen ellátni a feladatait? Amikor szakmai dilettánsok vezetik az országot. Az egyik azt mondja, hogy azért nem fejlesztették a vasutat, mert nem tudták, hogy az emberek használják. A másik meg azt, hogy azért nem tudják a kórházakat felújítani, mert hiányoznak az adóbevételek. De miért kellett repteret megvenni? Meg a vodát és a digit? Meg pénzelni az eximbankot? A könyvet el kéne már olvasni.
A lényegében visszafizeti ugye azt jelenti, hogy amit SZJA mentességként nem kell adóként befizetni, azt hiteltörlesztésként mégis lenyeli az állam? Aki nem vesz fel hizelt, az "lényegében" megkárosítja az államot, mert ÁFA-ként fizeti be a költségvetésbe de ha nem vásárol, akkor tényleg nála marad az a harminc valahány ezer Forint.
Nem véletlen "munkáshitel", a diplomások ki vannak zárva ennek lehetőségéből. Nem csodálnám, ha módosítanák a feltételeket és az érettségizettek sem kaphatnának. A tanulatlanok a legjobban befolyásolható és leghűségesebb szavazótábor.
Hazugság. A cél a fiatalok eladósítása. A cél a fiatalok röghöz kötése. Ne tudjanak elmenekülni egy rohadó rezsim hatalma elől.
Nem hitel kell, eladósodás, hanem tisztességesen megfizetett munka. Nem béren kívüli parasztvakítás, hanem a megkeresett forintjaik értékének megőrzése. Ne kabátgombokért kelljen robotolni akkugyárakban.
Minden hitelt KAMATOSTÓL visszaszed az állam. Csak jövedéki adó, kereskedelmi különadó, megadóztatott adó és infláció formájában.