Azzal egyetértek természetesen hogy a bűnözőket meg kell büntetni, de egy olyan esetben, ahol nincs emberölés, a 17 évet agyament baromságnak tartom. Pláne annak fényében, hogy pár napja néztük végig, hogy Benkő felesége 4 évet, a férj meg társtettesként 2 év felfüggesztettet kapott, pedig nagyobb léről (többszázmilla) és közpénzről - tehát ha akarom, a kórházak és iskolák elől ellopott léről - volt szó.
Ambrus Attila biztosan megérdemelte a 17 évet a btk. szerint, csak az az érdekes, hogy míg őrá lesujt a törvény teljes szigorával, nála sokkal nagyobb bűnözők szabadon futkároznak.
Mi van Fenyő gyilkosával?
A móri gyilkosokkal?
Miért kérte Palotás esetében maga az ügyész a felmentést? Ambrus sem ölt meg senkit, "csak" 200 milliót vágott zsebre. Az összeg Palotás valószínűleg esetében még nagyobb.
És Kaya Ibrahim ügyfelei?
Sajnos, a magyar viszonyok olyanok, hogy Ambrus Attila a törvény ellenségei között még a szimpatikus, tökös gyerekek közé tartozik.
Egy szerencsétlen, félrecsúszott élet. Sajnálom a srácot.
Ha lenne valami gyűjtés a megsegítésére, beszállnék.
Én láttam azt a zárat, amit megpróbált szétlőni. Hogy ott nem sebeseült meg senki a repeszektől, az csupán vakszerencse.
Szerintem 17 kevés. Bár az is igaz, amit itt valaki a bankárokról írt - sajnos:(
jajanyám......... esetleg kezdeményezz népszavazást a viszkis kiszabadítására és kárpótlására.
lakik a házban egy otp-s vagy milyen hölgy, aki átélt egy ilyen rablást (nem a viszkissel). jó sok hétig volt utána betegácsiban, pedig fizikailag nem sérült meg..
robin hood... besz@rok :-((((((
értékítéleteded te magad minősítetted. Én most másról írok:
Komolyan gondolod, hogy időben elnyúltan több tucat pénzintézet kirablását - százmilliós nagyságrendű pénzlopás-sorozat (fegyverrel)! - magas rendőrségi (politikai) kapcsolat nélkül lehetséges megvalósítani?
A hosszantartó, országos kiterjedésű, többoldalas sajtóméltatásokból, tévéripirtokból álló "médiatámogatása" nem személyén túlmutató machinációra utal?
Nem vagy te egy kicsit naiv?
Ambrus kb. a helyén van. azt kapta, amit megérdemelt. de, ha már hasonlítgatunk, én nem Császárral vetném össze, hanem azokkal az állatokkal, akik négyen-öten kedvtelésből agyonvertek egy embert a Mammut háta mögött. annak az esetnek a kapcsán nem vitatkoznak szakértők a videokamera felvételeit elemezve, csak lazán agyonhallgatják a dolgot.
szerintem az elkövetők kb. 30 évvel kerülnének a helyükre.
Simont nem ismertem,(inkább nem szimpatikus számomra), és még csak drukker sem vagyok.
A Viszkis - relatív - népszerűségének oka az, hogy olyankor, amikor az ország - teljesen mindegy, milyen színezetű - vezetői finoman szólva is hazudoznak, egymásra kenegetik a felelősséget, dezinformálnak, addig Ambrus azonnal és minden kertelés nélkül vállal minden felelősséget, beismer, és elismeri, hogy hibázott.
Ettől természetesen ő súlyos bűncselekménysorozatot elkövetett bűnöző, és az sem mentheti meg a büntetéstől, hogy kedves és udvarias.
A hazug politikusok majdnem-érinthetetlensége és gerinctelensége illetve az őszinte és - végülis - kisemberi gerincesség kontrasztja a táptalaja a robinhoodi hasonlatnak a közvéleményben.
Ha lesz időm, felvázolok néhány bankárcsaládot, hogy lásd kik vezetik a nagy bankokot, és a kicsiket is persze.
Őtőlük lopni lehet, hogy törvénybe ütköző, de nem erkölcstelen, mert amit a bankárok csinálnak az ügyfelekkel, az is lopás, noha nem törvénybe ütköző, de erkölcstelen.
"neked nem tűnt fel, hogy a wiszkis nem tört be egyetlen lakásba sem és nem erőszakolt meg senkit"
Ezt te honnan tudod? Azt, hogy nem követett el ilyesmit elég nehéz bizonyítani.
"Ha Császár Elődöt nem csukták le az autós gyilkosságáért, csak azért, mert tagja a kereskedelmi tévék által nyomott sztárbagázsnak, akkor Ambrus Attila sem érdemelte meg a 17 évet. "
Ez elképesztő, amit írsz. Ambrus egy rohadt bűnöző, bár a média népszerűsíti élen bűnpártoló B. Gáborral a sláger rádióból. Az ilyen népszerűsítések következménye, hogy nyugodtan le lehetett gyilkolni Móron a személyzetet és az ügyfeleket. Így is egész jól megúszta. Tudod vannak olyan jogállamok, ahol ennek a több tízszeresét kapta volna.
"Pláne olyan cudar időkben, amikor egyes számlagyárosok szabadlábon mozoghatnak. "
Számlagyáros ügyben volt már ítélet?
Ha Császár Elődöt nem csukták le az autós gyilkosságáért, csak azért, mert tagja a kereskedelmi tévék által nyomott sztárbagázsnak, akkor Ambrus Attila sem érdemelte meg a 17 évet.
Pláne olyan cudar időkben, amikor egyes számlagyárosok szabadlábon mozoghatnak.
neked nem tűnt fel, hogy a wiszkis nem tört be egyetlen lakásba sem és nem erőszakolt meg senkit? elég szimpatikus pofa, mindenesetre szimpatikusabb mint a beképzelt, gőgös, velejéig korrupt rendőrök akik semmihez sem értenek, ezért mentek rendőrnek
Ha lesz időm, felvázolok néhány bankárcsaládot, hogy lásd kik vezetik a nagy bankokot, és a kicsiket is persze.
Őtőlük lopni lehet, hogy törvénybe ütköző, de nem erkölcstelen, mert amit a bankárok csinálnak az ügyfelekkel, az is lopás, noha nem törvénybe ütköző, de erkölcstelen.
Se az RTL-Klubot nem szeretem, se a bűnözést. Az már viszont tetszik, amikor egy kisstílű rabló az egész rendőrségből, a nagyképű, beképzelt, tévedhetetlen ORFK-ból bohócot csinál. Innentől kezdve szimpatikus, akárhány bankot is rabolt ki. Amúgy a bankárokat sem szeretem...
A fókusz mai adásában olyan reklámfilmet sugároztak a ma elitélt bankrablóról, hogy medgyessy is megírigyelhetné.
Megmutatták milyen helyes gyerek volt, hogy mások vitték rossz útra, hogy nem ő a hibás a történtekért, többször elmondták, hogy ő egy modern Robin Hood stb.
Gyönyörű volt.
Majdnem beleszerettem. Ha ez a raboló ilyen szimpatikus, és szeretetreméltó, akkor miért nem ő a köztársasági elnök? Esetleg miniszterelnök?
Példakép?
Követendő az ifjuság számára?
KI az az állat, aki ekkora sztárt igyekszik csinálni belőle?