Szia Peti! Köszönöm, hogy megosztottad velünk a cikkből kiszorult epizódot...azért tegyük hozzá, AZ volt a hatvani múzeum fénykora, sikerült is elüldözni az újhullámos igazgatót, akivel egyébként éppen mostanában melegszik fel a kapcsolat az új igazgatónő révén. Várom a cikket, üdv. Juli
Ja. Max. 7000 karaktert kértek, az én írásművem meg az eredeti lejegyzett beszélgetés két harmadának kihúzása után is még mindig 12 000 karakter... Kicsit "túlbeszélgettük" magunkat:) De azért büszke voltam a barátainkra!
Mizújság, többiek? Nem lesz valami gyűlde, szülinap, tábori akármi, Windsor-buli mostanában szervezve? Valószínűleg nem fogok tudni elmenni rá, de mégis, és hátha:)
Sajnos az írott verzióból ezt ki kellett hagynom helyhiány miatt, meg mert nem ez volt a főcsapás - de ezért írtam legalább ide le, hogy megmaradjon valahol az utókornak!
Veress Gáborral, az egri vármúzeum igazgatójával csinálhattam interjút Zoli jóvoltából a Szépművészeti magazinjába (Múzeum café). Arról beszélvén, hogy a rendszerváltáskor minden múzeum szerepválságba került, mert a kiállításokat mentesíteni kellett az ideológiától, a következőket mondta szeretett Hatvany Lajos múzeumunkról (hajrá Juli, Nagy Zoli!): "Heves megyében az ideológiai szemléletváltással kevesebb gond volt, hisz ez a régió már a 80-as években is nyitott volt az újszerű gondolatokra, a hatvani székhelyű Hatvani Lajos Múzeum például részben a Budapestről ideológiailag „kiszorult” gondolatoknak, kiállításoknak adott helyet ebben az időszakban." Köszönjük a nevetekben is:)
A tábori beszámolók lassan érkezni fognak, csak tudjátok hogy avn ez, hazaérve kicsit fel kell dolgozni a sokkot, hogy vége, és olyankor szó még bennakad.. de pont ez bizonyítja, hogy megint megérte...
..Mátyás az ölelés meglesz ígérem!!!
És Lilla te melyik Lila vagy? A Kicsi vagy a Vörös?
És még egy közérdekű: van vendégkönyv a honlapon, és lassan majd töltődik az anyag is..
..és Gabika végül de nem utolsó sorban az idézet Ferencz Éva tollából származik :-)) bizony, van már saját idézetünk!! :-))
....hat te Agi az olelesre igenyt tartok :P ; ja es arra is emlekszem mikor Lilla benezet reggel s hogy a fejem is felkaptam. Az hogy mar felrazott volna arra nem nagyon...:D...pedig jol jott volna
Legesh-legesh-legesh-...-legesh- legoszintebb elnezeseteket szeretnem kerni, azert hogy nem voltam jelen a bucsuzasnal....azota is csak ez jar a fejembe.....sorry....nagyon ott szerettem volna lenni, ezt hidjetek el, csak ugy aludtam mint a bunda...immun voltam a koltesre. Lehet azert mert nem zene szo volt mint azelotti napokban.....szeretem az olvasotabort, de megjobban a benen levo emberkeket...