Menjen vérvizsgálatra, hogy mennyire magyar. ???? Hej barátom, nálad a dokiknak egy esetleges agyműtétnél is csak a drótra kell vizsázniuk, ami a két füledet tartja! :oP
Majd ha a gyerekei hirtelen elkezdenek 20.000 forintos alaptőkéjű kis bt-kkel milliárdos állami megrendeléseket szakítani, akkor leszek rájuk kíváncsi. Bár azt hiszem, erre jó sokáig várhatunk... szerencsére...
ui: a titkárnő szót meg a jobbosok helyében elfelejteném... :-))))
viszont ha mégiscsak magyar, akkor érthető a kapcsolat az ávós-kommunista maffiával!
akárhogy is, mindenképpen mondjon le!
de előtte még menjen el várvizsgálatra, mennyire magyar (mondjuk kis hazánkban nem hiszem, hogy ez bárkinél 40% fölé menne)
nosza, téged ilyen könnyen formál a média? amikor deutsch tomi magánéletét firtatták, gondolom még nem követelted a szaftosabb részleteket - 'szt néhány hónap elég volt, és te is egy valódi story-magazin rajongó lettél
Én sem kívánnám részletezni a D-209 üzleteit, anyagi helyzetét de úgy "általánosan" megjegyzem lehet, hogy vagyona egy részét ott helyezte letétbe míg az ország élén feszeng?
Netán Romániába a barátjánál fektetett be párszáz netán milliárdot?
Gondolom nem "ingyé" adott tanácsot.
Nem igaz. Egy minelnöknek a családi életből is példát kellene mutatnia. Nincs szükségem egy családját elhagyó, titkárnő-macákat kilóra megvevő, impo kormányfőre. Igenis a média vesézze ki a válás okait, mi van a gyerekekkel, mit gondolnak apjuk félrequrzslásáról, stb. Jó dohány van benne, rajta Blikk, nosza rtlklub. Totál premier plánban az elvált feleség és a gyerekek arcát akarom látni, mert nekem a média megszokott standardjai között EZ JÁR.
Figyelj, ebbe a kérdésbe most tényleg ne menjünk bele. Még az is lehet, hogy igazad van abban, amit elmondasz.
Én csak arról beszéltem, hogy a politikus rokonságát akkor kell vizslatni, ha valamiért gyanúsak lesznek. Orbán papával ez történt. Ha tisztázódik, akkor annyi.
Ha a Megyó gyerekeivel is ilyenek történnek, akkor vizsgálják őket is. Ami meg Anitát illeti, ő ugye eddig is képben volt, a jelek szerint egyébként nem is nagyon bújkál. Eddig mindenféle pénzeket írt a bt-jén keresztül a királyi tévétől, legyen. Ha majd most hirtelen kicsit nagyobb pénzeket kezd írni egy rt-n keresztül, akkor vizsgálják azt is.
De egész addig a rokonsággal foglalkozni, hááát...
A feltárást bizzuk a régészekre, elvtárs.
Tudja az elvtárs, hogy általánosságokat mikor emlegetünk?
Már elfelejtette az elvtárs szemináriumokon elhangzottakat?
Nagyon szép az idő.A tehenek legelnek. A munkások örömmel járnak a gyárba dolgozni.
Emlékszik az elvtárs ezekre a magasívű általánosságokra?
És tudod, hogy miért nőtt a forgalma, mester? Mert mint egyetlen konkurencia, 10%-al olcsóbban szállított dolomitot a Dunaferrnek, mint az addigi beszállító Zarándok-féle cég. Igaz, a szükséges mennyiségnek így is csak 33%-t vették a Dolomit Kft-től, a többit továbbra is a Zarándok-cég szállította. Drágábban! Na, ez az ami nem életszerű a történetben.
És megbeszélhetjük ezt a témát minden topikban, akár.
Ma már nem készülök Orbán papa bizniceit részletesen feltárni.............ezért említettem csak általánosságban..............gondolom nem inygyé' dolgozott és szállított az elmúlt négy évben.........:o)
Majd ha Megyó fia összetöri valakinek a fényképezőgépét, akkor majd be lehet róla számolni. Csakhát ugye, családtól meg kultúrától meg ilyesmitől függ, hogy összetörik-e vagy nem az a fényképezőgép.
Szerinted nincs, szerintem meg van. Ha Orbánnál ez alapkövetelmény volt az újságrüknál, akkor Medgyessynél is annak kellene lenni.
De majd a párt ezt is határozatába veszi, még akkor is, ha az elvtárs nem ért ezzel egyet.
"Miért csak Anitáról tud a nyilvánosság, aki mostoha gyermeke? "
Ha Megyó jobbos lenne, akkor már tele lennének a balos újságok azzal, hogy a fia összetört egy fényképezőgépet.
De mivel megyó balos, ezért az ő családi élete szent, csak a jobbosoké nem az.
mi a jófenéért lenne érdekes a Medgyessy rokonsága? Ezt komolyan gondolod? Nagyon gyorsan felejtesz - vagy éppen a holdról jössz?
Én nem tudom, hogy miért basztatták ezerrel Orbán Viktor rokonságát (testvérét, édesapját, feleségét, gyermekeit !!), de bizony nég yéven keresztül még gyermekeinek a keresztelőjét is állandóan felhánytorgatták. De gyakorlatilag mindenkinek a rokonságát végigkóstolták.
PéterKém nevelt lányáról rövid idő alatt kiderült, hogy a fidesznáci kormány által megszállt fidesznácifasiszta televízió issokmilliós megrendeléseket adott neki.
PéterKém a feleségének a házát államköltségen felspécizteti.
Szerintem most bizony meg kell nézni a gyermekeit, mivel is foglalkoznak, és négy évig körülbelül olyan intenzitással figyelni és mindennap hírekbe tenni tevékenységüket, ahogy Orbán Győzővel csinálták. Ez a minimum.
A véleményem a dologról az, hogy Ildikó (1969) is, Gergely (1970) is saját családdal, saját élettel bíró felnőtt ember, szerintem saját maguk döntik - és dönthetik - el, mennyire kérnek/nem kérnek ebből a fajta nyilvánosságból. Szerencsére nem olyan országban élünk, ahol könygázgránáttal kell kirobbantani a paparazzikat a spájzból...
Nekem meg az tunt fel, hogy az edesanyjarol nincs sehol semmi, mikor egyertelmuen szeret csaladjaval dicsekedni. Az ük-üknagyapjarol viszont buszken irja az eletrajza, hogy az erdelyi fejedelem irodeakja volt. Valahol azt olvastam, hogy az edesanyja roman volt es azert nem beszel rola. Ez igaz?
En mindenesetre akkor sem tagadnam le az edesanyamat, ha roman lenne.