Még a pénteki Sajtóklub első adása előtt láttam az ATV-n egy műsort, ahol ha jól emlékszem 2 jobboldali 2 baloldali volt a felállás.
Ha jól emlékszem azért nem lett folytatása, mert valami beképzelt ballib nem volt képes Lovassal beszélgetni, hanem csak ott szokás szerint balliberálisan gyűlölködött a kamera előtt.
Szerintem, ez azért kissé szánalmas, hogy a Bencsik-féle leszerepelés után, a jobboldal "becsületét" így akarod helyretenni.
-Bayer, kenterbe veri Jusztot.
- a Juszt sokkal intelligensebb,
-Lovas műveltségével lealázná az egész baloldalt
- Lovas egy bűnöző
stb.
unalmasak vagytok.
Mindkét oldal lapít, mint ganajtúró a fűben, hátha megpillantanak egy kis galacsint, amit odébb guríthatnak a másik oldal felé. De soha sem szemtől szemben, mert gyávák.
Miért teszel fel ilyen általános kérdést? Kérdezd meg igazi Yosariant akarja-e, és Ő írhat ide, bemondhatja a Sajtóklubban is. Ha ki akarná hívni, megtenné, csak a tisztánlátás egyik oldalnak se jó, a zavarosban kelteni a feszültséget, ebből élnek az újságírók.
Nem igaz, szemenszedett hazugság. Ha ezredszer elismétlitek, akko se lesz igaz. Persze, tök mindegy, hányszor böfögitek fel újra meg újra ezt az önigazoló hzugságot.
Amikor Lovas elindította a Sajtóklubot,akkor ő azt tervezte,hogy balosok is legyenek benne.
De Juszték(Bolgár,Aczél,Mészáros Tompika) kijelentették,hogy ők nem hajlandók Lovasékkal egy asztalhoz ülni.
Ennyit arról,hogy melyik oldal a kirekesztő.
Ezt már a választások előtt nyilvánvalóvá tették, mikor felkínálták a lehetőséget a hétfői, pénteki klub résztvevőinek, hogy egymassal ütközzenek.
A megmérettetést elutasították a hétfő résztvevői.
Juszt és Bayer sem olyan, hogy szemtől szembe mondják el véleményüket. Meg aztán mind a kettő óvatos duhaj, nem mennek bele olyan vitákba, amelyekből nem tudják, hogy hogyan jönnek ki.
Az én tippem: nem.
Lassan Bayer Zsolt a Gyorskocsi utca foglárával állahat ki vitára , mert tudomásom szerint a péntek esti mutatványááért két ponton is többen feljelentették.
Nyilvánosan rágalmazni azon túl , hogy nem illik , törvénytelen. Még Zsoltika számára is , hacsak elmeorvosi vizsgálat nem mentesíti a büntethetőség alól.
Szerintem nem mondta a Közhangban, mert felfigyeltem volna rá.
Egyébként pedig én azt vallom, amit Németh Miklós mondott 89-ben: Népfelkelésnek indult, ellenforradalomba torkollott, de ne erről szóljon a topic, úgyhogy vegyétek ezt offnak!