Szóval téged az érdekel, hogy mennyit keres ?
Szerintem többet !!! Mivel más érdekeltségei is vannak nem csak a média !
Amúgy FIZETÉSE így effektív Pl a Bayernek, Lovasnak és a Járainak volt/van, persze nem az ATV-től, hanem a Duna TV, MTV, Pázmány P stb.
Megrázhatna már valahol a számítógéped!
Most nyugodtabb vagy, hogy nyitottál itt egy ellen-topicot. Netáncsak nem érintett vagy a témában???!
Mellesleg Juszt ha valóban ennyit keres az abszolute magánügye. Lévén, hogy nem az MTV-nél lóg sok százezerét, hanem dolgozik!!! Ráadásul jól csinálja amit csinál! Veled ellentétben!!!
Ergo MEGÉRDEMLI! SŐT TÖBBET IS!
Picinyem! Ezt csak akkor tudhatod, ha te vagy az a fasz aki felveszi helyette a lóvét. Egyébként hiteltelen. Copyzd be a meghatalmazást melyre átveszed a lóvét, akkor elhiszem.
Ezek szerint még abban is hazudik, hogy visszasírja Kádárt és a kommunizmust.
Ki a fene gondolta volna 89-ben, hogy egyszer még ez is üzlet lesz. Mától kezdve gyüjtöm a komcsi nótákat, szövegeket, tárgyakat. Amennyi nosztalgiázó seggfej van, milliomos leszek:)
Azokért a papírokért én is aggódok! Szegény fák amiket kivágnak amiatt, hogy papírt csinálhassanak csak azért hogy ennyi szennyet nyomtathassanak rá! :oP
Csak a rend kedvéért : Az ATV mint kereskedelmi TV a műsoridejének nagy részét bérbeadja- eladja !! Ezért aztán nincs is fizetése se a Jusztnak se a Lovasnak. Sőt ök fizetnek be az ATV kasszájába a műsoridőért. Ha jól tudom akkor az elhelyezett reklámokból van részesedése a kapcsolódó műsornak, ez amúgy elég gyatra kis pénz ! Hogy hol itt az üzlet ? Tessék kérdezni a befizetőket !!